We are hosting Ivan Minic (Burek.com & MojaFirma.rs)

Impact Hub - Makedonska 21 Belgrade, 11000 Belgrade
Tue, Nov 27, 2018, 6:00 PM (CET)

Check out what happened

About this event

Za Novembarski dogadjaj nam dolazi Ivan Minić, izvanredan preduzetnik, hastler i rani začetnik digitalizacije u Srbiji, čije akcije govore više od naših reči. 

Profesionalnu karijeru gradi od 2001. godine, a 2002. osniva Burek.com, najveću internet zajednicu na ovim prostorima sa više od 2.200.000 članova, i igru znanja i strategije Conquiztador. Prodao udeo u firmi investitorima iz Mađarske sa nepunih 23. godine i dobio prvu investiciju za online projekat okrenut lokalnom tržištu na ovim prostorima.

Kao dizajner, developer i project manager radio je na više od 350 projekata za klijente iz 28 zemalja, u poslednjih nekoliko godina kao deo Simplicity.rs tima. Kao konsultant u oblasti internet marketinga, sarađivao sa više od 50 najpoznatijih svetskih brendova u vezi njihovog nastupa na lokalnom tržištu. 

U saradnji sa Telenor Srbija osmislio je i pokrenuo MojaFirma.rs. Od juna 2016. pokreće sa partnerima servis MojaPijaca.rs. Od februara 2017. godine predaje na Fakultetu za medije i komunikacije predmet Upravljanje digitalnim projektima.

Javno govori na temu preduzetništva, marketinga i razvoja poslovanja i samozapošljavanja pa će i na našem dogadjaju pričati o svojoj karijeri, uspesima i padovima kao i naučenim lekcijama u preduzetništvu. 

Ako ste zainteresovani da čujete, a i upoznate veterana preduzetništva u internet industriji, dodjite da se družimo 27. novembra u Impact Habu.

Živeli


Speaker

When

Tuesday, Nov 27
6:00 PM - 8:30 PM (CET)

Where

Impact Hub
Makedonska 21 Belgrade11000

Brought to you by

 • Kristijan Kocic

  Kristijan Kocic

  Startup Grind / Yugonova

  Co-founder

 • Milos Arambasic

  Milos Arambasic

  Startup Grind / Opportunity Network

  Regional Retail Manager

Partners