Cum Arata Un Startup De Succes

Thursday, October 29, 2020, 4:00 – 5:45 PM UTC

Joi, 29 Octombrie, vorbim cu Sergiu Biris despre startup-uri, ecosistemul romanesc si cel mai important - cum arata un startup de succes care atrage finantare de la investitori. L-am invitat pe Sergiu tocmai pentru ca el joaca mai multe roluri: are 3 startup-uri din care a facut exit; este antreprenor in serie; e si investitor; are o pasiune nestavilita pentru dezvoltarea ecosistemului românesc.

About this event

[Evenimentul lunii Octombrie este despre #investitii, #startup si Sergiu Biris]

Joi, 29 Octombrie, vorbim cu Sergiu Biris despre startup-uri, ecosistemul romanesc, si cel mai important - cum arata un startup de succes care atrage finantare de la investitori.

Stii cum poti sa gasesti investitii pentru startup-ul tau? Cum iei legatura cu investitori? Cum arata un pitch bun?

L-am invitat pe Sergiu sa raspunda la aceste întrebari si altele, tocmai pentru ca el joaca mai multe roluri:

  • are trei startup-uri din care a facut exit, dupa ce a ridicat finantare;
  • de curând l-a lansat si pe al patrulea, #EventMix;
  • este antreprenor in serie;
  • este si investitor;
  • are o pasiune nestavilita pentru dezvoltarea ecosistemului românesc.

Si-a inceput parcursul antreprenorial de pe bancile facultatii, cand a fondat Trilulilu impreuna cu niste prieteni.

Trilulilu a devenit primul nume romanesc usor de recunoscut in online, cu cifre de afaceri de milioane de euro si un exit de succes.

Dupa Trilulilu, Sergiu si Andrei Dunca au fondat LiveRail, o platforma de monetizare a continutului video, platforma care a devenit incet, incet populara. Pentru ca a fost un produs calitativ, LiveRail a obtinut pana la urma un exit catre Facebook de cateva sute de milioane de dolari.

Dupa LiveRail, Sergiu si-a inceput si cariera de investitor. A sustinut proiecte cunoscute precum Seedblink si Revolut, eforturi care l-au invatat si cum gandesc investitorii. A continuat cu Zonga, un startup de streaming de muzica, care a insemnat un nou exit.

Acum, Sergiu se ocupa de Eventmix, o platforma prin care organizatorii de evenimente isi pot continua activitatea si in timpul pandemiei.

A invatat foarte multe din tot ce a facut si e pregatit sa îti explice cum poti sa dezvolti si tu un startup de succes. Tot ce trebuie sa faci e sa te inscrii - link - si sa te asiguri ca vei fi online în 29 Octombrie, de la ora 18.

Partea cea mai buna?

Totul e gratis, poti sa te uiti de oriunde pentru ca evenimentul o sa fie online, si poti chiar sa-l intrebi pe Sergiu orice iti trece prin cap.

Daca vrei sa ai un startup de succes, inscrie-te!

Check out what happened

When

When

Thursday, October 29, 2020
4:00 PM – 5:45 PM UTC

Agenda

4:00 PMInterviu cu Sergiu Biris