Γιώργο Λυραράκη - Πρόεδρος ΔΣ Λyrarakis Wines - Οινοποιός

Heraklion
January 5, 2018 / 6:00 PM

About this event

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Το 2017 ήταν ένας δημιουργικός χρόνος!  Κάποια πράγματα εξελίχθηκαν, μερικά όχι. That is the nature of business! Θα έχουμε μια άλλη ευκαιρία το 2018. Καθώς ορίζετε τους στόχους του νέου έτους, σας παραθέτουμε ένα βίντεο που περιγράφει εν συντομία την μακρύτερη μελέτη (που ξεκίνησε πριν από 75 χρόνια) και που έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα από το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και η οποία εξηγεί τί κρατά τους ανθρώπους ευτυχισμένους και υγιείς (εδώ είναι το πλήρες βίντεο).

Η απάντηση είναι εκπληκτικά απλή: οι καλές σχέσεις μας κρατούν πιο ευτυχισμένους και πιο υγιείς. 

Αξίζει να το έχετε κατά νου όταν λαμβάνετε σημαντικές αποφάσεις!

Για όσους αναρωτιούνται πότε και με ποιον είναι η επόμενη ομιλία μας, θα μιλήσουμε με τον Γιώργο Λυραράκη - Πρόεδρο του ΔΣ @Lyrarakis Wines και Οινοποιό. Όραμα του είναι να συμβάλει στην καταξίωση του κρητικού οίνου στο παγκόσμιο οινικό στερέωμα και την εδραίωση της Κρήτης ανάμεσα στους σημαντικότερους οινικούς προορισμούς. Είναι ασφαλές να υποθέσουμε πως θα εμπνεύσει τους νεωτεριστές.

Κάντε κλικ εδώ για να κλείσετε το εισιτήριό σας.

Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2018!

Christie & Startup Grind Ομάδα ΗρακλείουSpeaker

Γιώργος Λυραράκης (Λυραράκης Wines)

Γιώργος Λυραράκης

Λυραράκης Wines

Ο Γιώργος Λυραράκης γεννήθηκε το 1974 στο Αλάγνι Ηρακλείου και από την γέννηση του έρχεται σε επαφή με τον οινικό κόσμο ο οποίος τον κερδίζει εξ αρχής. Μεγαλώνοντας, εργάστηκε σε κάθε τομέα του οικογενειακού οινοποιείου, γεγονός που του έδωσε σφαιρική πείρα και γνώση. Ειδικότερα, πολύτιμη πηγή εμπειρίας στάθηκε η συνεργασία της οικογένειας με το οινοποιείο Μπουτάρη. Από αυτήν την συνεργασία έρχεται σε επαφή και εκπαιδεύεται δίπλα σε σημαίνοντες οινολόγους και οινοποιούς της εποχής. Την δεκαετία του 90, όντας ακόμα έφηβος, αρχίζει να αναλαμβάνει καθήκοντα οινοποιού δίπλα στον πατέρα του. Σήμερα, ως πρόεδρος του οινοποιείου Λυραράκη μετράει πολλές προσωπικές αλλά και ομαδικές επιτεύξεις.

Σημαντικότερες από αυτές είναι, ανάμεσα σε άλλες, η οινοποίηση του πρώτου μονοποικιλιακού οίνου με Μαντηλάρι στην Κρήτη (2005), η διάσωση της -σχεδόν ξεχασμένης- κρητικής ποικιλίας Μελισσάκι (2010), η συνεργασία με το οινοποιείο Μανουσάκη στα Χανιά, για την οινοποίηση της φιλανθρωπικής σειράς οίνων “2Μαζί” (2013) και η παραγωγή και αναβίωση της παραδοσιακής αγουρίδας.

Όραμα του είναι να συμβάλει στην καταξίωση του κρητικού οίνου στο παγκόσμιο οινικό στερέωμα και η εδραίωση της Κρήτης ανάμεσα στους σημαντικότερους οινικούς προορισμούς.

Date and Time
January 05, 2018
6:00 PM - 10:00 PM
 
Address
pom
3is Septemvriou 24
Heraklion, 71414
 
Agenda
6:00 pm doors open
6:30 pm interview commences
7:30 pm questions and answers
8:00 pm networking & drinks
 

Brought to you by

Partners

We are Startup Grind