Izmir is Becoming The Center of Creative Entrepreneurship








Located at the very west side of Turkey, İzmir where 4 million people lives is on the coast of Turkey with 300 days sunshine, home of great author Homeros now becoming a place where creative ideas florish.


It has been a place where you do not have any traffic problems, you can reach best views in less then 1 hour also Izmir has been a home for most rooted and valuable startups in Turkey. With it is beatiful energy it would be the castle of creative entrepreneurs. Now it is getting ready to connect investors, students, specialists, entrepreneuers and businessmen with an inspiring, thrilling event.

İzmir is very much suitable for Startup Grind's inspring, educating and connecting mission for entrepreneurs. Get ready to meet with great speakers, make new business connections and to inspire. Our first event will start at 28th of march!

--

Türkiye'nin en batısında bulunan, deniz kıyısında 300 gün güneş alan, 4 milyon kişinin yaşadığı, tarihin efsanevi yazarlarından Homeros'un evi İzmir; şimdi girişimcilerin yaratıcı fikirlerini hayata geçirdiği yer olmaya hazırlanıyor.

Trafik probleminin olmadığı, Türkiye'nin en güzel yerlerine en fazla 1 saat içinde ulaşılan bu şehir Türkiye'nin ayrıca en köklü ve en değerli girişimcilerininde evi olmuştur. Güzel enerjisi ile yaratıcı girişimcilerin kalesi olacak olan İzmir'de yatırımcılar, girişimciler, öğrenciler, uzmanlar ve iş adamları şimdi ilham verici, üretken, heyecan dolu bir etkinlikte buluşmaya hazırlanıyor.


Startup Grind'in girişimcileri eğiten, ilham veren ve iletişim kurmasını sağlayan misyonunu en doğru ve en etkili şekilde yerine getireceği bu güzel şehirde etkinliklere harika konuşmacılar ile birlikte olmaya, iş bağlantıları kurmaya ve ilham almaya hazırlanın. 28 Mart 2014'de başlıyoruz!


Not: Etkinliğimizde yemek ve içecek ikramı yapılacak olup, giriş ücreti olarak 25 TL kapıda da tahsil edilecektir.