Europe

Budapest

Join

6590
members

A Startup Grind közösség és a hozzá kapcsolódó eseménysorozat azzal a céllal jött létre 2010-ben, hogy a helyi közösségek megoszthassák egymással a problémáikat, kérdéseiket, és így egyfajta nyitott platformot nyújtson a hasonlóan gondolkodó vállalatok, cégek és startupok számára.

A Startup Grind azóta a legnagyobb ilyen típusú független szervezetté nőtte ki magát, amely világszerte több mint 125 városban van jelen. A Startup Grind helyi közösségei, az úgynevezett Chapterek célja, hogy az adott városban élénkítsék a vállalkozói, startup és innovációs kultúrát a legkülönbözőbb edukációs és networking tevékenységeken keresztül. 

A Startup Grind három központi értéke nem változott az elmúlt 10 évben: ne kapcsolatokat, hanem barátságokat építs, adni jobb mint elvenni, segíts másoknak, mielőtt magadra gondolnál. A több mint 600 helyi közösség ezen elvek mentén működve egy globális hálózatot képez, amely óriási pontenciállal rendelkezik és olyan a világ élvonalába tartozó szervezetek és partnerek segítik, mint a Google for Startups. 

Upcoming events

Sep 27, 2023

Virtual Event (Free)

Startup Office Hours w/ Ryan Smith (Qualtrics/Utah Jazz) + Derek Andersen (SG)

Join Startup Grind founder Derek Andersen as he takes questions from founders on challenges they're facing in their startup. For the past 15 years Derek has been building communities. He is the co-founder/CEO of Bevy, a SaaS product that helps companies build virtual and in-person communities.

Past events

In-Person Event (Free)

SUPER SOCIAL AND SDGs

In-Person Event (Free)

Jó társaságban, a jó ügyekért: Female Founders & Tech4Good

Conference [RSVP/Free]

Product & AI Summit

In-Person Event (Free)

CREATIVE BUSINESS DAY - Powered by Tech In The City

Load more

Organizers

Balazs Horvath

Chapter Director
Tech In The City

Gabor Zentai

Chapter Co-Director
Express Innovation Agency

Contact Us

Partners