Nenad Paunovic (Serbian Venture Network)

Wednesday, November 9, 2016, 5:30 – 8:30 PM UTC

Predsednik UO Seven-a, organizatora “Belgrade Venture Forum-a”, gde radi i na projektima razvoja preduzetništva u partnerstvu sa svetskim i domaćim institucijama. Direktor je EDGE-a, strateški konsultant sa iskustvom rada za više stotina klijenata. Član je globalnog tima US kompanije Value Innovations. Predsednik UO Cotrugli Alumni Cluba i član SAM. Završio FON i EMBA na Cotrugli Business School.

About this event

Predsednik UO Serbian Venture Network (Seven), organizatora najvećeg investicionog foruma na Balkanu “Belgrade Venture Forum”. Seven radi i na promociji preduzetništva i inovacija u Srbiji i regionu, u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta, US Ambasadom, GIZ-om i kompanijama kao partnerima.

Direktor je EDGE-a, konsultant za strateški menadžment, marketing i inovacije sa 20 godina iskustva. Imao sreću da radi za više stotina klijenata iz više desetina različitih delatnosti, među kojima su najpoznatiji Mercedes Benz, Delta Holding, Deka inžinjering (A blok), MasterCard, Carlsberg, Piraeus bank, Erste bank, Sandoz, Grand kafa, Cotrugli Business School, Phoenix Pharma, Komercijalna banka, Termorad i mnogi drugi. Radio je i na najvećim projektima podizanja konkurentnosti privrede koje su sprovodili USAID i EU. Član je globalnog tima i ekskluzivni partner američke kompanije Value Innovations, Inc. za implementaciju njihove metodologije i alata u osam zemalja Jugoistočne Evrope.

Predsednik UO Cotrugli Alumni Cluba, član je Srpske asocijacije menadžera, i član UO Maturanti maratonci.

Završio je FON i EMBA na Cotrugli Business School, a 2011. godine je istrčao ceo maraton u Beogradu.

Check out what happened

When

When

Wednesday, November 9, 2016
5:30 PM – 8:30 PM UTC

Agenda

5:30 PMRegistration
6:00 PMFire-side chat with Nenad
7:30 PMCESA national winners
8:00 PMDrinks and networking