Od informacije do investicije: Fil Rouge Capital | Startup Grind Belgrade

In Centar - Cara Lazara 5-7 Belgrade, 11000 Belgrade
Tue, Feb 26, 2019, 7:00 PM (CET)

About this event

Naoštri preduzetničke kandže i spremi se da ugrabiš investiciju: #StartupGrind ti predstavlja investicioni fond Fil Rouge Capital.

Fil Rouge Capital ulaže u startup kompanije u dve faze: ranoj, kako bi testirali svoj poslovni model i product-market odnos, i kasnijim - fazama rasta i scale-up fazi.

Managing partners fonda su Julien Julien Coustaury, Roger Blott i Aleš Pustovrh, a naš gost, Stevica Kuharski, zadužen je za scouting - pronalazak novih startapa:

"Fil Rouge Capital tim ima iskustva u ulaganjima u startupe u tim fazama, ali i onog, posebnog, osnivačkog iskustva jer smo i sami bili pokretači startupa i privlačili smo investicije. Na taj način znamo što osnivačima startupa treba i tu smo da im to omogućimo."

Pravi preduzetnik ne dopušta sebi da propusti priliku da osigura budućnost svog startupa. Informiši se o fondu i finansiranju direktno od Stevice 26. februara na prvom ovogodišnjem Startup Grind Belgrade meetup-u u In Centru.

Vreme curi, kao i tvoje šanse da digneš investiciju. Rezerviši svoju kartu online što pre jer smo za meetup odvojili svega 30 mesta.

Speaker

When

Tuesday, Feb 26
7:00 PM - 9:00 PM (CET)

Where

In Centar
Cara Lazara 5-7 Belgrade11000

Brought to you by

 • Milos Arambasic

  Milos Arambasic

  Startup Grind / Opportunity Network

  Regional Retail Manager

 • Bojana Srdanovic

  Bojana Srdanovic

  Startup Grind

  Marketing executive

Partners