Charging green ideas

Thursday, June 2, 2022, 12:00 – 1:00 PM UTC

📢 Accelerarea digitalizarii a devenit esentiala pentru scalarea oricarei companii 📈🏃🏻‍♂️ Pentru a va sustine in procesul de digitalizare si pentru a facilita cat mai multe oportunitati in acest sens, va invitam la noua noastra serie de evenimente Startup Grind in colaborare cu InnovX-BCR.

About this event

📢 Accelerarea digitalizarii a devenit esentiala pentru scalarea oricarei companii 📈🏃🏻‍♂️

Pentru a va sustine in procesul de digitalizare si pentru a facilita cat mai multe oportunitati in acest sens, va invitam la noua noastra serie de evenimente Startup Grind in colaborare cu InnovX-BCR.

❗ Prin combinarea tehnologiei si a talentului, companiile pot aduce o componenta importanta de inovare, imbunatatind astfel experienta clientului si atingand un avantaj competitiv semnificativ.

Vino să afli mai multe despre ce înseamnă sustenabilitatea practică într-un evenimentonline susținut de Iulia Dorobanțu și Cristian Danciu, co-fondatori Charger.ro, alături deinvitatul lor, Andrei Coșuleanu, președinte Act for Tomorrow.

Participand la acest eveniment vei afla:

●Ce înseamnă, de fapt, o viață sustenabilă?

●Cum putem fi responsabili cu mediul în mod activ?

●Care sunt ultimele statistici privind sustenabilitatea în România

●Ce înseamnă trecerea spre energie verde

●De ce este importantă energia verde

●Exemple de bune practici din zona energiei verde

●Cine este consumatorul de energie verde

Despre vorbitori: Andrei Coșuleanu este unul dintre cei mai activi promotori ai voluntariatului şi responsabilității sociale din România, construind de-a lungul timpului comunităţi deoameni implicaţi în activităţi pentru a aduce schimbarea pozitivă în România. În prezent, Andrei este preşedintele Asociației Act for Tomorrow, asociaţie înființată în urmă cu 3 ani, a cărei misiune este promovarea unei culturi a responsabilității civice şi sociale înrândul cetăţenilor, astfel încât aceştia să îşi îmbunătăţească calitatea vieţii într-un mod sustenabil, fără a periclita resursele generaţiilor viitoare. Totodată este membru în Comisia pentru agricultură, dezvoltare rurală, protecţia mediului şi dezvoltare durabilă a Consiliului Economic și Social (C.E.S.), iar în ultimul an a primit distincții importante pentru activitatea de mediu, precum: Young Personality of the Year (acordat în cadrul Biz Sustainability Awards 2021) și Social Innovator (Smart City Industry Awards). Timp de 9 ani, a coordonat proiectele desfăşurate de Let's Do It, România.


Check out what happened

When

When

Thursday, June 2, 2022
12:00 PM – 1:00 PM UTC

Venue map