A Startup Journey Against the Odds with Xenia Muntean

Jun 22, 2023, 3:30 – 6:00 PM

Orange Digital Center, 1 Strada Ion Creangă, blocul central al UPSC, etaj 2, Chişinău, MD-2069

Joi, 22 iunie, te invitam sa te alaturi discutiei noastre live alaturi de Xenia Muntean, cofondatoarea startup-ului Planable - unul dintre cele mai de succes startup-uri din Moldova, care a reusit sa dezvolte un produs tehnologic inovator si scalabil la nivel global.

In-person event
Fireside Chat

About this event

🦄 Sa dezvolti o companie globala nu-i usor. E nevoie de un produs competitiv, care va solutiona o problema mare, ce vizeaza milioane de beneficiari. La Startup Grind Chisinau, conectam fondatorii care au reusit, cu cei care vor sa invete cum sa dezvolte afaceri inovatoare pentru o piata internationala.

💡Joi, 22 iunie, te invitam sa te alaturi discutiei noastre live alaturi de Xenia Muntean, cofondatoarea startup-ului Planable - unul dintre cele mai de succes startup-uri din Moldova, care a reusit sa dezvolte un produs tehnologic inovator si scalabil la nivel global.

✅ Planable este o solutie de aprobare si colaborare în retelele sociale bazata pe cloud, care se adreseaza agentiilor media, freelancerilor si echipelor de marketing. Caracteristicile cheie includ publicarea automata, managementul continutului, managementul cu mai multe conturi, colaborarea cu mai multi utilizatori si programarea postarii, utilizata de zeci de mii de creatori pentru branduri recunoscute la nivel global, precum Hyundai, Christian Louboutin, Viber si Natiunile Unite.

✅ Xenia Muntean, co-fondatoarea si CEO la Planable, ne va oferi detalii din spatele cortinei, despre traseul pe care l-a parcurs pentru a crea un produs scalabil cu un model de business care lucreaza.

Cu realizari remarcabile în palmares, precum includerea în lista Forbes 30 sub 30, absolvirea academiei lui Tim Draper din Silicon Valley si participarea la acceleratorul Techstars, Xenia este o sursa inepuizabila de inspiratie si cunostinte pentru oricine viseaza sa lanseze un startup tehnologic.

🚀Xenia va relata experienta ei de când a construit o agentie de marketing digital la doar 20 de ani, si pâna la lansarea Planable.

Adreseaza întrebari direct si afla de la Xenia cum construiesti un startup global rezilient, în special în timpuri cu provocari globale - asa ca pandemia si recesiunea.

Evenimentul e moderat de catre Miruna Dragomir, CMO la Planable si parte din echipa de peste 5 ani, timp în care a contribuit la cresterea de 100 de ori a veniturilor companiei. Anterior a facut parte din echipa de marketing a Uber si din echipa de social media a Oracle. Cine mai bine ca ea ar putea sa adreseze întrebari bune invitatei noastre?

👉Marcheaza în calendar: Joi, 22 iunie, ora 18:30-21:00.

Te asteptam sa te alaturi de noi sa descoperi povestea unei calatorii impresionante prin lumea start-up-urilor tehnologice, direct de la o pioniera care a reusit sa înfrânga probabilitatile. 🚀🔥

Agenda evenimentului:

18:30 - 19:30 Networking facilitat;

19:30 - 20:30 Discutie în stil Fireside Chat cu Xenia Muntean si Miruna Dragomir;

20:30 - 22:00 Freestyle Networking, vin si pizza;

📍Locatia: Orange Digital Center, Strada Ion Creanga 1, Chisinau, Moldova.

💌Biletul de participare la eveniment este 12 $ va asigura pizza 🍕 si vinul 🍷 oferit în partea de networking. 

❗️Numarul de locuri e limitat, ia-ti un bilet din timp.

Evenimentul este în mare parte despre interactiunea cu oameni ca tine, de aceea, la Startup Grind organizam networking facilitat si suntem entuziasmati sa faci parte din exercitiul de cunoastere a tuturor participantilor din cadrul evenimentului.

✅Startup Grind Chisinau este pilonul local al comunitatii globale Startup Grind, care s-a lansat în Moldova în 2016, organizat de Acceleratorul de Inovatii si Antreprenoriat Dreamups pana în prezent.

🧩La nivel international, Startup Grind este recunoscuta ca fiind una dintre cele mai mari comunitati de startup-uri din lume, care educa activ, inspira si conecteaza 215.000 de fondatori din peste 200 de orase prin intermediul evenimentelor, media si parteneriatelor cu organizatii precum Google for Entrepreneurs.

✅Pana în prezent, Startup Grind a ajutat milioane de antreprenori sa-si gaseasca mentorii potriviti, sa se conecteze la diferiti parteneri, sa angajeze, sa obtina finantari si sa ajunga la noi utilizatori. 

Check out what happened

Speaker

 • Xenia Muntean

  Planable

  Co-Founder & CEO

Moderator

 • Miruna Dragomir

  Planable

  CMO

Startups

Agenda

Networking facilitat
Discutie în stil Fireside Chat cu Xenia Muntean si Miruna Dragomir
Networking, vin si pizza

Host

 • Dreamups

  www.dreamups.com

Organizers

 • Aliona Rotaru

  Dreamups

  Chapter Director

 • Kardo Sharifi

  Project Manager

 • Milena Obada

  Dreamups

  Graphic Designer

 • Crina Burca

  Team Member

 • Irina Potinga

  Dreamups

  Program Manager

 • Argentina Botezatu

  Dreamups

  Marketing Manager

 • Andreea Rusu

  Project Manager

 • Julia Bishir

  Marketing Manager

 • Gianina Tronciu

  Dreamups

  Community Manager

 • Dmitri Namasco

  CEO Mozaic / Project Manager

 • Beatricia Ivan

  Project Manager

 • Tina Cirlig

  Community Manager

About Startup Grind

This is Startup Grind. We are the world’s largest startup community.

Our Mission

To give startups everywhere the education and opportunities they need to build, grow, and scale their companies.

Our Values

We believe in making friends, not contacts. We believe in giving first, not taking. We believe in helping others before helping yourself.

Tools & Discounts for Startups

Take advantage of resources and offers provided by organizations we know and love, designed to help you navigate the startup journey.

Global Conference

Our annual flagship event in Silicon Valley brings together thousands of startup teams, investors and organizations from all over the world.

Join the Startup Membership

This membership gives you free access to networking, events, mentorship, office hours, and other exclusive opportunities curated by Startup Grind HQ.