Female Founders and the Future

Digital Park - str. Columna 170/5 Chisinau, MD-2004 Chisinau
Thu, May 23, 2019, 6:00 PM (EEST)

Check out what happened

About this event

Esti femeie si vrei sa te afirmi în lumea antreprenoriatului? Ti-ai pus drept scop sa contribui la spargerea plafonului de sticla care persista atât la noi în Moldova cât si la nivel global? Vrei sa cunosti cum pot fi evitate obstacolele din calea unei femei cu o idee stelara de afacere? Te invitam joi, 23 mai, la Digital Park în cadrul Startup Grind Chisinau, editia Female Founders and the Future, pentru a afla mai multe despre cum arata viitorul ecosistemului de business din Moldova din perspectiva femeilor antreprenoare si cum au reusit invitatele noastre sa treaca prin provocarile din lumea afacerii si startup-urilor.

Invitatele evenimentului sunt:

 • Alla Donțu - co-fondatoare si presedinte YOUBESC creative institute, o companie moldoveneasca care ofera servicii de productie si post-productie media;
 • Yuliana Scutaru - co-fondatoare si art director MUSA Studio, studio de arhitectura si design interior;
 • Natalia Bulai - co-fondatoare si director operatiuni Gustos.Life, o platforma FinTech care faciliteaza procesul de investitii în vinuri de calitate superioara;
 • Olesea Ursu - fondatoare LeaderHR si Ole!, finalista a programului de accelerare Founder Institute Chisinau 2019 si moderatoare a panelului.

Tindem spre o comunitate antreprenoriala care sustine în egala masura pe oricine are drept scop dezvoltarea unui startup de calitate, indiferent de gender, asadar te invitam la Startup Grind Chisinau pentru a descoperi cum arata un viitor fara bariere propulsate de stereotipuri.

Panelists

Moderator

 • Olesea Ursu

  Olesea Ursu

  LeaderHR & Ole!

  Fondatoare

When

Thursday, May 23
6:00 PM - 9:00 PM (EEST)

Where

Digital Park
str. Columna 170/5 ChisinauMD-2004

Brought to you by

Partners