(Innovatic Fest Roboshow) Inteligența Artificială și Oportunități de Business

Mar 28, 2019, 4:00 – 7:00 PM

Muzeul Naţional de Istorie a Moldovei, Str. 31 August 1989, 121A, Chisinau, 2012

Trăim în era când inteligența artificială nu mai poate fi categorizată drept ceva de domeniul fantasticului sau pur și simplu un trend, iar tot mai multe startupuri integrează mecanisme inteligente pentru a-și optimiza activitatea. Pe 28 martie te invităm la un nou eveniment Startup Grind Chișinău cu Andrei Nagy, co-fondator și director operațiuni AlphaBlock, un startup bazat pe AI.

In-person event

About this event

Trăim în era când inteligența artificială nu mai poate fi categorizată drept ceva de domeniul fantasticului sau pur și simplu un trend, iar tot mai multe startupuri integrează mecanisme inteligente pentru a-și optimiza activitatea. Pe 28 martie te invităm la un nou eveniment Startup Grind Chișinău cu Andrei Nagy, co-fondator și director operațiuni AlphaBlock, un startup bazat pe inteligență artificială care construiește soluții de management a investițiilor evaluat la 15 mil. $

Andrei are experiență în consultanță și implementarea tehnologiilor inovative în domeniul bancar, telecomunicații, orașe inteligente ș.a. atât pentru sectorul privat cât și pentru instituții de stat.

Activitatea sa include și poziții precum director business development Alcatel-Lucent, director vânzări MasterCard România și director afaceri guvernamentale IBM România.

Andrei a contribuit la dezvoltarea și susținerea unor echipe de antreprenori care au reușit să își scaleze afacerile și să ofere soluții în domenii precum:

Transformare Digitală;

Managementul Proceselor;

Securitate Cibernetică;

Internet of Things;

Analiză de Date Avansată;

În prezent activează în cadrul AlphaBlock, un mecanism inteligent care se folosește de inteligența artificială ca să construiască soluții de management a investițiilor și tinde să revoluționeze sectorul FinTech. AlphaBlock asigură, îmbunătățește, validează, generează și distribuie investiții create de Alpha care sunt cumpărate, nu vândute.

Citește mai multe despre activitatea lui Andrei Nagy aici https://www.linkedin.com/in/andreinagy sau vino la Startup Grind Chișinău și află mai multe despre cum va arăta viitorul chiar de la el http://bit.ly/StartupGrind-AI

Evenimentul va avea loc în cadrul Innovatic Fest/Roboshow, la Muzeul Naţional de Istorie a Moldovei. Biletul la Startup Grind Chișinău îți oferă și acces gratis la Innovatic Fest 

După o discuție captivantă, vom avea oportunitatea să interacționăm cu alte persoane minunate care vor fi prezente la eveniment. Reamintim că la Startup Grind ne facem PRIETENI nu CONTACTE.

Abia așteptăm să te vedem la eveniment!

Dreamups General Partner: Orange Moldova

Event Supported by: European Fund for Southeast Europe (EFSE) Entrepreneurship Academy, Mobiasbancă - Groupe Société Générale and ISD

Check out what happened

Speaker

 • Andrei Nagy

  AlphaBlock

  Co-Founder & COO

When

When

Thursday, March 28, 2019
4:00 PM – 7:00 PM UTC

Agenda

Networking, pizza, and refreshing drinks
Keynote
Fireside Chat with the guest and Q&A
Networking

Organizers

 • Aliona Rotaru

  Dreamups

  Chapter Director

 • Kardo Sharifi

  Project Manager

 • Milena Obada

  Dreamups

  Graphic Designer

 • Crina Burca

  Team Member

 • Irina Potinga

  Dreamups

  Program Manager

 • Argentina Botezatu

  Dreamups

  Marketing Manager

 • Andreea Rusu

  Project Manager

 • Julia Bishir

  Marketing Manager

 • Gianina Tronciu

  Dreamups

  Community Manager

 • Dmitri Namasco

  CEO Mozaic / Project Manager

 • Beatricia Ivan

  Project Manager

 • Tina Cirlig

  Community Manager

Partners

Orange logo

Orange

USAID logo

USAID

SIDA logo

SIDA

EFSE Entrepreneurship Academy logo

EFSE Entrepreneurship Academy

Mobiasbanca - OTP Group logo

Mobiasbanca - OTP Group

ISD logo

ISD

About Startup Grind

This is Startup Grind. We are the world’s largest startup community.

Our Mission

To give startups everywhere the education and opportunities they need to build, grow, and scale their companies.

Our Values

We believe in making friends, not contacts. We believe in giving first, not taking. We believe in helping others before helping yourself.

Tools & Discounts for Startups

Take advantage of resources and offers provided by organizations we know and love, designed to help you navigate the startup journey.

Global Conference

Our annual flagship event in Silicon Valley brings together thousands of startup teams, investors and organizations from all over the world.

Join the Startup Membership

This membership gives you free access to networking, events, mentorship, office hours, and other exclusive opportunities curated by Startup Grind HQ.