(Innovatic Fest Roboshow) Inteligența Artificială și Oportunități de Business

Thursday, March 28, 2019, 4:00 – 7:00 PM UTC

Trăim în era când inteligența artificială nu mai poate fi categorizată drept ceva de domeniul fantasticului sau pur și simplu un trend, iar tot mai multe startupuri integrează mecanisme inteligente pentru a-și optimiza activitatea. Pe 28 martie te invităm la un nou eveniment Startup Grind Chișinău cu Andrei Nagy, co-fondator și director operațiuni AlphaBlock, un startup bazat pe AI.

About this event

Trăim în era când inteligența artificială nu mai poate fi categorizată drept ceva de domeniul fantasticului sau pur și simplu un trend, iar tot mai multe startupuri integrează mecanisme inteligente pentru a-și optimiza activitatea. Pe 28 martie te invităm la un nou eveniment Startup Grind Chișinău cu Andrei Nagy, co-fondator și director operațiuni AlphaBlock, un startup bazat pe inteligență artificială care construiește soluții de management a investițiilor evaluat la 15 mil. $

Andrei are experiență în consultanță și implementarea tehnologiilor inovative în domeniul bancar, telecomunicații, orașe inteligente ș.a. atât pentru sectorul privat cât și pentru instituții de stat.

Activitatea sa include și poziții precum director business development Alcatel-Lucent, director vânzări MasterCard România și director afaceri guvernamentale IBM România.

Andrei a contribuit la dezvoltarea și susținerea unor echipe de antreprenori care au reușit să își scaleze afacerile și să ofere soluții în domenii precum:

Transformare Digitală;

Managementul Proceselor;

Securitate Cibernetică;

Internet of Things;

Analiză de Date Avansată;

În prezent activează în cadrul AlphaBlock, un mecanism inteligent care se folosește de inteligența artificială ca să construiască soluții de management a investițiilor și tinde să revoluționeze sectorul FinTech. AlphaBlock asigură, îmbunătățește, validează, generează și distribuie investiții create de Alpha care sunt cumpărate, nu vândute.

Citește mai multe despre activitatea lui Andrei Nagy aici https://www.linkedin.com/in/andreinagy sau vino la Startup Grind Chișinău și află mai multe despre cum va arăta viitorul chiar de la el http://bit.ly/StartupGrind-AI

Evenimentul va avea loc în cadrul Innovatic Fest/Roboshow, la Muzeul Naţional de Istorie a Moldovei. Biletul la Startup Grind Chișinău îți oferă și acces gratis la Innovatic Fest 

După o discuție captivantă, vom avea oportunitatea să interacționăm cu alte persoane minunate care vor fi prezente la eveniment. Reamintim că la Startup Grind ne facem PRIETENI nu CONTACTE.

Abia așteptăm să te vedem la eveniment!

Dreamups General Partner: Orange Moldova

Event Supported by: European Fund for Southeast Europe (EFSE) Entrepreneurship Academy, Mobiasbancă - Groupe Société Générale and ISD

Check out what happened

When

When

Thursday, March 28, 2019
4:00 PM – 7:00 PM UTC

Agenda

4:00 PMNetworking, pizza, and refreshing drinks
4:45 PMKeynote
5:00 PMFireside Chat with the guest and Q&A
6:00 PMNetworking