Razvan Boldis. The Real World of Augmented Reality

Chisinau
Thu, Jul 30, 2020, 5:00 PM (EEST)

About this event

Continuam discutia despre ”noua realitate” pentru mediul de afaceri si in special pentru start-up-urile din Europa de Est, in contextul dezastrului economic produs de Covid19.

Razvan Boldis este fondatorul start-up-ului romanesc indexAR. In cadrul discutiei LIVE la Startup Grind Chisinau va relata cum i-a influentat pandemia afacerea, ce s-a schimbat in planul lor de activitate pentru anul 2020 si va impartasi cateva practici si instrumente care il ajuta sa se adapteze si sa exceleze in noua realitate.

Razvan a construit un startup care foloseste tehnologia de Realitate Augmentata pentru a da posibilitatea companiilor sa-si aduca produsele si serviciile in viata clientilor.

Transformarea Digitala a accelerat interesul fata de solutia oferita de indexAR in domeniile de vânzari, HR si marketing.

”Crearea unei experiente în AR dureaza doar 5 minute, in loc de 5 luni cat ar dura crearea unei aplicatii de la zero, de asemenea, putem sa comparam produsul cu Wix sau Wordpress pentru campanii de AR”.

Razvan a reusit sa acumuleze investitii de peste 250K EURO. Pasiunea pentru antreprenoriat a inceput sa prinda contur in urma participarii la EMPRETEC în 2010. De atunci si pana in 2015, cand a fost fondata compania care a dezvoltat indexAR, a testat mai multe idei.

Autodidact din fire, a lucrat in diverse domenii (vanzari, asigurari de viata, IT, advertising), acumuland experienta pentru a pune bazele propriei companii.

In 2019 a participat in acceleratorul de afaceri InnovX by BCR, unde a lucrat la dezvoltarea start-up-ului sau.

Despre lectiile invatate in accelerator, despre noua realitate si despre planurile de viitor, vorbim joi, 30 Iulie, la 17:00, LIVE, pe pagina de Facebook/SG Chișinău

Speaker


Brought to you by

  • Dreamups

    Dreamups

    www.dreamups.com

    See Bio

Brought to you by

Partners