Razvan Boldis. The Real World of Augmented Reality

Jul 30, 2020, 2:00 – 3:00 PM

Continuam discutia despre ”noua realitate” pentru mediul de afaceri si in special pentru start-up-urile din Europa de Est. Razvan Boldis este fondatorul start-up-ului romanesc indexAR. El va relata cum i-a influentat pandemia afacerea, ce s-a schimbat in planul lor de activitate pentru anul 2020 si va impartasi practici si instrumente care il ajuta sa se adapteze si sa exceleze in noua realitate.

Virtual event

About this event

Continuam discutia despre ”noua realitate” pentru mediul de afaceri si in special pentru start-up-urile din Europa de Est, in contextul dezastrului economic produs de Covid19.

Razvan Boldis este fondatorul start-up-ului romanesc indexAR. In cadrul discutiei LIVE la Startup Grind Chisinau va relata cum i-a influentat pandemia afacerea, ce s-a schimbat in planul lor de activitate pentru anul 2020 si va impartasi cateva practici si instrumente care il ajuta sa se adapteze si sa exceleze in noua realitate.

Razvan a construit un startup care foloseste tehnologia de Realitate Augmentata pentru a da posibilitatea companiilor sa-si aduca produsele si serviciile in viata clientilor.

Transformarea Digitala a accelerat interesul fata de solutia oferita de indexAR in domeniile de vânzari, HR si marketing.

”Crearea unei experiente în AR dureaza doar 5 minute, in loc de 5 luni cat ar dura crearea unei aplicatii de la zero, de asemenea, putem sa comparam produsul cu Wix sau Wordpress pentru campanii de AR”.

Razvan a reusit sa acumuleze investitii de peste 250K EURO. Pasiunea pentru antreprenoriat a inceput sa prinda contur in urma participarii la EMPRETEC în 2010. De atunci si pana in 2015, cand a fost fondata compania care a dezvoltat indexAR, a testat mai multe idei.

Autodidact din fire, a lucrat in diverse domenii (vanzari, asigurari de viata, IT, advertising), acumuland experienta pentru a pune bazele propriei companii.

In 2019 a participat in acceleratorul de afaceri InnovX by BCR, unde a lucrat la dezvoltarea start-up-ului sau.

Despre lectiile invatate in accelerator, despre noua realitate si despre planurile de viitor, vorbim joi, 30 Iulie, la 17:00, LIVE, pe pagina de Facebook/SG Chișinău

Check out what happened

Speaker

 • Răzvan Boldiș

  indexAR

  Founder

Host

 • Dreamups

  www.dreamups.com

Organizers

 • Aliona Rotaru

  Dreamups

  Chapter Co-Director

 • Kardo Sharifi

  Project Manager

 • Milena Obada

  Dreamups

  Graphic Designer

 • Crina Burca

  Team Member

 • Irina Potinga

  Dreamups

  Program Manager

 • Argentina Botezatu

  Dreamups

  Marketing Manager

 • Andreea Rusu

  Project Manager

 • Julia Bishir

  Marketing Manager

 • Gianina Tronciu

  Dreamups

  Community Manager

 • Dmitri Namasco

  CEO Mozaic / Project Manager

Partner

Orange Moldova logo

Orange Moldova

About Startup Grind

This is Startup Grind. We are the world’s largest startup community.

Our Mission

To give startups everywhere the education and opportunities they need to build, grow, and scale their companies.

Our Values

We believe in making friends, not contacts. We believe in giving first, not taking. We believe in helping others before helping yourself.

Tools & Discounts for Startups

Take advantage of resources and offers provided by organizations we know and love, designed to help you navigate the startup journey.

Global Conference

Our annual flagship event in Silicon Valley brings together thousands of startup teams, investors and organizations from all over the world.

Join the Startup Membership

This membership gives you free access to networking, events, mentorship, office hours, and other exclusive opportunities curated by Startup Grind HQ.