SG cu Dan Sturza. Provocarile din e-commerce si viitorul domeniului

May 26, 2022, 3:30 – 5:30 PM

Orange KITchen, Calea Iesilor 8, etajul 7, Chisinau, 2069

Pe 26 mai ne întâlnim offline cu Dan Sturza, antreprenor si partener la Fribourg Capital. Cu o bogata expertiza în comertul online, Dan ne va relata despre potentialul startup-urilor in e-commerce, cum acestea au potential de scalare, e-commerce în 2022 si schimbari ce se vor produce în domeniu in anii care vin.

In-person event
Fireside Chat

About this event

Pe 26 mai ne întâlnim offline cu Dan Sturza, antreprenor si partener la Fribourg Capital. Cu o bogata expertiza în comertul online, Dan ne va relata despre potentialul startup-urilor in e-commerce, cum acestea au potential de scalare, e-commerce în 2022 si schimbari ce se vor produce în domeniu in anii care vin. 

Dan Sturza a absolvit Universitatea din Bath, Marea Britanie, specializarea Administrarea Afacerilor in 2012. Ulterior, a obtinut certificarea financiara CFA în 2015. El si-a inceput cariera in calitate de analist de investitii la Fribourg Capital, a avansat ca asociat senior, iar in 2020 a devenit partener.

In ultimii ani, Dan a fost activ implicat si pe scena start-up-urilor. El a gestionat infiintarea Spherik Accelerator, in calitate de reprezentant Fribourg Capital, unul dintre partenerii proiectului. De asemenea, Dan a dezvoltat mai multe start-up-uri si a facilitat investitii in companii din tehnologie precum SEO Monitor, Planable, Upswing sau Baro.

In prezent, activitatea principala a lui Dan este in cadrul Elefant.ro, avand functia de vice presedinte pentru dezvoltarea afacerilor, fiind responsabil de implementarea proiectului de marketplace, care este unul transformational pentru intreaga companie.

Asadar, te asteptam JOI, 26 mai la 18:30. Evenimentul are o taxa de participare simbolica, care va acoperi pizza si bauturile din cadrul sesiunii de networking.

Locatia - Orange Kitchen,

NOTA: Evenimentul va avea loc in limba româna. 

Startup Grind Chisinau este pilonul local al comunitatii globale Startup Grind, care s-a lansat în Moldova in 2016, organizat de Dreamups pana in prezent. Partner General al organizatiei Dreamups - Orange Systems.

La nivel international, Startup Grind este recunoscuta ca fiind una dintre cele mai mari comunitati de startup-uri din lume, care educa activ, inspira si conecteaza 215.000 de fondatori din peste 200 de orase prin intermediul evenimentelor, media si parteneriatelor cu organizatii precum Google for Entrepreneurs.

Pana in prezent, Startup Grind a ajutat milioane de antreprenori sa-si gaseasca mentorii potriviti, sa se conecteze la diferiti parteneri, sa angajeze, sa obtina finantari si sa ajunga la noi utilizatori.

Alatura-te si tu comunitatii Startup Grind Chisinau si fa-ti prieteni noi, impartaseste experiente si contribuie la dezvoltarea comunitatii locale de antreprenori si startup-uri.

Check out what happened

Speaker

 • Dan Sturza

  Fribourg Capital

  Partner

Facilitators

 • Vitalie Esanu

  VoteMeApp

  Co-founder

 • Adrien Henni

  East-West Digital News

  CEO

 • Igor Ganea

  Ganea Group

  Founder

 • Tudor Darie

  Fagura

  CEO

Moderator

 • Olga Melniciuc

  Investitii.md

  Founder

When

When

Thursday, May 26, 2022
3:30 PM – 5:30 PM UTC

Agenda

Networking
Discutia cu Dan Sturza si Olga Melniciuc
Networking, vin si pizza

Host

 • Dreamups

  www.dreamups.com

Organizers

 • Aliona Rotaru

  Dreamups

  Chapter Director

 • Kardo Sharifi

  Project Manager

 • Milena Obada

  Dreamups

  Graphic Designer

 • Crina Burca

  Team Member

 • Irina Potinga

  Dreamups

  Program Manager

 • Argentina Botezatu

  Dreamups

  Marketing Manager

 • Andreea Rusu

  Project Manager

 • Julia Bishir

  Marketing Manager

 • Gianina Tronciu

  Dreamups

  Community Manager

 • Dmitri Namasco

  CEO Mozaic / Project Manager

 • Beatricia Ivan

  Project Manager

 • Tina Cirlig

  Community Manager

Partners

Orange Systems logo

Orange Systems

Orange Moldova logo

Orange Moldova

Aurelius logo

Aurelius

About Startup Grind

This is Startup Grind. We are the world’s largest startup community.

Our Mission

To give startups everywhere the education and opportunities they need to build, grow, and scale their companies.

Our Values

We believe in making friends, not contacts. We believe in giving first, not taking. We believe in helping others before helping yourself.

Tools & Discounts for Startups

Take advantage of resources and offers provided by organizations we know and love, designed to help you navigate the startup journey.

Global Conference

Our annual flagship event in Silicon Valley brings together thousands of startup teams, investors and organizations from all over the world.

Join the Startup Membership

This membership gives you free access to networking, events, mentorship, office hours, and other exclusive opportunities curated by Startup Grind HQ.