SG Offline cu Tudor Darie. Greșelile unui startup evaluat la €2 mln și networking

Artcor - 31 August 1989 St 137 Chișinău, 2004 - View Map Chisinau
Thu, Jun 24, 2021, 6:30 PM (EEST)

About this event

SG Offline cu Tudor Darie. Greșelile unui startup de 2 mln €

Ne adunam JOI, pe 24 iunie, pentru comunicare si interactiune cu antreprenorul Tudor Darie. Fondator si CEO la Fagura. Tudor ne va povesti despre greselile ce le-a facut pe parcursul experientei sale de antreprenor, cât si activitatea lui la startup-ul fintech Fagura, evaluat la 2.3 milioane euro.

În prezent, activitatea de baza a lui Tudor Darie este Fagura, un startup care vrea sa revolutioneze sistemul bancar prin crearea serviciilor financiare unde clientii vor obtine credite simple si investitii inteligente.

Tudor Darie are 15 ani de experienta antreprenoriala în calitate de cofondator si manager în câteva domenii de afaceri - fintech, online media, e-commerce si publicitate online. A fost implicat în crearea si dezvoltarea de echipe, a ocupat pozitii de conducere si a negociat contracte de investitii. Timp de doi ani, Tudor a fost consilier al prim-ministrului Republicii Moldova în sectorul tehnologiei informationale.

Agenda:

18:30 - Networking

19:00 - Discutia cu Tudor Darie

20:00 - Q&A

Locatia: Artcor, 31 August 1989 St 137.

NOTA: Evenimentul va avea loc în limba română și se va desfășura cu respectarea tuturor normelor epidemiologice, locurile fiind limitate. Accesul va fi posibil doar pentru 30 persoane - după principiul „primul venit, primul servit”. Vă îndemnăm să procurați biletele la eveniment din timp.

Startup Grind Chisinau este pilonul local al comunității globale Startup Grind, care s-a lansat în Moldova în luna mai 2016, organizat de Dreamups și susținut de partenerul general Orange Systems.

La nivel internațional, Startup Grind este recunoscută ca fiind una dintre cele mai mari comunități de startup-uri din lume, care educă activ, inspiră și conectează 215.000 de fondatori din peste 200 de orașe prin intermediul evenimentelor, media și parteneriatelor cu organizații precum Google for Entrepreneurs.

Până în prezent, Startup Grind a ajutat milioane de antreprenori să-și găsească mentorii potriviți, să se conecteze la diferiți parteneri, să angajeze, să obțină finanțări și să ajungă la noi utilizatori. Alătură-te și tu Startup Grind Chișinău și fă-ți prieteni noi, împărtășește experiențe și contribuie la dezvoltarea comunității locale de antreprenori și startup-uri.

Speaker

Past Speakers

Moderator

 • Dan Dima

  Dan Dima

  DAD Group

  Co-founder & CFO

  See Bio

When

Thursday, Jun 24
6:30 PM - 8:30 PM (EEST)

Where

Artcor
31 August 1989 St 137 Chișinău2004

Brought to you by

 • Dreamups

  Dreamups

  www.dreamups.com

  See Bio

Brought to you by

Partners