SG with Alexei Ciobanu: The Black Box of Product Management

Feb 29, 4:30 – 7:00 PM

Mixbook, 87 Strada Alexei Şciusev, Chișinău, MD-2069

Ce strategii de product management au aplicat marii giganti tech pentru a-si asigura succesul pe piata si loialitatea utilizatorilor? Într-o era a inovatiei rapide si a schimbarilor constante, cum putem învata din experienta lor pentru a ne îmbunatati propriile practici de product management?

In-person event
Fireside Chat

About this event

Te-ai gândit vreodata cum anumite companii precum Google si Amazon reusesc sa transforme produsele lor în adevarate fenomene, dominand pietele si schimband regulile jocului? 

Ei bine, ne-am pus si noi aceleasi intrebari, si tocmai de aceea vrem sa ne unim fortele cu Upcelerator by Dreamups - editia Orange Digital Center si te invitam la evenimentul nostru Startup Grind Chisinau pe 29 februarie, unde vom dezvalui misterele din spatele subiectului: "The Black Box of Product Management".

Aceasta este contextul potrivit sa-l avem alaturi ca speaker pe Alexei Ciobanu cu peste 12 ani de experienta in Product Management. In prezent ca Director of Product, Platform la PandaDoc in Seattle, SUA, aducand contributii semnificative in dezvoltarea si lansarea produselor.

Cu expertiza in construirea de platforme AI-driven precum Wisecube si experienta in companii de top precum DocuSign si Usermind, Alexei aduce o perspectiva profunda si rezultate tangibile in gestionarea ciclului de viata al produsului si analiza datelor, fiind o forta vitala in inovatia tehnologica.

Evenimentul nostru va fi gazduit de Kardo Sharifi, co-fondator si CEO la Moonshot, absolvent Draper University din Silicon Valley, TEDx Speaker, cu expertiza in products si startups va ghida discutia si va adresa lui Alexei Ciobanu întrebarile esentiale, dezvaluind secretele din spatele managementului produselor. Moonshot ajuta companiile sa îsi dezvolte produsele tehnologice si sa faca product discovery.

Daca conduci o companie IT, esti manager, lider, iti hranesti visul de a lansa o afacere noua sau pur si simplu esti in cautarea unor informatii captivante despre Product Management, cu siguranta nu vrei sa ratezi asta.

Agenda evenimentului: 

18:30 - 19:00 Check-in 

19:00 - 20:00 Fireside chat with Alexei Ciobanu X Kardo Sharifi 

20:00 - 20:30 Q&A session 

20:30 - … Freestyle Networking

Data: 29 februarie

Locatia: Mixbook, Strada Alexei Sciusev 87, Chisinau

Ora: 18:30

Locurile sunt limitate, asa ca nu rata aceasta oportunitate unica de a te conecta, invata si fi inspirat.

✅ Startup Grind Chisinau este pilonul local al comunitatii globale Startup Grind, care s-a lansat in Moldova in 2016, organizat de Acceleratorul de Inovatii si Antreprenoriat Dreamups pana in prezent. 

🧩 La nivel international, Startup Grind este recunoscuta ca fiind una dintre cele mai mari comunitati de startup-uri din lume, care educa activ, inspira si conecteaza 215.000 de fondatori din peste 200 de orase prin intermediul evenimentelor, media si parteneriatelor cu organizatii precum Google for Entrepreneurs. 

✅ Pana in prezent, Startup Grind a ajutat milioane de antreprenori sa-ti gaseasca mentorii potriviti, sa se conecteze la diferiti parteneri, sa angajeze, sa obtina finantari si sa ajunga la noi utilizatori.

Check out what happened

When

When

Thursday, February 29, 2024
4:30 PM – 7:00 PM UTC

Organizers

 • Aliona Rotaru

  Dreamups

  Chapter Co-Director

 • Kardo Sharifi

  Project Manager

 • Milena Obada

  Dreamups

  Graphic Designer

 • Crina Burca

  Team Member

 • Irina Potinga

  Dreamups

  Program Manager

 • Argentina Botezatu

  Dreamups

  Marketing Manager

 • Andreea Rusu

  Project Manager

 • Julia Bishir

  Marketing Manager

 • Gianina Tronciu

  Dreamups

  Community Manager

 • Dmitri Namasco

  CEO Mozaic / Project Manager

About Startup Grind

This is Startup Grind. We are the world’s largest startup community.

Our Mission

To give startups everywhere the education and opportunities they need to build, grow, and scale their companies.

Our Values

We believe in making friends, not contacts. We believe in giving first, not taking. We believe in helping others before helping yourself.

Tools & Discounts for Startups

Take advantage of resources and offers provided by organizations we know and love, designed to help you navigate the startup journey.

Global Conference

Our annual flagship event in Silicon Valley brings together thousands of startup teams, investors and organizations from all over the world.

Join the Startup Membership

This membership gives you free access to networking, events, mentorship, office hours, and other exclusive opportunities curated by Startup Grind HQ.