SG with Eugene Tsyrklevich: Case Study Parkopedia

Jun 4, 3:30 – 6:00 PM

Orange Systems, 8 Strada Calea Ieşilor, Chișinău, ...

Esti gata sa descoperi cum sa-ti extinzi afacerea pe pietele internationale si sa atragi capital inteligent? Atunci, nu rata ocazia de a participa la evenimentul de exceptie Startup Grind Chisinau, in acest început de vara plin de real talk si posibilitati alaturi de Eugene Tsyrklevich - CEO si fondator Parkopedia. 🚀

In-person event

About this event

🎉 Da, am asteptat de mult acest moment! Suntem incantati sa-l aducem in fata ta pe Eugene Tsyrklevich, fondatorul care a extins Parkopedia in peste 90 de tari.

Pe 4 iunie, Startup Grind Chisinau te invita sa descoperi istoria de succes Parkopedia, liderul global in furnizarea de servicii auto conectate. Vei afla direct de la fondatorul si CEO-ul Parkopedia, Eugene Tsyrklevich, cum a transformat o idee inovatoare intr-un unicorn prezent in peste 20.000 de orase din 90 de tari.

🏆 Eugene Tsyrklevich - CEO & Fondator Parkopedia.

Cu o viziune clara si o determinare extraordinara, Parkopedia a fost fondata in 2007 si a transformata intr-un lider global. Parkopedia redefineste experienta la volan pentru milioane de soferi, ajutandu-i sa gaseasca si sa plateasca pentru parcare, incarcarea EV, combustibil si taxe de drum. 

Eugene Tsyrklevich are o experienta vasta in antreprenoriat si in scalarea afacerilor tehnologice in industrii precum securitatea retelelor si calculatoarelor, industria auto, parcarea, incarcarea vehiculelor electrice si platile/fintech. De asemenea, este mereu in cautare de startup-uri tech ambitioase in care sa investeasca sau pe care sa le consilieze, bazandu-se pe cele doua decenii de experienta in conducerea afacerilor software la nivel mondial.

🎤 Gazda Evenimentului - Dmitrii Namashco

Evenimentul va fi moderat de Dmitrii Namashco, CEO-ul Mozaic, comunitate de investitii de succes. Dmitrii va aduce o perspectiva valoroasa discutiilor noastre, contribuind la o seara plina de inspiratie si cunostinte.

📅 Agenda Evenimentului

18:30 - 19:00: Check-in

19:00 - 20:00: Fireside chat cu Eugene Tsyrklevich x Dmitrii Namshco

20:00 - 20:30: Discutii si Q&A

20:30 - ... Freestyle Networking

🔥 Evenimentul se adreseaza tinerilor fondatori, antreprenorilor, investitorilor si profesionistilor. Daca esti interesat de povesti de succes si oportunitati de networking valoros, acest eveniment este pentru tine! 

🗓️ Pentru un bilet de participare in valoare de 14$, vei avea ocazia sa iti imbogatesti cunostintele, sa te conectezi cu profesionisti din domeniu, sa savurezi gustari si un pahar de vin in timpul sesiunii de networking. 🍕🍷

Nu rata aceasta ocazie unica de a invata de la unul dintre cei mai inovatori lideri din domeniu si de a-ti extinde reteaua profesionala. Rezerva-ti biletul acum si alatura-te noua la Startup Grind Chisinau pe 4 iunie pentru o seara de inspiratie si inovatie! 🌟

*Evenimentul va avea loc in limba engleza.

✅ Startup Grind Chisinau este pilonul local al comunitati globale Startup Grind, care s-a lansat in Moldova în 2016, organizat de Acceleratorul de Inovatie si Antreprenoriat Dreamups.                    

Check out what happened

When

When

Tuesday, June 4, 2024
3:30 PM – 6:00 PM UTC

Organizers

 • Aliona Rotaru

  Dreamups

  Chapter Director

 • Kardo Sharifi

  Project Manager

 • Milena Obada

  Dreamups

  Graphic Designer

 • Crina Burca

  Team Member

 • Irina Potinga

  Dreamups

  Program Manager

 • Argentina Botezatu

  Dreamups

  Marketing Manager

 • Andreea Rusu

  Project Manager

 • Julia Bishir

  Marketing Manager

 • Gianina Tronciu

  Dreamups

  Community Manager

 • Dmitri Namasco

  CEO Mozaic / Project Manager

 • Beatricia Ivan

  Project Manager

 • Tina Cirlig

  Community Manager

About Startup Grind

This is Startup Grind. We are the world’s largest startup community.

Our Mission

To give startups everywhere the education and opportunities they need to build, grow, and scale their companies.

Our Values

We believe in making friends, not contacts. We believe in giving first, not taking. We believe in helping others before helping yourself.

Tools & Discounts for Startups

Take advantage of resources and offers provided by organizations we know and love, designed to help you navigate the startup journey.

Global Conference

Our annual flagship event in Silicon Valley brings together thousands of startup teams, investors and organizations from all over the world.

Join the Startup Membership

This membership gives you free access to networking, events, mentorship, office hours, and other exclusive opportunities curated by Startup Grind HQ.