SG with Karol Lasota on why he prefers to invest in startups from Eastern Europe

Saturday, March 18, 2023, 11:30 AM – 3:30 PM UTC

Vino pe 18 martie la Startup Grind Chișinău cu ediție specială de Founders Matchmaking și întâlnește-l pe Karol Lasota, Principal la Inovo, Polonia. Descoperă de ce investește în startup-uri din Europa de Est și conectează-te cu alți fondatori în sesiunea de Founders Matchmaking. O oportunitate unică de networking pentru antreprenori și fondatori aspiranți.

In-person event
Fireside Chat

About this event

📅👥 Vino pe 18 martie la Startup Grind Chișinău cu ediție specială de Founders Matchmaking și întâlnește-l pe Karol Lasota, Principal la Inovo, Polonia.

🎟️ Ia biletul aici: https://bit.ly/SG_SpecialEdition


👀 Descoperă de ce investește în startup-uri din Europa de Est și conectează-te cu alți fondatori în sesiunea de Founders Matchmaking. O oportunitate unică de networking pentru antreprenori și fondatori aspiranți.

Karol Lasota este Principal la Inovo, Polonia și un antreprenor pasionat cu experiență în investiții la PFR Ventures și Tech M&A obținut la Ernst & Young.

🌍 Cu vasta sa experiență, Karol a participat la peste zece investiții și tranzacții în valoare de peste 100 de milioane de dolari. La eveniment, veți auzi de la el despre de ce investește în startup-uri din Europa de Est și cum să obțineți finanțare pentru propriul dvs. startup.

Evenimentul va fi moderat de Emil Chichioi, fondator și CEO al Bloomcoding, primul startup EdTech din Moldova care a obținut o rundă de 1 milion de euro de la investitori și cea mai rapidă școală digitală de programare pentru copii din Europa Centrală și de Est.

În această ediție specială a Startup Grind, veți avea oportunitatea de a întâlni antreprenori din Moldova și de a vă conecta cu ei în sesiunea de matchmaking a fondatorilor și de a schimba idei și contacte.

📍Evenimentul va avea loc la Orange kITchen, Calea Ieșilor 8, Chișinău.

📅 Agenda evenimentului:

13:30 - 14:00 Check in

14:00 - 15:00 Discuții cu Karol Lasota, antreprenor și investitor

15:00 - 16:30 Sesiunea de Founders Matchmaking

16:30 - 17:30 Networking, vin și discuții cu fondatorii din comunitate

🎟️ Ia bilete aici: https://bit.ly/SG_SpecialEdition


Startup Grind Chișinău este pilonul local al comunității globale Startup Grind, lansat în Moldova în 2016 și organizat până în prezent de Dreamups.

La nivel internațional, Startup Grind este recunoscut ca una dintre cele mai mari comunități de startup-uri din lume, educând, inspirând și conectând activ 215.000 de fondatori din peste 200 de orașe prin evenimente, media și parteneriate cu organizații precum Google pentru Antreprenori.

Până în prezent, Startup Grind a ajutat milioane de antreprenori să găsească mentori potriviți, să se conecteze la diferiți parteneri, să angajeze, să obțină finanțare și să ajungă la noi utilizatori.

Partenerii strategici ai organizației Dreamups - Proiectul Tehnologii Viitoare, finanțat de USAID și Suedia.

Partenerii evenimentului - Startup Moldova și Aurelius. Această ediție Startup Grind Chișinău face parte din Startup Moldova Sumit

Check out what happened

Speaker

 • Karol Lasota

  Inovo

  Principal

Moderator

 • Emil Chichioi

  Bloomcoding

  Founder & CEO

When

When

Saturday, March 18, 2023
11:30 AM – 3:30 PM UTC

Venue map

Host

 • Dreamups

  www.dreamups.com

Organizers

 • Dorin Bicherschi

  Startup Grind

  Chapter Director

 • Aliona Rotaru

  Dreamups

  Chapter Co-Director

 • Mihai Stipanov

  Dreamups

  Mentor

 • Kardo Sharifi

  Project Manager

 • Milena Obada

  Dreamups

  Graphic Desiger

 • Crina Burca

  Team Member

 • Irina Potinga

  Dreamups

  Program Manager

 • Argentina Botezatu

  Dreamups

  Marketing Manager

 • Andreea Rusu

  Project Manager

 • Julia Bishir

  Marketing Manager