SG With Mihai Stipanov: What makes a startup investible

Nov 10, 2023, 4:30 – 7:30 PM

Avenue Business Centre, 38 Strada Serghei Lazo, Chişinău, 2004

Why building a really great startups you need smart capital and why so many fail to raise investments

In-person event
Fireside Chat

About this event

Esti pregatit sa iti transformi visele antreprenoriale in realitate si sa descoperi cum sa atragi capital inteligent în afacerea ta? Atunci, nu rata ocazia de a participa la evenimentul de exceptie Startup Grind Chisinau, în aceasta toamna plina de real talk si posibilitati!

Startup Grind Chisinau iti deschide usile spre un subiect care da batai de cap multora. Evenimentul din 10 noiembrie este spatiul în care ideile inovative si strategiile financiare inteligente se intalnesc pentru a crea startup-uri de succes.

Afla direct de la Mihai Stipanov, fondatorul Dreamups si General Partner la Mozaic, cum poti sa iti asiguri un loc în randul startup-urilor investibile si de ce anumite afaceri reusesc sa atraga investitii, în timp ce altele se zbat în anonimat.

Impreuna cu Dmitri Namashco, CEO-ul Mozaic si Project Manager la UpNext by Dreamups, vom explora subiectul esential al evenimentului: „De ce, pentru a construi un startup cu adevarat mare, ai nevoie de capital inteligent si de ce atat de multe esueaza in a atrage investitii”.

Acest dialog va lumina calea atat pentru startup-urile aflate la început de drum, cat si pentru cei care aspira sa devina investitori.

📅 Data: 10 noiembrie

🕕 Ora: 18:30

🏢 Locatie: Avenue Business Center, Str. Sergei Lazo 38

Agenda evenimentului:

18:30 - 19:00 Check-in

19:00 - 20:00 Fireside chat cu Mihai Stipanov x Dmitri Namashco

20:00 - 20:30 Discutii si Q&A

20:30 - … Freestyle Networking

Pentru un bilet de participare în valoare de 12$, vei avea ocazia sa iti imbogatesti cunostintele, sa te conectezi cu profesionisti din domeniu, sa savurezi pizza delicioasa si sa te racoresti cu un pahar de vin in timpul sesiunii de networking.

❗️Grabeste-te sa iti asiguri locul, caci numarul de participanti este limitat!

✅Startup Grind Chisinau este pilonul local al comunitatii globale Startup Grind, care s-a lansat în Moldova în 2016, organizat de Acceleratorul de Inovatii si Antreprenoriat Dreamups pana în prezent.

🧩La nivel international, Startup Grind este recunoscuta ca fiind una dintre cele mai mari comunitati de startup-uri din lume, care educa activ, inspira si conecteaza 215.000 de fondatori din peste 200 de orase prin intermediul evenimentelor, media si parteneriatelor cu organizatii precum Google for Entrepreneurs.

✅Pana în prezent, Startup Grind a ajutat milioane de antreprenori sa-ti gaseasca mentorii potriviti, sa se conecteze la diferiti parteneri, sa angajeze, sa obtina finantari si sa ajunga la noi utilizatori.

Check out what happened

Speaker

 • Mihai Stipanov

  Dreamups, Mozaic

  Founder

When

When

Friday, November 10, 2023
4:30 PM – 7:30 PM UTC

Organizers

 • Aliona Rotaru

  Dreamups

  Chapter Co-Director

 • Kardo Sharifi

  Project Manager

 • Milena Obada

  Dreamups

  Graphic Designer

 • Crina Burca

  Team Member

 • Irina Potinga

  Dreamups

  Program Manager

 • Argentina Botezatu

  Dreamups

  Marketing Manager

 • Andreea Rusu

  Project Manager

 • Julia Bishir

  Marketing Manager

 • Gianina Tronciu

  Dreamups

  Community Manager

 • Dmitri Namasco

  CEO Mozaic / Project Manager

About Startup Grind

This is Startup Grind. We are the world’s largest startup community.

Our Mission

To give startups everywhere the education and opportunities they need to build, grow, and scale their companies.

Our Values

We believe in making friends, not contacts. We believe in giving first, not taking. We believe in helping others before helping yourself.

Tools & Discounts for Startups

Take advantage of resources and offers provided by organizations we know and love, designed to help you navigate the startup journey.

Global Conference

Our annual flagship event in Silicon Valley brings together thousands of startup teams, investors and organizations from all over the world.

Join the Startup Membership

This membership gives you free access to networking, events, mentorship, office hours, and other exclusive opportunities curated by Startup Grind HQ.