SG Women: Anastasia Miron despre afaceri globale cu impact social

Chisinau
Fri, May 29, 2020, 8:00 PM (EEST)

About this event

Originară din Moldova, dar stabilită în San Francisco unde dezvoltă afaceri tehnologice, care au un puternic impact social și mentorează diverse startup-uri.

În calitate de co-fondatoare a companiilor TEKEDU și GlobeIn, Anastasia contribuie la îmbunătățirea accessului la tehnologii digitale și la creșterea gradului de alfabetizare în rîndul comunităților social-vulnerabile.

- GlobeIn este un serviciu de abonament lunar și un marketplace online pentru a descoperi produse de la artizani globali.

- TEKEDU împuternicește copiii din instituțiile rezidențiale din Moldova prin educația și dezvoltarea TIC incluzivă.

- Anastasia a fondat și proiectul Child Proof Yourself, la baza căruia se află tehnologia VR (realitatea virtuală). Programul oferă soluții inovative, bazate pe cercetări științifice, pentru combaterea stresului sau anxietății, și anume, prin conștientizarea și declanșarea empatiei.

Recent, a fost atrasă și de tehnologia Blockchain și utilizarea acesteia în soluționarea provocărilor umanitare.

Anastasia participă și în calitate de speaker la diverse conferințe, precum TEDx și AWE (Augmented World Expo).

Speaker

 • Anastasia Miron

  Anastasia Miron

  GlobeIn

  Founder

  I’m Anastasia: Moldovan-born, Italy-raised, United States-seasoned social mompreneur, speaker and innovation evangelist.

  Known for my contagious energy and can-do attitude, I’m passionate about challenging the status quo by empowering under-privileged people and communities. As Co-Founder of GlobeIn and TEKEDU, I worked to improve technological access and literacy to increase opportuni...

  Read More
 • Moderator

  • Stella Jemna

   Stella Jemna

   Aprinde becul Podcast

   Founder


  Brought to you by

  • Dreamups

   Dreamups

   www.dreamups.com

   See Bio

  Brought to you by