SG Women: Xenia Muntean. Perspective pentru noua realitate

Chisinau
Thu, Jun 25, 2020, 6:00 PM (EEST)

About this event

Cum supravietuiesc startup-urile pandemia? Ce restructurari a suferit Planable si cum s-a schimbat agenda companiei pentru anul 2020? În aceasta sesiune am invitat-o pe Xenia Muntean sa ne povesteasca experienta echipei Planable, dar si a ei ca si femeie fondatoare, ca si raspuns la dezastrul economic produs de Covid19.

Xenia Muntean este una din foarte putinele femei fondatoare în domeniul startup-urilor tehnologice din Republica Moldova.

Este co-fondatoare si CEO Planable, un startup de succes din Republica Moldova care construieste o platforma de organizare a lucrului echipelor de social media si de colaborare cu clientii acestora. Planable este un instrument care simplifica si accelereaza modul în care sunt gestionate campaniile de social media. Acesta face ca planificarea, vizualizarea si aprobarea postarilor pentru social media sa fie gestionate usor si distractiv.
Xenia si echipa de co-fondatori Planable au fost nominalizati de revista Forbes la clasamentul 30 under 30 la categoria Media si Marketing. Topul anual aduna cei mai buni antreprenori din diverse domenii, din SUA si Canada.

30 under 30 este un clasament anual care aduna cei mai buni antreprenori tineri „care aduc noi idei într-o lume veche”.

De asemenea, Xenia a fost invitata sa participe la prestigioasa academie a lui Tim Draper din Silicon Valley, pe care a absolvit-o cu succes, fiind una din cele mai bune studente ale promotiei ei.

Si ea si co-fondatorii ei au fost prima echipa din Republica Moldova care s-a calificat si a participat în acceleratorul TechStars. Aceasta oportunitate, în mod special, este cea care le-a permis sa se mute la Londra si sa-si extinda viziunea Planable în întreaga industrie de marketing.

Te asteptam live pentru o ora de inspiratie cu tânara antreprenoare Xenia Muntean, pe 25 iunie la 18:00.

Speaker

 • Xenia Muntean

  Xenia Muntean

  Planable

  Co-Founder & CEO

  Este co-fondatoare si CEO Planable, un startup de succes din Republica Moldova care construieste o platforma de organizare a lucrului echipelor de social media si de colaborare cu clientii acestora. Planable este un instrument care simplifica si accelereaza modul în care sunt gestionate campaniile de social media. Acesta face ca planificarea, vizualizarea si aprobarea postarilor pentru socia...

  Read More
 • Moderator

  • Daniela Botnariuc

   Daniela Botnariuc

   Startup Grind


  Brought to you by

  • Dreamups

   Dreamups

   www.dreamups.com

   See Bio

  Brought to you by