Startup Grind Chisinau cu Vasile Tofan. Startup-uri. Investitii. Viitor incert?

Jun 6, 2022, 3:30 – 6:00 PM

Mediacor, Alexei Mateevici St 60, Chișinău, Chisinau, 2069

În iunie revenim în forta cu un nou eveniment, marca Startup Grind alaturi de partenerul senior la unul din cele mai mari fonduri de investitii din regiune Horizon Capital - Vasile Tofan. Te asteptam pe 6 iunie la MEDIACOR unde vei cunoaste oameni noi, vei împartasi experiente si vei contribuie la dezvoltarea comunitatii locale de antreprenori si startup-uri.

In-person event
Fireside Chat

About this event

📇 În iunie revenim în forta cu un nou eveniment, marca Startup Grind alaturi de partenerul senior la unul din cele mai mari fonduri de investitii din regiune Horizont Capital - Vasile Tofan. Te asteptam pe 6 iunie la MEDIACOR unde vei cunoaste oameni noi, vei împartasi experiente si vei contribuie la dezvoltarea comunitatii locale de antreprenori si startup-uri.

În cadrul evenimentului îl vom cunoaste pe Vasile Tofan, Senior Partner la compania de investitii de capital „Horizon Capital”. S-a alaturat companiei „Horizon Capital” în august 2012, cu experienta atât în ​​consultanta în management, cât si în industrie. La Horizon Capital, Vasile Tofan continua sa lucreze în sectoarele de bunuri de larg consum si tehnologie, jucând un rol activ în investitiile companiei în tehnologie.

Horizon Capital a investit in companii precum Purcari, Tinkoff, Ajax Systems, Clikum, Maib, Rozetka si nu doar.

Înainte de a se alatura companiei, a fost consultant la Monitor Group (acum Monitor Deloitte) din Amsterdam, si s-a concentrat pe proiecte de growth - enhancement, în principal în sectoarele FMCG, asistenta medicala si tehnologie, lucrând mai ales pe pietele emergente, inclusiv Rusia, Nigeria, România si Slovacia. Implicarea lui Vasile a variat de la dezvoltarea strategiei de marketing, eficacitatea fortei de vânzari, optimizarea preturilor si dezvoltarea capacitatilor. A obtinut un MBA cu distinctie, de la Harvard Business School si detine un master si o licenta în management public de la Universitatea Erasmus din Olanda din Rotterdam.

🗺️ Evenimentul va fi moderat de antreprenorul Sergiu Matei, absolvent al Universitatii Oxford, fondator al companiilor Index (https://www.index.dev) si Travod (https://travod.com), membru Forbes Technology Council si mentor în cadrul unui important accelerator B2B din San Francisco – Alchemist.

Startup-ul Index e o platforma de recrutare care ajuta companiile internationale precum Vodafone, Twilio sau Omio sa angajeze la distanta/remote dezvoltatori software de talie mondiala. Fondat la Londra acum 3 ani, cu oficii la Chisinau, Londra si Remote, cu angajati în peste 15 fusuri orare, Index este parte a comunitatii StartX pe lânga Stanford University, alaturi de start-up-uri ca Bolt, Patreon sau Lime.

📅 Te asteptam pe 6 iunie, LUNI la 18:30, locatia Mediacor. Evenimentul are o taxa de participare simbolica, care va acoperi pizza si bauturile din cadrul sesiunii de networking.

📢 NOTA: Evenimentul va avea loc în limba româna.

Startup Grind Chisinau este pilonul local al comunitatii globale Startup Grind, care s-a lansat în Moldova în 2016, organizat de Dreamups pâna în prezent. Partner General al organizatiei Dreamups - Orange Systems.

La nivel international, Startup Grind este recunoscuta ca fiind una dintre cele mai mari comunitati de startup-uri din lume, care educa activ, inspira si conecteaza 215.000 de fondatori din peste 200 de orase prin intermediul evenimentelor, media si parteneriatelor cu organizatii precum Google for Entrepreneurs.

Pâna în prezent, Startup Grind a ajutat milioane de antreprenori sa-si gaseasca mentorii potriviti, sa se conecteze la diferiti parteneri, sa angajeze, sa obtina finantari si sa ajunga la noi utilizatori.

Check out what happened

Speaker

 • Vasile Tofan

  Horizon Capital

  Senior Partner and Member of the Investment Committee

Facilitators

 • Vitalie Esanu

  VoteMeApp

  Co-founder

 • Adrien Henni

  East-West Digital News

  CEO

 • Igor Ganea

  Ganea Group

  Founder

 • Dan Sturza

  Fribourg Capital

  Partner

Moderator

 • Sergiu Matei

  Travod & Index

  Founder

When

When

Monday, June 6, 2022
3:30 PM – 6:00 PM UTC

Agenda

Networking
Discutia cu Vasile Tofan si Sergiu Matei
Networking, vin si pizza

Host

 • Dreamups

  www.dreamups.com

Organizers

 • Aliona Rotaru

  Dreamups

  Chapter Co-Director

 • Kardo Sharifi

  Project Manager

 • Milena Obada

  Dreamups

  Graphic Designer

 • Crina Burca

  Team Member

 • Irina Potinga

  Dreamups

  Program Manager

 • Argentina Botezatu

  Dreamups

  Marketing Manager

 • Andreea Rusu

  Project Manager

 • Julia Bishir

  Marketing Manager

 • Gianina Tronciu

  Dreamups

  Community Manager

 • Dmitri Namasco

  CEO Mozaic / Project Manager

Partners

Orange Systems logo

Orange Systems

Index logo

Index

Diez.md logo

Diez.md

Purcari logo

Purcari

About Startup Grind

This is Startup Grind. We are the world’s largest startup community.

Our Mission

To give startups everywhere the education and opportunities they need to build, grow, and scale their companies.

Our Values

We believe in making friends, not contacts. We believe in giving first, not taking. We believe in helping others before helping yourself.

Tools & Discounts for Startups

Take advantage of resources and offers provided by organizations we know and love, designed to help you navigate the startup journey.

Global Conference

Our annual flagship event in Silicon Valley brings together thousands of startup teams, investors and organizations from all over the world.

Join the Startup Membership

This membership gives you free access to networking, events, mentorship, office hours, and other exclusive opportunities curated by Startup Grind HQ.