Startup Grind Chisinau - Pitch Battle

May 24, 3:15 – 6:00 PM

Orange Systems, 8 Strada Calea Ieşilor, Chișinău, .

Ai simtit lipsa unui Pitch Battle care sa iti puna sangele in miscare? Ei bine, pe 24 mai, Startup Grind Chisinau revine in forta cu o editie incendiara - unde inovatiile sunt la ordinea zilei si unde fiecare idee poate straluci!

In-person event

About this event

Hai sa lasam rutina de primavara in urma si sa ne incarcam cu energie antreprenoriala pura. Iti promitem o seara plina de inspiratie, conexiuni valoroase si, bineinteles, un spectacol de idei care mai de care mai inventive.

📆 24 mai 🕕 18:15 📍 Orange Kitchen, str. Calea Iesilor 8, Chisinau

Despre Pitch Battle:

Fiecare startup participant va avea ocazia sa isi prezinte ideea intr-un format rapid si convingator. Prezentarile vor cuprinde un 'Elevator Pitch' de un minut, urmat de o descriere a problemei pe care o solutioaneaza, fara ajutorul slide-urilor sau altor suporturi vizuale. Pregateste-te pentru o sesiune intensa de intrebari si raspunsuri – aici isi pot demonstra adevarata valoare si gandirea critica!

Daca vrei sa intri in ring, click aici - https://bit.ly/Pitch_battle

Ce avem pe agenda?

18:15 - 18:45 - Check-in si un moment pentru un selfie rapid?
18:45 - 19:00 - Oportunitati Dreamups;
19:00 - 20:10 - Pitch Battle;
20:10 - 20:45 - Networking intr-o atmosfera relaxata.

De ce sa nu ratezi acest Startup Grind?

 1. Oportunitate de investitie: Acceseaza startup-uri emergente cu un potential mare de crestere, avand sansa de a investi in faze incipiente si de a influenta directia lor de dezvoltare. 
 2. Interactiune directa cu fondatorii: Intalneste direct fondatorii si discuta fata in fata cu ei pentru a evalua potentialul real al afacerilor lor, ceea ce poate adanci intelegerea si increderea in deciziile de investitie. 
 3. Expozitie de tehnologie si inovatie: Experimenteaza cele mai recente inovatii tehnologice si produse, obtinand o perspectiva valoroasa asupra trendurilor emergente si oportunitatilor de investitii.

Fie ca esti un expert al scenei startup-urilor sau un entuziast nou in acest ecosistem vibrant, te asteptam cu bratele deschise sa te alaturi noua in aceasta aventura de Pitch Battle! Esti gata sa te implici direct in actiune?

🎟️ Rezerva-ti biletul acum! 🚀 Asigura-te ca esti in primul rand la inovatie si inspiratie!

Startup Grind Chisinau este pilonul local al comunitatii globale Startup Grind, care s-a lansat in Moldova in 2016. SG Pitch Battle este organizat cu suportul Orange Systems, sustinut de Proiectul Tehnologiile Viitorului, finantat de USAID, Suedia si Marea Britanie.

When

When

Friday, May 24, 2024
3:15 PM – 6:00 PM UTC

Organizers

 • Aliona Rotaru

  Dreamups

  Chapter Co-Director

 • Kardo Sharifi

  Project Manager

 • Milena Obada

  Dreamups

  Graphic Designer

 • Crina Burca

  Team Member

 • Irina Potinga

  Dreamups

  Program Manager

 • Argentina Botezatu

  Dreamups

  Marketing Manager

 • Andreea Rusu

  Project Manager

 • Julia Bishir

  Marketing Manager

 • Gianina Tronciu

  Dreamups

  Community Manager

 • Dmitri Namasco

  CEO Mozaic / Project Manager

About Startup Grind

This is Startup Grind. We are the world’s largest startup community.

Our Mission

To give startups everywhere the education and opportunities they need to build, grow, and scale their companies.

Our Values

We believe in making friends, not contacts. We believe in giving first, not taking. We believe in helping others before helping yourself.

Tools & Discounts for Startups

Take advantage of resources and offers provided by organizations we know and love, designed to help you navigate the startup journey.

Global Conference

Our annual flagship event in Silicon Valley brings together thousands of startup teams, investors and organizations from all over the world.

Join the Startup Membership

This membership gives you free access to networking, events, mentorship, office hours, and other exclusive opportunities curated by Startup Grind HQ.