Startup Grind Chisinau - Pitch Battle

Wednesday, September 27, 2023, 3:30 – 6:00 PM UTC

Pe 27 septembrie, te invităm la Startup Grind Chișinău: Pitching Edition - arena în care ideile sclipitoare se ciocnesc, inovațiile capătă viață și viziunile devin realitate. De această dată SG îți deschide cortina spre lumea startup-urilor din Moldova!

In-person event
Pitch Battle

About this event

Toamna își face simțită prezența, frunzele încep să se îmbrace în nuanțe aurii, cineva numără bobocii… Ugh. Hai să lăsăm clișeele tomnatice la o parte și să te provocăm la ceva mai interesant.

Pe 27 septembrie, te invităm la Startup Grind Chișinău: Pitching Edition - arena în care ideile sclipitoare se ciocnesc, inovațiile capătă viață și viziunile devin realitate. De această dată comunitatea SG deschide cortina spre lumea startup-urilor din Moldova. Aici, pasiunea întâlnește inovația și tu ești în primul rând! Acum, un pic mai concret 🔽


🛡️ Sesiunea „Pitch Battle” e punctul culminant al serii. Startup-urile noastre sunt pregătite să-și prezinte ideile în fața ta și a unui public de startup tech entuziaști. Și, bonus: tu ești cel care votează ideea care te-a aprins cel mai mult. După duel, toată lumea merită o gustare pe cinste: un pahar de vin, o felie crocantă de pizza și networking în stil autentic moldovenesc.

Dacă vrei să intri în ring, click aici - https://bit.ly/SG_pitch_startups


📆 #Când? - 27 septembrie, MIERCURI, ora 18:15.

📍 #Unde? - La Orange kITchen, str. Calea Ieşilor 8, Chișinău.


Ce avem pe agendă?

18:15 - 18:45 Check-in (și maybe un selfie?)

18:45 - 19:30 Networking

19:30 - 20:15 Pitch Battle: Cine cucerește arena?

20:15 - 20:45 Networking & chill cu o cupă de vin


Bilet? Doar 12$. Plus, gustările, băutura și buna dispoziție sunt pe noi.


Iată 5 motive de ce nu trebuie să ratezi această ediție de SG:

1️⃣ Impresionează și fii impresionat! - Primește feedback direct de la comunitate și află de ce unele idei au impact mai mare decât altele.

2️⃣ Conexiuni de valoare - Întâlnește investitori potențiali, parteneri sau clienți și extinde-ți rețeaua într-un mediu prietenos și propice afacerilor.

3️⃣ Învățare din experiență - Află care sunt tendințele și inovațiile din lumea startup-urilor și adaugă un plus valorii tale ca antreprenor.

4️⃣ Ambianța perfectă - Între gustările delicioase și networking, te vei simți ca acasă, într-o comunitate de persoane cu interese similare.

5️⃣ Votul tău contează, pe bune! - Ai puterea să influențezi soarta startup-urilor prezentate, oferindu-le șansa să avanseze sau să se retragă și să se perfecționeze.


Nu sta pe gânduri, această ediție va fi una de neuitat! 


În caz că ai uitat, we are happy to remind you:

Startup Grind Chișinău este pilonul local al comunității globale Startup Grind, care s-a lansat în Moldova în 2016. SG Pitch Battle este organizat cu suportul Orange Systems, susținut de Proiectul Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie și, partener de eveniment Aurelius.


Fii acolo unde inovația și pasiunea se ciocnesc! 27 septembrie poate fi ziua în care îți deschizi orizonturile, cunoști oameni noi și te inspiri pentru următorul pas în cariera ta antreprenorială.

🎟️ Rezervă-ți locul acum (avem locuri limitate, iar doritori mulți)! 

When

When

Wednesday, September 27, 2023
3:30 PM – 6:00 PM UTC

Venue map

Organizers

 • Dorin Bicherschi

  Startup Grind

  Chapter Director

 • Aliona Rotaru

  Dreamups

  Chapter Co-Director

 • Mihai Stipanov

  Dreamups

  Mentor

 • Kardo Sharifi

  Project Manager

 • Milena Obada

  Dreamups

  Graphic Desiger

 • Crina Burca

  Team Member

 • Irina Potinga

  Dreamups

  Program Manager

 • Argentina Botezatu

  Dreamups

  Marketing Manager

 • Andreea Rusu

  Project Manager

Partners

Future Technologies Activity Project logo

Future Technologies Activity Project

Orange Systems logo

Orange Systems

Aurelius logo

Aurelius