Startup Grind Chisinau Rooftop Party

Friday, September 9, 2022, 3:30 – 8:00 PM UTC

Începem anotimpul roadelor pe 9 septembrie cu un eveniment excentric, marca Startup Grind Chișinău. În program vom avea o bătălie legendară a startup-urilor tehnologice, mult networking, gustări, distracție și muzică bună.

About this event

🍂 Începem anotimpul roadelor pe 9 septembrie cu un eveniment excentric, marca Startup Grind Chișinău. În program vom avea o bătălie legendară a startup-urilor tehnologice, mult networking, gustări, distracție și muzică bună. Acum, un pic mai concret 🔽


🛡️ În sesiunea „Pitch Battle”, startup-urile înregistrate la eveniment vor prezenta în scurt timp ideea de afacere. Astfel, vei avea ocazia să cunoști cei mai curajoși fondatori și cele mai curajoase fondatoare de startup cu impact din Republica Moldova. 
🚀 Startup-urile care vor să participe în battle se pot înregistra aici: https://forms.gle/mLM5JCRtjg2wN4LT6


🎶 Evenimentul va fi culminat de beat-uri mixate de Mădălina Ciocanu aka DJ Borș. Stabilită în New York City, Mădălina a lucrat cu mai multe inițiative locale, internaționale, condusă de scopul de a lărgi spectrul epistemologic în dezvoltarea sistemului de educație. Recent, DJ Borș a colaborat cu centrul Comunitar 151 și a creat primul atelier de DJ-ing pentru tinere și femei refugiate și locale, interesate în mixaj și producere de muzică.


Agenda:

18:30 - Networking

19:30 - Pitch Battle

20:00 - Networking

21:00 - Party with DJ Borș


Te așteptăm pe 9 septembrie, VINERI la 18:30📍Locația - Ontop Apartments, str. Ismail 31, Chișinău.

Evenimentul are un preț de participare - 350 lei, care va acoperi gustările și băuturile din cadrul sesiunii de networking. Platforma Startup Grind va prelucra o taxă suplimentară pentru procesarea plății.


Startup Grind Chișinău este pilonul local al comunității globale Startup Grind, care s-a lansat în Moldova în 2016, organizat de Dreamups până în prezent. Partner General al organizației Dreamups - Orange Systems.


Evenimentul Rooftop SG Party este susținut de Moldova Innovation Technology Park și Igor Ganea - fondator Ganea Group, compania Aurelius Wines și partenerii media - știri.md, point.md și #diez.md.


La nivel internațional, Startup Grind este recunoscută ca fiind una dintre cele mai mari comunități de startup-uri din lume, care educă activ, inspiră și conectează 215.000 de fondatori din peste 200 de orașe prin intermediul evenimentelor, media și parteneriatelor cu organizații precum Google for Entrepreneurs.


Până în prezent, Startup Grind a ajutat milioane de antreprenori să-și găsească mentorii potriviți, să se conecteze la diferiți parteneri, să angajeze, să obțină finanțări și să ajungă la noi utilizatori.

Check out what happened

When

When

Friday, September 9, 2022
3:30 PM – 8:00 PM UTC

Venue map

Agenda

3:30 PMNetworking
4:30 PMPitch Battle
5:00 PMNetworking
6:00 PMParty with DJ Bors