Vitalie Esanu. Solutii tehnologice accelerate de criza

Mar 31, 2022, 3:00 – 6:00 PM

Orange Kitchen, Calea Iesilor 8, Chisinau, 2069

Ne dam întâlnire pe 31 martie alaturi de Vitalie Esanu, Fondator & CTO al startup-ului VoteMeApp si cofondatorul televiziunii online Privesc.Eu. Vitalie a lucrat intens la crearea a doua solutii tehnologice, care au ajutat la o mai buna gestionare a ajutorului umanitar pentru fluxul sporit de refugiate/i. In cadrul evenimentului, el ne va povesti cum a reusit sa scrie cod util în timp record.

In-person event
Fireside Chat

About this event

Te invitam sa-l cunosti pe Vitalie, cel care a dezvoltat soft-ul „uahelp.md” - un sistem informational administrat de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale al Republicii Moldova si platforma peer to peer „dopomoha.md”, creata pentru grupul de voluntare si voluntari „Moldova for Peace” - un grup de lucru pe lânga Ministerul Afacerilor Interne si Guvernul Republicii Moldova, care contribuie la efortul de primire, asistenta si acomodare a fluxului de migrare din Ucraina.

Vitalie Esanu a început sa programeze de la vârsta de 12 ani, iar în prezent este antreprenor IT, co-fondatorul televiziunii online Privesc.eu, fondator si CTO la VoteMeApp, si dezvoltatorul mai multor proiecte tehnologice.

Vitalie a acumulat o baza puternica în teoria informaticii la Colegiul de Informatica si Universitatea Tehnica din Moldova si experienta în dezvoltarea de programe software în cadrul mai multor companii internationale, proiecte si câteva experiente antreprenoriale.

Agenda:

18:30 - Networking

19:00 - Discutia cu Vitalie Esanu

20:00 - Q&A

Asadar, te asteptam JOI, 31 martie la 18:30 în spatiul Orange kITchen. Evenimentul are o taxa de participare simbolica, care va acoperi pizza si bauturile din cadrul sesiunii de networking. Partenerul evenimentului este Orange Systems.

NOTA: Evenimentul va avea loc în limba româna si se va desfasura cu respectarea tuturor normelor epidemiologice, locurile fiind limitate. Accesul va fi posibil doar pentru 30 persoane - dupa principiul „primul venit, primul servit”. Va îndemnam sa procurati biletele la eveniment din timp.

Startup Grind Chisinau este pilonul local al comunitatii globale Startup Grind, care s-a lansat în Moldova în 2016, organizat de Dreamups pâna în prezent.

La nivel international, Startup Grind este recunoscuta ca fiind una dintre cele mai mari comunitati de startup-uri din lume, care educa activ, inspira si conecteaza 215.000 de fondatori din peste 200 de orase prin intermediul evenimentelor, media si parteneriatelor cu organizatii precum Google for Entrepreneurs.

Check out what happened

Speaker

 • Vitalie Esanu

  VoteMeApp

  Co-founder

Facilitators

 • Adrien Henni

  East-West Digital News

  CEO

 • Igor Ganea

  Ganea Group

  Founder

 • Tudor Darie

  Fagura

  CEO

 • Pavel Zingan

  http://pavelzingan.md/

  Founder

When

When

Thursday, March 31, 2022
3:00 PM – 6:00 PM UTC

Agenda

Networking and Food
Fireside Chat
Networking

Host

 • Dreamups

  www.dreamups.com

Organizers

 • Aliona Rotaru

  Dreamups

  Chapter Co-Director

 • Kardo Sharifi

  Project Manager

 • Milena Obada

  Dreamups

  Graphic Designer

 • Crina Burca

  Team Member

 • Irina Potinga

  Dreamups

  Program Manager

 • Argentina Botezatu

  Dreamups

  Marketing Manager

 • Andreea Rusu

  Project Manager

 • Julia Bishir

  Marketing Manager

 • Gianina Tronciu

  Dreamups

  Community Manager

 • Dmitri Namasco

  CEO Mozaic / Project Manager

Partners

Orange Systems logo

Orange Systems

Orange Moldova logo

Orange Moldova

About Startup Grind

This is Startup Grind. We are the world’s largest startup community.

Our Mission

To give startups everywhere the education and opportunities they need to build, grow, and scale their companies.

Our Values

We believe in making friends, not contacts. We believe in giving first, not taking. We believe in helping others before helping yourself.

Tools & Discounts for Startups

Take advantage of resources and offers provided by organizations we know and love, designed to help you navigate the startup journey.

Global Conference

Our annual flagship event in Silicon Valley brings together thousands of startup teams, investors and organizations from all over the world.

Join the Startup Membership

This membership gives you free access to networking, events, mentorship, office hours, and other exclusive opportunities curated by Startup Grind HQ.