Vitalie Esanu. Solutii tehnologice accelerate de criza

Orange Kitchen - Calea Iesilor 8 Chisinau, 2069 - View Map Chisinau
Thu, Mar 31, 2022, 6:00 PM (EEST)

About this event

Te invitam sa-l cunosti pe Vitalie, cel care a dezvoltat soft-ul „uahelp.md” - un sistem informational administrat de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale al Republicii Moldova si platforma peer to peer „dopomoha.md”, creata pentru grupul de voluntare si voluntari „Moldova for Peace” - un grup de lucru pe lânga Ministerul Afacerilor Interne si Guvernul Republicii Moldova, care contribuie la efortul de primire, asistenta si acomodare a fluxului de migrare din Ucraina.

Vitalie Esanu a început sa programeze de la vârsta de 12 ani, iar în prezent este antreprenor IT, co-fondatorul televiziunii online Privesc.eu, fondator si CTO la VoteMeApp, si dezvoltatorul mai multor proiecte tehnologice.

Vitalie a acumulat o baza puternica în teoria informaticii la Colegiul de Informatica si Universitatea Tehnica din Moldova si experienta în dezvoltarea de programe software în cadrul mai multor companii internationale, proiecte si câteva experiente antreprenoriale.

Agenda:

18:30 - Networking

19:00 - Discutia cu Vitalie Esanu

20:00 - Q&A

Asadar, te asteptam JOI, 31 martie la 18:30 în spatiul Orange kITchen. Evenimentul are o taxa de participare simbolica, care va acoperi pizza si bauturile din cadrul sesiunii de networking. Partenerul evenimentului este Orange Systems.

NOTA: Evenimentul va avea loc în limba româna si se va desfasura cu respectarea tuturor normelor epidemiologice, locurile fiind limitate. Accesul va fi posibil doar pentru 30 persoane - dupa principiul „primul venit, primul servit”. Va îndemnam sa procurati biletele la eveniment din timp.

Startup Grind Chisinau este pilonul local al comunitatii globale Startup Grind, care s-a lansat în Moldova în 2016, organizat de Dreamups pâna în prezent.

La nivel international, Startup Grind este recunoscuta ca fiind una dintre cele mai mari comunitati de startup-uri din lume, care educa activ, inspira si conecteaza 215.000 de fondatori din peste 200 de orase prin intermediul evenimentelor, media si parteneriatelor cu organizatii precum Google for Entrepreneurs.

Speaker

Past Speakers

When

Thursday, Mar 31
6:00 PM - 9:00 PM (EEST)

Where

Orange Kitchen
Calea Iesilor 8 Chisinau2069

Brought to you by

  • Dreamups

    Dreamups

    www.dreamups.com

    See Bio

Brought to you by

Partners