EGLENT BICI

Nov 21, 2019, 5:00 – 8:00 PM

Protik Innovation Center, Rruga Papa Gjon Pali II, Tirana, Tirana, 1001

Eglent Bici është një sipermarrës, Investor në Real Estate, babi i dy vajzave të bukura, trajner jete dhe një Qenie Njerëzore Pozitive.

In-person event

About this event

Eglent Bici është një sipermarrës, Investor në Real Estate, babi i dy vajzave të bukura, trajner jete dhe një Qenie Njerëzore Pozitive.

Eglenti ka jetuar në Angli, për gati 8 vjet duke bërë punë të ndryshme dhe duke mësuar shumë. Kur u kthye në Shqipëri në dhjetor 2006 vendosi të përfundojë studimet e larta në Juridik dhe ka marrë një MSC në të Drejtën Pronësore.

“Mënyra se si i qasem Jetës, Biznesit dhe Mësimi i vazhdueshëm është përmirësuar që kur kam filluar të ndjek Tony Robbins në West Palm Beach për herë të parë dhe pastaj për herë të dytë. Unë vazhdoj të mësoj dhe lexoj gjithë kohën për Vetë Zhvillimin, Suksesin, Rritjen Personale dhe Jetesë të Shëndetshme”.

Eglenti ka nje pervoje në tregun shqiptar të pasurive të patundshme, prej mbi 9 vjetësh dhe do t'ju ndihmojë të gjeni pronën më të mirë që i përshtatet nevojave tuaja nëpërmjet MEI Realty.

“Unë besoj se jam në këtë botë për të kontribuar dhe për të lënë trashëgiminë time dhe unë do të punoj shumë për të kontribuar në Shoqërinë, Ekonominë tonë dhe për të dhënë kontributin tim më të mire, për NE, që të jetojmë në një botë më të mire, NE fëmijët tanë dhe fëmijët e tyre”.

Unë besoj në energjinë e Universit dhe se secili prej nesh është në këtë botë për një qëllim.

Kini besim dhe ndiqni ëndrrat tuaja!

Check out what happened

Speaker

 • EGLENT BICI

  MEI Realty

  Founder / CEO

When

When

Thursday, November 21, 2019
5:00 PM – 8:00 PM UTC

Agenda

Networking
Fireside chat
Networking

Organizers

 • Aneida Bajraktari Bicja

  Balkans Capital

  Director

 • Fatjona Murati

  Startup Grind Tirana

  Community Manager

 • Albana Panoti

  Startup Grind Tirana

  Partnerships Manager

 • Marina Kekezi

  Startup Grind Tirana

  Event Manager

 • Albana Caka

  Startup Grind Tirana

  Event Coordinator

 • Ledjana Murati

  Marketing coordinator

 • Eden Lila

  Event assistant

Partners

Protik - ICT and Resource Center logo

Protik - ICT and Resource Center

Business Magazine logo

Business Magazine

Studio Sipri logo

Studio Sipri

Elvis Gorica Photography logo

Elvis Gorica Photography

About Startup Grind

This is Startup Grind. We are the world’s largest startup community.

Our Mission

To give startups everywhere the education and opportunities they need to build, grow, and scale their companies.

Our Values

We believe in making friends, not contacts. We believe in giving first, not taking. We believe in helping others before helping yourself.

Tools & Discounts for Startups

Take advantage of resources and offers provided by organizations we know and love, designed to help you navigate the startup journey.

Global Conference

Our annual flagship event in Silicon Valley brings together thousands of startup teams, investors and organizations from all over the world.

Join the Startup Membership

This membership gives you free access to networking, events, mentorship, office hours, and other exclusive opportunities curated by Startup Grind HQ.