We are hosting Dalina Buzi ( Anabel Media )

Jan 30, 2020, 5:00 – 8:00 PM

Dalina Buzi është themeluese dhe drejtore ekzekutive e Anabel Media, një prej mediave online më me influencë në Shqipëri që përfshin shërbime si portali Anabel.al, social media, PR dhe produksioni në Youtube “Hostel by Anabel.” Paralelisht me këtë biznes, Buzi është gjithashtu themeluesja e ViaAnabel.al, butikut të parë dhe më të madhit online “luxury consignment” në Shqipëri dhe Kosovë.

In-person event

About this event

Dalina Buzi është themeluese dhe drejtore ekzekutive e Anabel Media, një prej mediave online më me influencë në Shqipëri që përfshin shërbime si portali Anabel.al, social media, PR dhe produksioni në Youtube “Hostel by Anabel.” Paralelisht me këtë biznes, Buzi është gjithashtu themeluesja e ViaAnabel.al, butikut të parë dhe më të madhit online “luxury consignment” në Shqipëri dhe Kosovë. E diplomuar në Shtetet e Bashkuara (Bachelor në Shkenca Politike) dhe me diplomë pasuniversitare nga University of Westminster në Londër, Buzi është shquar për një frymë të re dhe inovative në të gjithë projektet e saj, qofshin këto gjatë kohës kur ka punuar dhe bashkëpunuar si gazetare apo skenariste në Top Channel dhe TV Klan, apo edhe si sipërmarrëse prej 10 vjetësh me brandin e saj Anabel.

Check out what happened

Speaker

 • Dalina Buzi

  Anabel Media

  CEO & Founder

Agenda

4:30 PMNetworking and food
5:30 PMFireside chat
6:30 PMNetworking and food

Organizers

 • Aneida Bajraktari Bicja

  Balkans Capital

  Director

 • Indrit Sulejmani

  Startup Grind Tirana

  Head of Marketing

 • Fatjona Murati

  Startup Grind Tirana

  Community Manager

 • Albana Panoti

  Startup Grind Tirana

  Partnerships Manager

 • Marina Kekezi

  Startup Grind Tirana

  Event Manager

 • Albana Caka

  Startup Grind Tirana

  Event Coordinator

 • Eli Oco

  Startup Grind Tirana

  Logistics Specialist

Presenting

Balkans Capital logo

Balkans Capital

Partners

The Ivanaj Foundations of New York and Tirana logo

The Ivanaj Foundations of New York and Tirana

Studio Sipri logo

Studio Sipri

Elvis Gorica Photography logo

Elvis Gorica Photography

Business Magazine logo

Business Magazine

PC World Albania logo

PC World Albania

About Startup Grind

This is Startup Grind. We are the world’s largest startup community.

Our Mission

To give startups everywhere the education and opportunities they need to build, grow, and scale their companies.

Our Values

We believe in making friends, not contacts. We believe in giving first, not taking. We believe in helping others before helping yourself.

Tools & Discounts for Startups

Take advantage of resources and offers provided by organizations we know and love, designed to help you navigate the startup journey.

Global Conference

Our annual flagship event in Silicon Valley brings together thousands of startup teams, investors and organizations from all over the world.

Join the Startup Membership

This membership gives you free access to networking, events, mentorship, office hours, and other exclusive opportunities curated by Startup Grind HQ.