We are hosting Marin Pahija (FM Reklama)

ONLINE - ONLINE ONLINE, ONLINE Tirana
Thu, Nov 19, 2020, 6:30 PM (CET)

About this event

Marin Pahija ka themeluar ne moshen 18 vjecare, bashke me vellane e tij Faoltin, kompanine F&M Reklama. Vitet e para ne biznes kane qene sfidues pasi te dy ndiqnin studimet e larta, Marini per arkitekture ndersa Faolti studimet per elektronike. Pasioni per Arkitekturen dhe Elektroniken jane bashkuar per te zhvilluar F&M Reklamen dhe me pas BROTECH. Sot pas 13 vitesh, F&M Reklama eshte nje kompani e e konsoliduar në tregun e reklamave, printimeve dixhitale dhe produkteve promocionale. FM ka rreth 50 punonjes, zyra, fabrike te re dhe makineri moderne. Ndersa kompania BROTECH eshte e fokusuar ne fushen e ndricimeve LED duke bere distribucion te ndricuesve ne te gjithe Shqiperine. Kompania ka showroomin LED Shop si edhe ka iniciuar tashme nje departament te ri qe merret me projekte profesionale ndricimi i cili quhet Memo Lighting.

Speaker

Moderator

 • Aneida Bajraktari

  Aneida Bajraktari

  Balkans Capital

  Co-Founder

  See Bio

When

Thursday, Nov 19
6:30 PM - 7:30 PM (CET)

Where

ONLINE
ONLINE ONLINEONLINE

Brought to you by

 • Aneida Bajraktari Bicja

  Aneida Bajraktari Bicja

  Balkans Capital

  Director

  View Profile
 • Indrit Sulejmani

  Indrit Sulejmani

  Startup Grind Tirana

  Head of Marketing

  View Profile
 • Fatjona Murati

  Fatjona Murati

  Startup Grind Tirana

  Community Manager

  View Profile
 • Albana Panoti

  Albana Panoti

  Startup Grind Tirana

  Partnerships Manager

  View Profile
 • Marina Kekezi

  Marina Kekezi

  Startup Grind Tirana

  Event Manager

  View Profile
 • Albana Caka

  Albana Caka

  Startup Grind Tirana

  Event Coordinator

  View Profile
 • Eli Oco

  Eli Oco

  Startup Grind Tirana

  Logistics Specialist

  View Profile

Partners