Comoditatea în era digitală

Tuesday, February 8, 2022, 1:00 – 2:00 PM UTC

Digitalizarea este deja un subiect de interes global, din simplul motiv că tehnologia evoluează rapid în fiecare zi, iar societatea este nevoită să țină pasul cu ea. Se aduce în discuție din ce în ce mai des subiectul noilor drepturi ale omului în era digitală, unul dintre acestea fiind dreptul la comoditate și confort.

About this event

🌎 Digitalizarea este deja un subiect de interes global, din simplul motiv că tehnologia evoluează rapid în fiecare zi, iar societatea este nevoită să țină pasul cu ea. 

📢 Transformarea digitală a întreprinderilor va depinde de capacitatea acestora de a adopta noi tehnologii rapid, inclusiv în ecosistemele industriale și de servicii, care sunt în urmă. Acest lucru va permite o utilizare mai eficientă a resurselor, va crește productivitatea materialelor și va reduce vulnerabilitatea la șocurile de aprovizionare. O piață unică, funcțională în adevăratul sens al cuvântului, ar trebui să creeze condiții favorabile pentru adoptarea digitală, inovare, creștere rapidă și extindere.

📍 Se aduce în discuție din ce în ce mai des subiectul noilor drepturi ale omului în era digitală, unul dintre acestea fiind dreptul la comoditate și confort, aria de expertiză a companiei Headlight Solutions. Aceștia conferă oamenilor dreptul la comoditate, pe de o parte, pentru că timpul alocat activităților zilnice este din ce in ce mai restrâns, iar, pe de altă parte, pentru că, în condițiile pandemiei, se încurajează asistarea robotizată în orice domeniu.

Agenda evenimentului

  • 15:00 - 15:05 - Intro

🎙️ Marius Dascălu - CEO Headlight Solutions

  • 15.05 – 15.15 - Comoditatea în era digitală

🎙️ Marian Ignat – Head of Retail Distribution BCR

  • 15.15 – 15.25 - Panel 1 – prezentarea invitatului BCR - Sesiune Q&A

🎙️ Laura Spătaru – Director Consumer Sales Vodafone

  • 15.25 – 15.35 - Panel 2 – Prezentarea invitatului Vodafone - Sesiune Q&A

🎙️ Ana Ionașcu – Sales Executive Enterprise

  • 15.35 – 15.45 - Panel 3 – Prezentarea invitatului Microsoft România – Sesiune Q&A
  • 15.45 – 16.00 - Concluzii 

📍 Evenimentul poate fi urmărit live pe pagina de Facebook Startup Grind Bucharest.

Check out what happened