Din corporatie in antreprenoriat

Thursday, March 14, 2019, 4:00 – 7:00 PM UTC

Impartasind spiritul inovator si dorinta continua de auto-imbunatatire, invitatii lunii Martie mai au un numitor comun: au lasat in urma siguranta sistemului bancar pentru libertatea oferita de lumea startup-urilor. Vino alaturi de Diana Dumitrescu, Co-Director Startup Grind Bucharest, sa asculti povestile Madalinei Hagia Hristescu, Elisei Rusu.

About this event

FinTech, LegalTech, RegTech, sunt noile arii de dezvoltare al domeniului financiar - bancar, iar profesionistii de ieri ai sistemului se reinventeaza in antreprenorii de azi pentru a schimba modul de lucru asa cum il cunoastem azi.

Impartasind spiritul inovator si dorinta continua de auto-imbunatatire, invitatii lunii Martie mai au un numitor comun: au lasat in urma siguranta sistemului bancar  pentru libertatea oferita de lumea startup-urilor. 

StartupGrind va organiza evenimentul lunii Martie într-unul dintre cele mai noi spatii de co-working din Bucuresti - Mindspace Business District.

Evenimentele Startup Grind Bucharest au trei segmente a cate o ora fiecare: 

18:00 - 19:00 În prima ora vom servi mâncare si bauturi si va vom ajuta sa va faceti prieteni. Ati putea spune ca este vorba de networking, dar ne propunem sa facem mult mai mult decât atât! Echipa Startup Grind Bucharest se va asigura ca experienta dvs. sa fie una cu totul speciala.

19:00 - 20:00 A doua ora este dedicata interviului cu Elisa si Madalina. Vrem sa aflam cat mai multe despre ceea ce le-a determinat sa faca pasul dinspre corporatie in antreprenoriat, greutatile intampinate dar si satisfactia reusitei pe cont propriu. 

20:00 - 21:00 Ultima ora reprezinta o alta sansa sa va conectati cu cat mai multi antreprenori, investitori, si alti profesionisti si sa vorbiti cu invitatele serii. 


Despre invitatii Startup Grind:

Elisa Rusu 

Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul bancar, Elisa a ocupat pe rand functii de conducere in Departamentulu de Factoring al Bancii Transilvania si Chief Executive Officer al Companiei de Factoring IFN S.A.. Elisa a infiintat in 2018 startup-ul FinTech Instant Factoring, reusind sa atraga o investitie de 1,5 M Euro. Dar se pare ca antreprenoriatul i-a intrat rapid in sange, avand in 2019 primul sau exit. In prezent pregateste lansarea unei noi platforme de FinTech, iar noi de abea steptam sa aflam mai multe despre acest proiect!


Madalina Hagima Hristescu 

Experienta de peste 6 ani in Departamentul Juridic al Raiffeisen Leasing i-au dezvoltat Madalinei competentele in domeniul dreptului financiar - bancar. Dupa alti doi ani in avocatura, Madalina a decis deschiderea propriei firme - Hristescu & Partners Law Firm, membra a Consiliului European Regional Forum din cadrul International Bar Association. Dar nu s-a oprit aici, cautand noi provocari, in 2018 a organizat pentru prima oara in Romania - Global Legal Hackaton care si in 2019 se prefigureaza a fi unul dintre cele mai de succes evenimente din domeniul LegalTech.

Raul Stadler

Experienta de peste 15 ani in domeniul financiar bancar, pasionat de Inovatie si de tot ce inseamna tehnologie care in timpul liber se joaca de-a antreprenorul. 


Despre gazda serii:

Diana Dumitrescu

Cu o experienta de peste 18 ani in domeniul bancar, incepand cu functii de entry-level si pana la functii de conducere, Diana a ales in 2014 sa fondeze European Center for Services Investments and Financing si sa ofere bancilor servicii de project management si out-sourcing al proiectelor FinTech si RegTech . Co-director al Startup Grind powered by Google Entrepreneurs si director de program al InnovX Business Accelerator, Diana este in prezent dedicata dezvoltarii spiritului antreprenorial in randul femeilor din Romania!

Check out what happened

Agenda

4:00 PMNetworking
5:00 PMInterviu
6:00 PMNetworking