Inovație în Sport: Povești de Succes cu Jogga și BookPanel <> Jogga

Nov 1, 2023, 2:20 – 2:21 PM

Mindspace Business District, 4-6 Bulevardul Dimitrie Pompeiu, București, 020335

Bine ați venit la podcastul "Inovație în Sport cu Jogga și BookPanel". Descoperiți cum aceste platforme au revoluționat tehnologia sportivă și au adus succes locațiilor sportive. Ascultați povești de succes și inovații în acest podcast dedicat pasionaților de sport și inovatori.

In-person event

About this event

În acest episod special al podcastului "Inovație în Sport", am avut onoarea de a aduce în prim plan experiențele și viziunile celor implicați în succesul remarcabil al platformelor de tehnologie sportivă, Jogga și BookPanel. Ascultătorii au avut ocazia să afle mai multe despre aceste inovații revoluționare care au schimbat paradigma gestionării bazelor sportive și a implicării jucătorilor.

Fondatorii au împărtășit povestea din spatele creării Jogga și BookPanel, subliniind necesitatea simplificării proceselor de gestionare și creșterii angajamentului jucătorilor. Ei au vorbit despre sursa lor de inspirație pentru dezvoltarea acestor platforme și cum au reușit să aducă inovație în industria tehnologiei sportive.

Investitorii au subliniat ceea ce i-a atras în aceste platforme, evidențiind potențialul lor de a deveni lideri de piață și de a oferi oportunități substanțiale de creștere și rentabilitate investiției. Ei au recunoscut valoarea unică pe care o aduc Jogga și BookPanel în industrie și modul în care abordează punctele cheie ale locațiilor sportive.

Clienții de afaceri au împărtășit cum utilizarea Jogga și BookPanel a avut un impact semnificativ asupra managementului unităților sportive și a operațiunilor generale. Au vorbit despre eficiența crescută în gestionarea rezervărilor, programarea și întreținerea, precum și despre modul în care aceste platforme au permis focalizarea pe oferirea unei experiențe de neuitat clienților și dezvoltarea afacerii lor.

S-a discutat despre modul în care Jogga și BookPanel se diferențiază de alte soluții de tehnologie sportivă de pe piață, evidențiind caracteristicile lor cuprinzătoare, rețelele sociale integrate și instrumentele avansate de gestionare a terenului. De asemenea, s-a subliniat modul în care aceste platforme abordează nevoile specifice ale locațiilor sportive, simplificând procesele de rezervare și oferind analize valoroase pentru decizii informate.

Discuția a acoperit, de asemenea, modul în care Jogga și BookPanel utilizează tehnologia pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor, atât pentru jucători, cât și pentru managerii de unități sportive. S-au evidențiat caracteristici cheie precum rețelele sociale integrate, urmărirea activității jucătorilor și instrumentele avansate de gestionare a terenului.

Fondatorii au dezvăluit planurile de viitor pentru Jogga și BookPanel, concentrându-se pe îmbunătățiri continue, integrarea tehnologiilor noi precum AI și IoT și explorarea parteneriatelor pentru a îmbogăți platforma. De asemenea, au menționat dezvoltarea de aplicații mobile pentru o mai mare accesibilitate și confort.

Investitorii au subliniat oportunitățile semnificative de piață pentru Jogga și BookPanel, în contextul creșterii accentuate a interesului pentru sănătate și bunăstare, transformării digitale în industria sportului și cererii crescute pentru soluții eficiente de gestionare a unităților sportive.

În final, discuția a conturat viziunile pe termen lung pentru Jogga și BookPanel, evidențiind angajamentul față de inovație continuă și îmbunătățirea experienței utilizatorilor, pentru a rămâne în fruntea industriei tehnologiei sportive și a oferi un impact durabil în acest domeniu în continuă evoluție.

Check out what happened

Speakers

 • Radu Ionescu

  Founder and CEOFounder and CEO

  Real Estate Innovation Studio

 • Gabriel Dena

  Jogga

  Co-Founder

Moderator

 • Delia Necula

  InnovX

  Mentor & President of MedTech Comitee

Startups

When

When

Wednesday, November 1, 2023
2:20 PM – 2:21 PM UTC

Organizers

 • Dani Dumitrescu

  Startup Grind Bucharest Chapter

  Chapter Director

 • Diana Dumitrescu

  Startup Grind Bucharest

  Co-Director

Global sponsor

CMS logo

CMS

About Startup Grind

This is Startup Grind. We are the world’s largest startup community.

Our Mission

To give startups everywhere the education and opportunities they need to build, grow, and scale their companies.

Our Values

We believe in making friends, not contacts. We believe in giving first, not taking. We believe in helping others before helping yourself.

Tools & Discounts for Startups

Take advantage of resources and offers provided by organizations we know and love, designed to help you navigate the startup journey.

Global Conference

Our annual flagship event in Silicon Valley brings together thousands of startup teams, investors and organizations from all over the world.

Join the Startup Membership

This membership gives you free access to networking, events, mentorship, office hours, and other exclusive opportunities curated by Startup Grind HQ.