A Virtuális Valóság világa - A VR\AR technológia lehetőségei a marketingben és a szórakoztatóiparban

Budapest
Tue, Mar 31, 7:00 PM (CEST)

About this event

A Startup Grind legújabb eseménye a virtuális térbe költözik, reagálva az elmúlt hetek eseményeire. Ennek megfelelően válaszottuk ki a témát is, ami ezúttal a virtuális valóság lesz. Az AR és VR szépen lassan a mindennapok részévé válik: a Snapchat AR lencséit közel 70 millióan használják naponta, amerikában a Walmart az Oculus Go headsetek segítségével forradalmasítja az alkalmazottai edukálását és a jövő héten debütáló VR exkluzív játék, a Half-Life: Alyx közel 103.000 Valve Index eladást generált.

Meghívott beszélgetőtársammal a téma szakértőjével, Józsa Szabolccsal beszélgetünk a hazai és nemzetközi trendekről, játékfejlesztésről és élményalkotásról, valamint arra is keressük majd a választ, hogy hol tart most az AR és a VR, milyen területeken használják már sikeresen, és mit hoz a jövő azok számára, akik ebben az iparágban szeretnék megvetni a lábukat.

Tarts velünk és ismerd meg az aktualitásokat.

Az online esemény ingyenes, a részvételhez kérlek válaszd ki a 'SG Virtual' jegyet, és kövesd az instrukciókat. A webinar linket az esemény előtt fogjuk megküldeni, így arra kérünk mindekit figyelje az e-mail fiókját.

#SGVirtual #VR #AR #VirtualisValosag

Speaker

 • Szabolcs Józsa

  Szabolcs Józsa

  Nemesys Games

  CEO

  A Nemesys Games, Magyarország egyik legnagyobb és legrégebbi játékfejlesztő cégének ügyvezetője. Csapatával olyan AAA játékok fejlesztését segítik programozói oldalról, mint az Elder Scrolls Online vagy Disney produkciók.

  Read More

 • Brought to you by

  • Balazs Horvath

   Balazs Horvath

   Chapter Director

  Partners