A Virtuális Valóság világa - A VR\AR technológia lehetőségei a marketingben és a szórakoztatóiparban

Mar 31, 2020, 5:00 – 7:00 PM

ONLINE ESEMÉNY, STARTUP GRIND BUDAPEST SZERVEZÉSÉBEN, ORSZÁGOS, (HU)

[ONLINE] A Startup Grind Budapest harmadik eseménye rendhagyó módon a virtuális térben kerül megrendezésre. Tegyünk egy kitérőt a virtuális valóság izgalmas világában. A téma elismert szakértőjével Józsa Szabolccsal beszélgetünk a hazai és nemzetközi trendekről, játékfejlesztésről és élményalkotásról. Tarts velünk és ismerd meg az aktualitásokat. #SGVirtual #VR #AR #VirtualisValosag

Virtual event

About this event

A Startup Grind legújabb eseménye a virtuális térbe költözik, reagálva az elmúlt hetek eseményeire. Ennek megfelelően válaszottuk ki a témát is, ami ezúttal a virtuális valóság lesz. Az AR és VR szépen lassan a mindennapok részévé válik: a Snapchat AR lencséit közel 70 millióan használják naponta, amerikában a Walmart az Oculus Go headsetek segítségével forradalmasítja az alkalmazottai edukálását és a jövő héten debütáló VR exkluzív játék, a Half-Life: Alyx közel 103.000 Valve Index eladást generált.

Meghívott beszélgetőtársammal a téma szakértőjével, Józsa Szabolccsal beszélgetünk a hazai és nemzetközi trendekről, játékfejlesztésről és élményalkotásról, valamint arra is keressük majd a választ, hogy hol tart most az AR és a VR, milyen területeken használják már sikeresen, és mit hoz a jövő azok számára, akik ebben az iparágban szeretnék megvetni a lábukat.

Tarts velünk és ismerd meg az aktualitásokat.

Az online esemény ingyenes, a részvételhez kérlek válaszd ki a 'SG Virtual' jegyet, és kövesd az instrukciókat. A webinar linket az esemény előtt fogjuk megküldeni, így arra kérünk mindekit figyelje az e-mail fiókját.

#SGVirtual #VR #AR #VirtualisValosag

Check out what happened

Speaker

 • Szabolcs Józsa

  Nemesys Games

  CEO

Organizers

 • Balazs Horvath

  Tech In The City

  Chapter Director

 • Gabor Zentai

  Express Innovation Agency

  Chapter Co-Director

Partners

Happy Office logo

Happy Office

Eseményguru Marketing & Events logo

Eseményguru Marketing & Events

About Startup Grind

This is Startup Grind. We are the world’s largest startup community.

Our Mission

To give startups everywhere the education and opportunities they need to build, grow, and scale their companies.

Our Values

We believe in making friends, not contacts. We believe in giving first, not taking. We believe in helping others before helping yourself.

Tools & Discounts for Startups

Take advantage of resources and offers provided by organizations we know and love, designed to help you navigate the startup journey.

Global Conference

Our annual flagship event in Silicon Valley brings together thousands of startup teams, investors and organizations from all over the world.

Join the Startup Membership

This membership gives you free access to networking, events, mentorship, office hours, and other exclusive opportunities curated by Startup Grind HQ.