A Virtuális Valóság világa - A VR\AR technológia lehetőségei a marketingben és a szórakoztatóiparban

Budapest
Tue, Mar 31, 2020, 7:00 PM (CEST)

About this event

A Startup Grind legújabb eseménye a virtuális térbe költözik, reagálva az elmúlt hetek eseményeire. Ennek megfelelően válaszottuk ki a témát is, ami ezúttal a virtuális valóság lesz. Az AR és VR szépen lassan a mindennapok részévé válik: a Snapchat AR lencséit közel 70 millióan használják naponta, amerikában a Walmart az Oculus Go headsetek segítségével forradalmasítja az alkalmazottai edukálását és a jövő héten debütáló VR exkluzív játék, a Half-Life: Alyx közel 103.000 Valve Index eladást generált.

Meghívott beszélgetőtársammal a téma szakértőjével, Józsa Szabolccsal beszélgetünk a hazai és nemzetközi trendekről, játékfejlesztésről és élményalkotásról, valamint arra is keressük majd a választ, hogy hol tart most az AR és a VR, milyen területeken használják már sikeresen, és mit hoz a jövő azok számára, akik ebben az iparágban szeretnék megvetni a lábukat.

Tarts velünk és ismerd meg az aktualitásokat.

Az online esemény ingyenes, a részvételhez kérlek válaszd ki a 'SG Virtual' jegyet, és kövesd az instrukciókat. A webinar linket az esemény előtt fogjuk megküldeni, így arra kérünk mindekit figyelje az e-mail fiókját.

#SGVirtual #VR #AR #VirtualisValosag

Speaker

 • Szabolcs Józsa

  Szabolcs Józsa

  Nemesys Games

  CEO

  A Nemesys Games, Magyarország egyik legnagyobb és legrégebbi játékfejlesztő cégének ügyvezetője. Csapatával olyan AAA játékok fejlesztését segítik programozói oldalról, mint az Elder Scrolls Online vagy Disney produkciók.

  Cégeit 2006 óta építi ground up. Magyarországról elsőként szerepelt magyar startuppal amerikai accelerátor programban. Aktív commu...

  Read More

 • Brought to you by

  Partners