A Virtuális Valóság világa - A VR\AR technológia lehetőségei a marketingben és a szórakoztatóiparban

Budapest
Tue, Mar 31, 2020, 7:00 PM (CEST)

About this event

A Startup Grind legújabb eseménye a virtuális térbe költözik, reagálva az elmúlt hetek eseményeire. Ennek megfelelően válaszottuk ki a témát is, ami ezúttal a virtuális valóság lesz. Az AR és VR szépen lassan a mindennapok részévé válik: a Snapchat AR lencséit közel 70 millióan használják naponta, amerikában a Walmart az Oculus Go headsetek segítségével forradalmasítja az alkalmazottai edukálását és a jövő héten debütáló VR exkluzív játék, a Half-Life: Alyx közel 103.000 Valve Index eladást generált.

Meghívott beszélgetőtársammal a téma szakértőjével, Józsa Szabolccsal beszélgetünk a hazai és nemzetközi trendekről, játékfejlesztésről és élményalkotásról, valamint arra is keressük majd a választ, hogy hol tart most az AR és a VR, milyen területeken használják már sikeresen, és mit hoz a jövő azok számára, akik ebben az iparágban szeretnék megvetni a lábukat.

Tarts velünk és ismerd meg az aktualitásokat.

Az online esemény ingyenes, a részvételhez kérlek válaszd ki a 'SG Virtual' jegyet, és kövesd az instrukciókat. A webinar linket az esemény előtt fogjuk megküldeni, így arra kérünk mindekit figyelje az e-mail fiókját.

#SGVirtual #VR #AR #VirtualisValosag

Speaker


Brought to you by

 • Balazs Horvath

  Balazs Horvath

  Tech In The City

  Chapter Director

  View Profile
 • Gabor Zentai

  Gabor Zentai

  Express Innovation Agency

  Chapter Co-Director

  View Profile

Partners