CREATIVE BUSINESS DAY - Powered by Tech In The City

May 22, 2:30 – 5:30 PM

Budapest

Start it@ K&H iroda (Corner Six), Jókai utca 6., Budapest, 1066

Május 22-én újra Creative Business Day, panelbeszélgetésekkel és a Creative Business Cup pitch versennyel. Várjuk a szakmai szereplőket, a kreatívipar, a startupok és a technológia iránt érdeklődő közönséget. Ismerkedj meg a Creative Catalyst kezdeményezéssel, magával a Creative Business Network hazai tevékenységével, valamint a kreatívipari vállalkozások közösségét építő szakmai szereplőkkel.

In-person event

RSVP

About this eventA Tech In The City és a Startup Grind Budapest szervezésében érkezik a második Creative Business Day, ami egyben a Creative Business Cup Hungary döntője is. Az idén immár harmadszorra megrendezett Creative Business Cup Hungary pitch verseny mellett panelbeszélgetésekkel, és networking-el készülünk, emellett a Creative Catalyst kezdeményezés is bemutatkozik. A Creative Business Day a kreatívipar, és üzleti élet szereplői számára életre hívott szakmai fórum. A tavaly elindított kezdeményezés egy találkozási pont, és egyben megjelenési lehetőség a szakmai szereplők, és a téma iránt érdeklődő közönség számára.

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A helyszín befogadóképessége miatt jegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre.

A Creative Business Network a kreatív, kulturális szektorban tevékenykedő vállalkozók, befektetők, szakértők, kutatók, vállalatok, közintézmények, közösségek globális hálózata. Az egy évtizedes múltra visszatekintő, 2011-ben Dániában alapított Creative Business Cup mára olyan nemzetközi versennyé vált, amely támogatja és képessé teszi a vállalkozókat arra, hogy kapcsolatot teremtsenek az iparági szakértőkkel, felbecsülhetetlen értékű ismertséget és elismerést szerezzenek, és egy olyan globális közösség részévé váljanak, amely a kreativitást és az innovációt ünnepli.


Check out what happened

When

When

Wednesday, May 22, 2024
2:30 PM – 5:30 PM UTC

Agenda

Érkezés, networking
Kezdés
A Holnap Vállalkozásai: középpontban a kreativitás és a kollaboráció
Creative Business Cup Hungary Pitchek
Kreatívipari Körkép: a szektor helyzete és lehetőségei
Creative Business Cup Hungary eredményhirdetés
Networking

Organizers

  • Balazs Horvath

    Tech In The City

    Chapter Director

  • Gabor Zentai

    Express Innovation Agency

    Chapter Co-Director

About Startup Grind

This is Startup Grind. We are the world’s largest startup community.

Our Mission

To give startups everywhere the education and opportunities they need to build, grow, and scale their companies.

Our Values

We believe in making friends, not contacts. We believe in giving first, not taking. We believe in helping others before helping yourself.

Tools & Discounts for Startups

Take advantage of resources and offers provided by organizations we know and love, designed to help you navigate the startup journey.

Global Conference

Our annual flagship event in Silicon Valley brings together thousands of startup teams, investors and organizations from all over the world.

Join the Startup Membership

This membership gives you free access to networking, events, mentorship, office hours, and other exclusive opportunities curated by Startup Grind HQ.