CREATIVE BUSINESS DAY - Powered by Tech In The City

Tuesday, May 23, 2023, 2:30 – 5:30 PM UTC

A május 23-i első Creative Business Day izgalmas szakmai programokkal és a Creative Business Cup pitch versennyel várja a kreatívipar, a startupok és a technológia iránt érdeklődő közönséget. Ismerkedj meg a Creative Business Network hazai tevékenységével és a kreatívipari vállalkozások közösségét építő szakmai szereplőkkel.

About this eventAz újbudai Adaptér támogatásával, a Tech In The City és a Startup Grind Budapest szervezésében kerül megrendezésre az első Creative Business Day, ami egyben a Creative Business Cup Hungary döntője is. Az idén immár másodjára megrendezett Creative Business Cup Hungary pitch verseny mellett izgalmas programelemekkel készülünk. Szakmai panelbeszélgetések, kreatív technológiai bemutató és networking lehetőségek várják a résztvevőket. A május 23-i eseményen bemutatkoznak a Kreatívipari Találkozó eseménysorozatban közreműködő szereplők, emellett olyan érdekes kezdeményezésekkel és projektekkel is megismerkedhet a közönség, mint a Insert, vagy a Kastner Kommunity és ezek kreatív, kulturális és közösségi szerepével.

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A helyszín befogadóképessége miatt jegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre.

A Creative Business Network a kreatív, kulturális szektorban tevékenykedő vállalkozók, befektetők, szakértők, kutatók, vállalatok, közintézmények, közösségek globális hálózata. Az egy évtizedes múltra visszatekintő, 2011-ben Dániában alapított Creative Business Cup mára olyan nemzetközi versennyé vált, amely támogatja és képessé teszi a vállalkozókat arra, hogy kapcsolatot teremtsenek az iparági szakértőkkel, felbecsülhetetlen értékű ismertséget és elismerést szerezzenek, és egy olyan globális közösség részévé váljanak, amely a kreativitást és az innovációt ünnepli.


Check out what happened

When

When

Tuesday, May 23, 2023
2:30 PM – 5:30 PM UTC

Venue map

Agenda

2:30 PMÉrkezés, networking
3:00 PMKezdés
3:15 PMKreativitás & Innováció panelbeszélgetés
3:45 PMCreative Business Cup Hungary Pitchek
4:15 PMKözös/tér: a kreativitás új színterei panelbeszélgetés
4:45 PMCreative Business Cup Hungary eredményhirdetés
5:00 PMTechLovers Networking