CREATIVE BUSINESS DAY - Powered by Tech In The City

May 23, 2023, 2:30 – 5:30 PM

Adaptér, Bercsényi u. 10,, Budapest, 1111

A május 23-i első Creative Business Day izgalmas szakmai programokkal és a Creative Business Cup pitch versennyel várja a kreatívipar, a startupok és a technológia iránt érdeklődő közönséget. Ismerkedj meg a Creative Business Network hazai tevékenységével és a kreatívipari vállalkozások közösségét építő szakmai szereplőkkel.

In-person event

About this eventAz újbudai Adaptér támogatásával, a Tech In The City és a Startup Grind Budapest szervezésében kerül megrendezésre az első Creative Business Day, ami egyben a Creative Business Cup Hungary döntője is. Az idén immár másodjára megrendezett Creative Business Cup Hungary pitch verseny mellett izgalmas programelemekkel készülünk. Szakmai panelbeszélgetések, kreatív technológiai bemutató és networking lehetőségek várják a résztvevőket. A május 23-i eseményen bemutatkoznak a Kreatívipari Találkozó eseménysorozatban közreműködő szereplők, emellett olyan érdekes kezdeményezésekkel és projektekkel is megismerkedhet a közönség, mint a Insert, vagy a Kastner Kommunity és ezek kreatív, kulturális és közösségi szerepével.

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A helyszín befogadóképessége miatt jegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre.

A Creative Business Network a kreatív, kulturális szektorban tevékenykedő vállalkozók, befektetők, szakértők, kutatók, vállalatok, közintézmények, közösségek globális hálózata. Az egy évtizedes múltra visszatekintő, 2011-ben Dániában alapított Creative Business Cup mára olyan nemzetközi versennyé vált, amely támogatja és képessé teszi a vállalkozókat arra, hogy kapcsolatot teremtsenek az iparági szakértőkkel, felbecsülhetetlen értékű ismertséget és elismerést szerezzenek, és egy olyan globális közösség részévé váljanak, amely a kreativitást és az innovációt ünnepli.


Check out what happened

When

When

Tuesday, May 23, 2023
2:30 PM – 5:30 PM UTC

Agenda

Érkezés, networking
Kezdés
Kreativitás & Innováció panelbeszélgetés
Creative Business Cup Hungary Pitchek
Közös/tér: a kreativitás új színterei panelbeszélgetés
Creative Business Cup Hungary eredményhirdetés
TechLovers Networking

Organizers

  • Balazs Horvath

    Tech In The City

    Chapter Director

  • Gabor Zentai

    Express Innovation Agency

    Chapter Co-Director

About Startup Grind

This is Startup Grind. We are the world’s largest startup community.

Our Mission

To give startups everywhere the education and opportunities they need to build, grow, and scale their companies.

Our Values

We believe in making friends, not contacts. We believe in giving first, not taking. We believe in helping others before helping yourself.

Tools & Discounts for Startups

Take advantage of resources and offers provided by organizations we know and love, designed to help you navigate the startup journey.

Global Conference

Our annual flagship event in Silicon Valley brings together thousands of startup teams, investors and organizations from all over the world.

Join the Startup Membership

This membership gives you free access to networking, events, mentorship, office hours, and other exclusive opportunities curated by Startup Grind HQ.