Global Student Entrepreneur Awards Hungary Döntő

Feb 28, 2023, 12:30 – 3:00 PM

Graphisoft Park (E épület), Záhony u. 7., Budapest, 1031

Tarts velünk és légy részese a hallgatói vállalkozások közösségének. Hallgass izgalmas pitch-eket, találkozz fiatal vállalkozókkal és építsd baráti és szakmai kapcsolathálódat.

In-person event

About this event

A Global Student Entrepreneur Awards egy több mint 50 országban meghirdetett, évente megrendezésre kerülő, hallgatók számára kiírt verseny, ahol a vállalkozásokat építő fiatalok megmutathatják magukat és vállalkozói rátermettségüket országos és nemzetközi színtéren egyaránt.

Az Entrepreneurs' Organization (EO) szervezetével és hazai partnereinkkel karöltve azon dolgozunk, hogy a felsőoktatási intézmények, illetve a hallgatók országszerte megismerjék a Global Student Entrepreneur Awards versenysorozatot, és közösséget. A Startup Grind hazai szervezete és a Tech In The City célja, hogy egy hálózatba kapcsolja a fiatal vállalkozókat, és az őket támogató szervezeteket. 

A magyarországi fordulónak a Graphisoft Park ad otthon. A február 28-án, délután kezdődő eseményen bemutatkoznak az idei verseny legjobb hallgatói vállalkozói és kiválasztásra kerül a hazai bajnok, aki idén Magyarországot képviselheti a rangos nemzetközi megmérettetésben.

Tarts velünk és légy részese a hallgatói vállalkozások közösségének. Hallgass izgalmas pitch-eket, találkozz fiatal vállalkozókkal és építsd baráti és szakmai kapcsolathálódat.


Check out what happened

When

When

Tuesday, February 28, 2023
12:30 PM – 3:00 PM UTC

Organizers

  • Balazs Horvath

    Tech In The City

    Chapter Director

  • Gabor Zentai

    Express Innovation Agency

    Chapter Co-Director

About Startup Grind

This is Startup Grind. We are the world’s largest startup community.

Our Mission

To give startups everywhere the education and opportunities they need to build, grow, and scale their companies.

Our Values

We believe in making friends, not contacts. We believe in giving first, not taking. We believe in helping others before helping yourself.

Tools & Discounts for Startups

Take advantage of resources and offers provided by organizations we know and love, designed to help you navigate the startup journey.

Global Conference

Our annual flagship event in Silicon Valley brings together thousands of startup teams, investors and organizations from all over the world.

Join the Startup Membership

This membership gives you free access to networking, events, mentorship, office hours, and other exclusive opportunities curated by Startup Grind HQ.