Global Student Entrepreneur Awards Hungary Döntő

Graphisoft Park (E épület) - Záhony u. 7. Budapest, 1031 - View Map Budapest
Tue, Feb 28, 1:30 PM (CET)

About this event

A Global Student Entrepreneur Awards egy több mint 50 országban meghirdetett, évente megrendezésre kerülő, hallgatók számára kiírt verseny, ahol a vállalkozásokat építő fiatalok megmutathatják magukat és vállalkozói rátermettségüket országos és nemzetközi színtéren egyaránt.

Az Entrepreneurs' Organization (EO) szervezetével és hazai partnereinkkel karöltve azon dolgozunk, hogy a felsőoktatási intézmények, illetve a hallgatók országszerte megismerjék a Global Student Entrepreneur Awards versenysorozatot, és közösséget. A Startup Grind hazai szervezete és a Tech In The City célja, hogy egy hálózatba kapcsolja a fiatal vállalkozókat, és az őket támogató szervezeteket. 

A magyarországi fordulónak a Graphisoft Park ad otthon. A február 28-án, délután kezdődő eseményen bemutatkoznak az idei verseny legjobb hallgatói vállalkozói és kiválasztásra kerül a hazai bajnok, aki idén Magyarországot képviselheti a rangos nemzetközi megmérettetésben.

Tarts velünk és légy részese a hallgatói vállalkozások közösségének. Hallgass izgalmas pitch-eket, találkozz fiatal vállalkozókkal és építsd baráti és szakmai kapcsolathálódat.


When

Tuesday, Feb 28
1:30 PM - 4:00 PM (CET)

Where

Graphisoft Park (E épület)
Záhony u. 7. Budapest1031

Brought to you by

 • Balazs Horvath

  Balazs Horvath

  Tech In The City

  Chapter Director

  View Profile
 • Gabor Zentai

  Gabor Zentai

  Express Innovation Agency

  Chapter Co-Director

  View Profile

Partners