Jó társaságban, a jó ügyekért: Female Founders & Tech4Good

Thursday, June 29, 2023, 3:00 – 8:30 PM UTC

A Tech In The City a Borjour támogatásával, valamint a Startup Grind Budapest, az Impact Hub, a Spark Institute, és a SKAL hazai szervezetének társszervezésében egy izgalmas, és inspiráló networking eseményt szervez. Találkozzunk június 29-én a Zsófia Rendezvényhajó fedélzetén, ahol remek borok, izgalmas sztorik, kellemes társaság, és inspiráló beszélgetések várnak Ránk.

In-person event

About this eventBORJOUR & TECH IN THE CITY BEMUTATJA:

Jó társaságban, a jó ügyekért: Female Founders & Tech4Good

2023.06.29. Zsófia Rendezvényhajó


A Startup Grind-nál júniusban a Female Founders hónapot ünnepeljük (#SGWomen). A Borjour csapatával, és Partnereinkkel június 29-én a Borjour Borhajó eseményén bemutatkozik a vállalkozó nőket támogató She's Next program hazai koordinátora az Impact Hub, illetve hivatalosan is elindítjuk a Tech4Good kezdeményezésünket. Az este mottója, 'Jó társaságban, a jó ügyekért', így a Change Hungary csapatával karöltve a jó borok mellett, jó ügyeket is megismerhetünk és támogathatunk.

A Startup Grind Budapesttel, az Impact Hub-al, a Spark Institute-al, és a SKÅL hazai szervezetével, a SKÅL International Hungary-vel kiegészülve egy élményekkel, és networking-el teli estét töltünk a Dunán.

A Startup Grind felületén történő regisztrációd, előregisztrációnak minősül, ez szükséges, hogy igénybe tudd venni az egyedi kedvezményt. A regisztrációdat követően egy speciális jegy megvásárlására leszel jogosult. A jegy 30%-os kedvezményt biztosít számodra, amivel részt tudsz venni az első programelemen, magán a networkingen, és az azt követő egész estés borkóstolón és dunai hajózáson. A BORJOUR & TECH IN THE CITY közös eseményén való részvétel feltétele az érvényes Startup Grind előregisztráció.

⚠️ FONTOS: az SG platformján történő regisztrációd, csupán előregisztrációnak minősül, a Tech In The City kedvezményes jegyét a rendezvény előtt a Borjour-os kollégáktól, helyszíni fizetéssel tudod beszerezni. A helyszínen csak készpénzt áll módunkban elfogadni, illetve a pohárbérlés 2000 Ft (csak készpénz), mely a pohár leadásakor visszajár.

➜ Mutatjuk, hogyan szerezd be az egyedi Tech In The City jegyedet:

1. Lépj be az SG fiókodba, és szerezd be a jegyet ('Ott leszek') - amennyiben még nem rendelkezel fiókkal, kövesd a regisztráció során leírt lépéseket.

2. Várd meg az automatikus visszaigazoló emailt, és így jogosult leszel az egyedi jegy megvásárlására a helyszínen

3. Az SG felületén történő regisztrációt követően megküldjük számodra a részleteket, és hogy hogyan tudod igénybe venni a kedvezményt, illetve minden egyéb fontos tudnivalót


👉 Általános infó & jegy árak: http://borjour.hu/rendezvenyek/borjour-borhajo-2023-3 
(Az ezen az oldalon feltüntetett árból értendő a 30%-os kedvezmény)

AZ ESEMÉNY TEMATIKÁJA:

⭐️ Az #SGWomen keretében idén is több száz hiteles és inspiráló női vezetővel, vállalkozóval, és startupperrel találkozhatott a Startup Grind közönsége. A Startup Grind tematikus hónapjának keretében a nőket ünnepeljük szerte a világban, megmutatjuk és reflektorfénybe állítjuk azokat a sikereket, izgalmas és inspiráló sztorikat, valamint újító ötleteket, amiket a női találékonyságnak köszönhetünk.

⭐️ A TECH4GOOD kezdeményezés célja, hogy felhívja a figyelmet az ENSZ által lefektetett Fenntartható Fejlődési Célokra (Sustainable Development Goals), és a WSA Hungary-val, valamint partnereinkkel karöltve felkutassuk, illetve támogassuk az idehaza működő, vagy szárnyait bontogató fenntarthatósági-, környezeti- és társadalmi innovátorokat, vállalkozásokat, ötletgazdákat.

Remélem együtt koccinthatunk a Borjour Borhajón!


Kérdés esetén keressétek Horváth Balázst az alábbi elérhetőségek egyikén:

m: +36 70 94 57 175
e: balazs (kukac) startupgrind.com

Check out what happened

When

When

Thursday, June 29, 2023
3:00 PM – 8:30 PM UTC

Venue map

Agenda

3:00 PMÉrkezés, ismerkedés
3:30 PMMegnyitó, Female Founders & She's Next
4:00 PMChange Hungary & SKÅL International Hungary
4:30 PMBorkóstoló & Networking
6:30 PMHajókázás a Dunán
8:00 PMKikötés

Organizers

  • Balazs Horvath

    Tech In The City

    Chapter Director

  • Gabor Zentai

    Express Innovation Agency

    Chapter Co-Director