Jó társaságban, a jó ügyekért: Female Founders & Tech4Good

Jun 29, 2023, 3:00 – 8:30 PM

Zsófia Rendezvényhajó, Petőfi tér 9 sz., Budapest, 1052

A Tech In The City a Borjour támogatásával, valamint a Startup Grind Budapest, az Impact Hub, a Spark Institute, és a SKAL hazai szervezetének társszervezésében egy izgalmas, és inspiráló networking eseményt szervez. Találkozzunk június 29-én a Zsófia Rendezvényhajó fedélzetén, ahol remek borok, izgalmas sztorik, kellemes társaság, és inspiráló beszélgetések várnak Ránk.

In-person event

About this eventBORJOUR & TECH IN THE CITY BEMUTATJA:

Jó társaságban, a jó ügyekért: Female Founders & Tech4Good

2023.06.29. Zsófia Rendezvényhajó


A Startup Grind-nál júniusban a Female Founders hónapot ünnepeljük (#SGWomen). A Borjour csapatával, és Partnereinkkel június 29-én a Borjour Borhajó eseményén bemutatkozik a vállalkozó nőket támogató She's Next program hazai koordinátora az Impact Hub, illetve hivatalosan is elindítjuk a Tech4Good kezdeményezésünket. Az este mottója, 'Jó társaságban, a jó ügyekért', így a Change Hungary csapatával karöltve a jó borok mellett, jó ügyeket is megismerhetünk és támogathatunk.

A Startup Grind Budapesttel, az Impact Hub-al, a Spark Institute-al, és a SKÅL hazai szervezetével, a SKÅL International Hungary-vel kiegészülve egy élményekkel, és networking-el teli estét töltünk a Dunán.

A Startup Grind felületén történő regisztrációd, előregisztrációnak minősül, ez szükséges, hogy igénybe tudd venni az egyedi kedvezményt. A regisztrációdat követően egy speciális jegy megvásárlására leszel jogosult. A jegy 30%-os kedvezményt biztosít számodra, amivel részt tudsz venni az első programelemen, magán a networkingen, és az azt követő egész estés borkóstolón és dunai hajózáson. A BORJOUR & TECH IN THE CITY közös eseményén való részvétel feltétele az érvényes Startup Grind előregisztráció.

⚠️ FONTOS: az SG platformján történő regisztrációd, csupán előregisztrációnak minősül, a Tech In The City kedvezményes jegyét a rendezvény előtt a Borjour-os kollégáktól, helyszíni fizetéssel tudod beszerezni. A helyszínen csak készpénzt áll módunkban elfogadni, illetve a pohárbérlés 2000 Ft (csak készpénz), mely a pohár leadásakor visszajár.

➜ Mutatjuk, hogyan szerezd be az egyedi Tech In The City jegyedet:

1. Lépj be az SG fiókodba, és szerezd be a jegyet ('Ott leszek') - amennyiben még nem rendelkezel fiókkal, kövesd a regisztráció során leírt lépéseket.

2. Várd meg az automatikus visszaigazoló emailt, és így jogosult leszel az egyedi jegy megvásárlására a helyszínen

3. Az SG felületén történő regisztrációt követően megküldjük számodra a részleteket, és hogy hogyan tudod igénybe venni a kedvezményt, illetve minden egyéb fontos tudnivalót


👉 Általános infó & jegy árak: http://borjour.hu/rendezvenyek/borjour-borhajo-2023-3 
(Az ezen az oldalon feltüntetett árból értendő a 30%-os kedvezmény)

AZ ESEMÉNY TEMATIKÁJA:

⭐️ Az #SGWomen keretében idén is több száz hiteles és inspiráló női vezetővel, vállalkozóval, és startupperrel találkozhatott a Startup Grind közönsége. A Startup Grind tematikus hónapjának keretében a nőket ünnepeljük szerte a világban, megmutatjuk és reflektorfénybe állítjuk azokat a sikereket, izgalmas és inspiráló sztorikat, valamint újító ötleteket, amiket a női találékonyságnak köszönhetünk.

⭐️ A TECH4GOOD kezdeményezés célja, hogy felhívja a figyelmet az ENSZ által lefektetett Fenntartható Fejlődési Célokra (Sustainable Development Goals), és a WSA Hungary-val, valamint partnereinkkel karöltve felkutassuk, illetve támogassuk az idehaza működő, vagy szárnyait bontogató fenntarthatósági-, környezeti- és társadalmi innovátorokat, vállalkozásokat, ötletgazdákat.

Remélem együtt koccinthatunk a Borjour Borhajón!


Kérdés esetén keressétek Horváth Balázst az alábbi elérhetőségek egyikén:

m: +36 70 94 57 175
e: balazs (kukac) startupgrind.com

Check out what happened

When

When

Thursday, June 29, 2023
3:00 PM – 8:30 PM UTC

Agenda

Érkezés, ismerkedés
Megnyitó, Female Founders & She's Next
Change Hungary & SKÅL International Hungary
Borkóstoló & Networking
Hajókázás a Dunán
Kikötés

Organizers

  • Balazs Horvath

    Tech In The City

    Chapter Director

  • Gabor Zentai

    Express Innovation Agency

    Chapter Co-Director

Partner

Mediaspace.global logo

Mediaspace.global

About Startup Grind

This is Startup Grind. We are the world’s largest startup community.

Our Mission

To give startups everywhere the education and opportunities they need to build, grow, and scale their companies.

Our Values

We believe in making friends, not contacts. We believe in giving first, not taking. We believe in helping others before helping yourself.

Tools & Discounts for Startups

Take advantage of resources and offers provided by organizations we know and love, designed to help you navigate the startup journey.

Global Conference

Our annual flagship event in Silicon Valley brings together thousands of startup teams, investors and organizations from all over the world.

Join the Startup Membership

This membership gives you free access to networking, events, mentorship, office hours, and other exclusive opportunities curated by Startup Grind HQ.