Kommunikálj videóval - Az audióvizuális tartalomgyártás kulisszatitkai Sellei Ábellel

Tuesday, June 23, 2020, 4:30 – 6:00 PM UTC

Új epizóddal jelentkezik a Startup Grind Budapest, ezúttal Sellei Ábellel fogunk beszélgetni az audióvizuális tartalomgyártás jelenlegi helyzetéről és lehetőségeiről. Szó lesz többek között brandépítésről, a kreatív koncepció fontosságáról és a videó formátumokról. Várunk titeket ha vállalkozásotokban, startupotoknál tervezitek vagy már használtok videós tartalmat a marketing kommunikációtokban.

About this event

A Startup Grind Budapest soron következő ingyenes, online eseményén minden az audiovizuális kommunikációról fog szólni. A mögöttünk álló hónapok egyértelmű nyertese a videós médiatartalom volt. A szemünk előtt alakultak át teljes szektorok, az offline-ból online lett, új videós médiatartalmak és formátumok váltak a mindennapi életünk részévé és valószínű velünk is maradnak. Mit tartogat a közeljövő, hogyan fordítsuk ezt a hasznunkra? A téma szakértője, Sellei Ábel lesz ebben a segítségünkre, akivel együtt megpróbáljuk megválaszolni a legaktuálisabb kérdéseket, amiből van bőven: 


  • Milyen vizuális tartalmakban gondolkodhatunk, milyen formátumok, csatornák állnak rendelkezésre?
  • Hogyan készül egy kreatív koncepció, miért kell egyáltalán kreatív koncepció?
  • Milyen a jó videós tartalom, milyen buktatói vannak a videós tartalomgyártásnak?
  • Mitől lesz ütős egy Facebook videó hirdetés, egy kisfilm vagy egy terméket\szolgáltatást bemutató animáció?
  • Mire számíts ha egy ügynökséggel, vagy egy kreatív csapattal kell együtt dolgozz?
  • Hogyan illeszd bele a kommunikációs és marketing stratégiádba a a különböző videós tartalmakat?


Az online esemény ingyenes, a részvételhez kérlek válaszd ki a 'SG Virtual' jegyet, és kövesd az instrukciókat. A webinar linket az esemény előtt fogjuk megküldeni, így arra kérünk mindekit figyelje az e-mail fiókját.

#SGVirtual #DigitalisMarketing #VideosTartalomCheck out what happened