SG Women különkiadás - Két fiatal női vállalkozó kalandjai a startupok és az üzlet világában

Jun 30, 2020, 5:00 – 6:30 PM

A júniusi hónapot egy izgalmas kerekasztal beszélgetéssel zárjuk, ahol mindjárt két talpraesett, vállalkozói vénával megáldott nő, Tassonyi Csenge és Magyar Kata lesz a vendégünk. Az #SGWomen különkiadásunkban startupokról, a freelancerségről, világkörüli utazásokról, illetve arról fogunk beszélni, hogy mi minden kell ahhoz, hogy nőként sikereket érj el a tech és az üzleti élet világában.

Virtual event

About this event

Az #SGWomen keretében idén is több száz hiteles és inspiráló női vezetővel, vállalkozóval, és startupperrel találkozhatott a Startup Grind közönsége. A Startup Grind tematikus hónapjának keretében a nőket ünnepeljük szerte a világban, megmutatjuk és reflektorfénybe állítjuk azokat a sikereket, izgalmas és inspiráló sztorikat, valamint újító ötleteket, amiket a női találékonyságnak köszönhetünk. A kerekasztal beszélgetés meghívott vendégei Tassonyi Csenge és Magyar Kata fiatal koruk ellenére igazán izgalmas életutat tudhatnak magukénak. Startup építők, vállalkozók és világutazók, akik megjárták Kolumbiát és az Amerikai Egyesült Államokat is, hogy tapasztalatokat gyűjtsenek és felépítsék a saját siker sztorijukat. Tarts velünk kedd este, ahol a következő témákat fogjuk érinteni:

 • Hogyan dolgozz a startupokkal és startupoknak?
 • Milyen a hazai freelancer közösség?
 • Hogyan érvényesülj nőként az üzleti életben?
 • Milyen buktatói vannak a vállalkozói létnek és hogyan kezeld ezeket?
 • Milyen az élet és a munka egy másik földrészen?

ℹ Az online esemény ingyenes, a részvételhez kérlek regisztrálj, vagy lépj be az oldalon majd kattints az RSVP gombra és kövesd az instrukciókat. A webinar linket az esemény előtt fogjuk megküldeni, így arra kérünk mindekit figyelje az e-mail fiókját, illetve a SPAM mappát.

#SGVirtual #SGWomen #WomenInspiration

Check out what happened

Speakers

 • Kata Magyar

  CLOUD Marketing Ügynökség

  Társtulajdonos

 • Csenge Tassonyi

  Briefly

  Co-Founder

Organizers

 • Balazs Horvath

  Tech In The City

  Chapter Director

 • Gabor Zentai

  Express Innovation Agency

  Chapter Co-Director

About Startup Grind

This is Startup Grind. We are the world’s largest startup community.

Our Mission

To give startups everywhere the education and opportunities they need to build, grow, and scale their companies.

Our Values

We believe in making friends, not contacts. We believe in giving first, not taking. We believe in helping others before helping yourself.

Tools & Discounts for Startups

Take advantage of resources and offers provided by organizations we know and love, designed to help you navigate the startup journey.

Global Conference

Our annual flagship event in Silicon Valley brings together thousands of startup teams, investors and organizations from all over the world.

Join the Startup Membership

This membership gives you free access to networking, events, mentorship, office hours, and other exclusive opportunities curated by Startup Grind HQ.