SG Women különkiadás - Két fiatal női vállalkozó kalandjai a startupok és az üzlet világában

Tuesday, June 30, 2020, 5:00 – 6:30 PM UTC

A júniusi hónapot egy izgalmas kerekasztal beszélgetéssel zárjuk, ahol mindjárt két talpraesett, vállalkozói vénával megáldott nő, Tassonyi Csenge és Magyar Kata lesz a vendégünk. Az #SGWomen különkiadásunkban startupokról, a freelancerségről, világkörüli utazásokról, illetve arról fogunk beszélni, hogy mi minden kell ahhoz, hogy nőként sikereket érj el a tech és az üzleti élet világában.

About this event

Az #SGWomen keretében idén is több száz hiteles és inspiráló női vezetővel, vállalkozóval, és startupperrel találkozhatott a Startup Grind közönsége. A Startup Grind tematikus hónapjának keretében a nőket ünnepeljük szerte a világban, megmutatjuk és reflektorfénybe állítjuk azokat a sikereket, izgalmas és inspiráló sztorikat, valamint újító ötleteket, amiket a női találékonyságnak köszönhetünk. A kerekasztal beszélgetés meghívott vendégei Tassonyi Csenge és Magyar Kata fiatal koruk ellenére igazán izgalmas életutat tudhatnak magukénak. Startup építők, vállalkozók és világutazók, akik megjárták Kolumbiát és az Amerikai Egyesült Államokat is, hogy tapasztalatokat gyűjtsenek és felépítsék a saját siker sztorijukat. Tarts velünk kedd este, ahol a következő témákat fogjuk érinteni:

 • Hogyan dolgozz a startupokkal és startupoknak?
 • Milyen a hazai freelancer közösség?
 • Hogyan érvényesülj nőként az üzleti életben?
 • Milyen buktatói vannak a vállalkozói létnek és hogyan kezeld ezeket?
 • Milyen az élet és a munka egy másik földrészen?

ℹ Az online esemény ingyenes, a részvételhez kérlek regisztrálj, vagy lépj be az oldalon majd kattints az RSVP gombra és kövesd az instrukciókat. A webinar linket az esemény előtt fogjuk megküldeni, így arra kérünk mindekit figyelje az e-mail fiókját, illetve a SPAM mappát.

#SGVirtual #SGWomen #WomenInspiration

Check out what happened

Organizers

 • Balazs Horvath

  Tech In The City

  Chapter Director

 • Gabor Zentai

  Express Innovation Agency

  Chapter Co-Director