Startup Grind Budapest - Tech In The City

Wednesday, April 6, 2022, 3:30 – 6:00 PM UTC

A Startup Grind Budapest 2 év után először újra személyes találkozóra hívja a startupok, technológia és innováció iránt érdeklődő közönséget.

In-person event
Fireside Chat
Satellite Session

About this event


A Startup Grind Budapest 2 év után először újra személyes találkozóra hívja a startupok, technológia és innováció iránt érdeklődő közönséget. Rendezvényünk az IVSZ támogatásával és az általuk szervezett SMART konferenciát követő, különálló programelemként kerül megrendezésre. Csatlakozzatok hozzánk szerdán, ahol egy networking session-t követően, a MaxWhere vezérigazgatójával és egyik alapítójával, Hetényi Márkkal beszélgetünk cégépítésről, a 3D és virtuális technológiák és világok jelenéről, jövőjéről, illetve a startupok előtt álló kihívásokról. Az esemény záró részében bemutatkozik Andrew Wrobel, aki az Emerging Europe alapítója, valamint a Tech Emerging Europe hálózat szakmai vezetője, és pár izgalmas bejelentéssel is készülünk. Ne hagyd ki ezt a remek alkalmat, vegyél részt a networking részen majd a beszélgetésen, és építsük együtt a hazai tech közösséget.

ℹ Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A helyek száma korlátozott.


MAXWHERE

A MaxWhere platformja a virtuális terek sokoldalú és élményszerű felhasználását teszi lehetővé. A fizikai tér illúziója támogatja a fokozott információfelvételt, így fokozza a munka, az oktatás vagy a prezentációk hatékonyságát, miközben tökéletesen kiegészíti a meglévő szoftvereket, hogy emlékezetes felhasználói élményt nyújtson. A MaxWhere virtuális valóság technológiájának lényege, hogy az emberi agy többdimenziós koncentrációs képességét serkenti a jobb információfeldolgozás érdekében, ami jobb döntéshozatalt, hatékonyabb munkát, élvezetesebb oktatást és sikeresebb kiállításokat eredményez. A MaxWhere segítségével felhasználóink intuitív módon integrálhatják és használhatják a már meglévő és bevált enteprise szoftvereiket, fejlett és inspiráló felhasználói élményt nyújtva.


STARTUP GRIND GLOBAL 2022

Több mint 15 000-en fognak összegyűlni élőben és online, hogy megismerjék és felfedezzék a web következő hullámát, áthidalják a web2 és web3 közötti szakadékot, emberközpontú termékeket építsenek, hatással legyenek a különböző közösségekre és egymásra. Akár a Szilícium-völgyben, akár a helyi Statup Grind közösségben, akár online, alig várjuk hogy találkozzunk veled. Legyél része a közösségünknek!


Check out what happened

Speaker

 • Mark Hetenyi

  MaxWhere

  Co-CEO and Investor at MaxWhere

When

When

Wednesday, April 6, 2022
3:30 PM – 6:00 PM UTC

Venue map

Agenda

3:30 PMÉrkezés & Networking
4:30 AMFireside Chat
5:30 AMBejelentések és elköszönés

Organizers

 • Balazs Horvath

  Tech In The City

  Chapter Director

 • Gabor Zentai

  Express Innovation Agency

  Chapter Co-Director