Startup Grind Budapest - Tech In The City

Akvárium Klub - Erzsébet tér 12. Budapest, 1051 - View Map Budapest
Wed, Apr 6, 2022, 5:30 PM (CEST)

About this event


A Startup Grind Budapest 2 év után először újra személyes találkozóra hívja a startupok, technológia és innováció iránt érdeklődő közönséget. Rendezvényünk az IVSZ támogatásával és az általuk szervezett SMART konferenciát követő, különálló programelemként kerül megrendezésre. Csatlakozzatok hozzánk szerdán, ahol egy networking session-t követően, a MaxWhere vezérigazgatójával és egyik alapítójával, Hetényi Márkkal beszélgetünk cégépítésről, a 3D és virtuális technológiák és világok jelenéről, jövőjéről, illetve a startupok előtt álló kihívásokról. Az esemény záró részében bemutatkozik Andrew Wrobel, aki az Emerging Europe alapítója, valamint a Tech Emerging Europe hálózat szakmai vezetője, és pár izgalmas bejelentéssel is készülünk. Ne hagyd ki ezt a remek alkalmat, vegyél részt a networking részen majd a beszélgetésen, és építsük együtt a hazai tech közösséget.

ℹ Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A helyek száma korlátozott.


MAXWHERE

A MaxWhere platformja a virtuális terek sokoldalú és élményszerű felhasználását teszi lehetővé. A fizikai tér illúziója támogatja a fokozott információfelvételt, így fokozza a munka, az oktatás vagy a prezentációk hatékonyságát, miközben tökéletesen kiegészíti a meglévő szoftvereket, hogy emlékezetes felhasználói élményt nyújtson. A MaxWhere virtuális valóság technológiájának lényege, hogy az emberi agy többdimenziós koncentrációs képességét serkenti a jobb információfeldolgozás érdekében, ami jobb döntéshozatalt, hatékonyabb munkát, élvezetesebb oktatást és sikeresebb kiállításokat eredményez. A MaxWhere segítségével felhasználóink intuitív módon integrálhatják és használhatják a már meglévő és bevált enteprise szoftvereiket, fejlett és inspiráló felhasználói élményt nyújtva.


STARTUP GRIND GLOBAL 2022

Több mint 15 000-en fognak összegyűlni élőben és online, hogy megismerjék és felfedezzék a web következő hullámát, áthidalják a web2 és web3 közötti szakadékot, emberközpontú termékeket építsenek, hatással legyenek a különböző közösségekre és egymásra. Akár a Szilícium-völgyben, akár a helyi Statup Grind közösségben, akár online, alig várjuk hogy találkozzunk veled. Legyél része a közösségünknek!


Speaker

When

Wednesday, Apr 6
5:30 PM - 8:00 PM (CEST)

Where

Akvárium Klub
Erzsébet tér 12. Budapest1051

Brought to you by

 • Balazs Horvath

  Balazs Horvath

  Tech In The City

  Chapter Director

  View Profile
 • Gabor Zentai

  Gabor Zentai

  Express Innovation Agency

  Chapter Co-Director

  View Profile

Partners