Startup Grind Budapest - Tech In The City

Apr 6, 2022, 3:30 – 6:00 PM

Akvárium Klub, Erzsébet tér 12., Budapest, 1051

A Startup Grind Budapest 2 év után először újra személyes találkozóra hívja a startupok, technológia és innováció iránt érdeklődő közönséget.

In-person event
Fireside ChatSatellite Session

About this event


A Startup Grind Budapest 2 év után először újra személyes találkozóra hívja a startupok, technológia és innováció iránt érdeklődő közönséget. Rendezvényünk az IVSZ támogatásával és az általuk szervezett SMART konferenciát követő, különálló programelemként kerül megrendezésre. Csatlakozzatok hozzánk szerdán, ahol egy networking session-t követően, a MaxWhere vezérigazgatójával és egyik alapítójával, Hetényi Márkkal beszélgetünk cégépítésről, a 3D és virtuális technológiák és világok jelenéről, jövőjéről, illetve a startupok előtt álló kihívásokról. Az esemény záró részében bemutatkozik Andrew Wrobel, aki az Emerging Europe alapítója, valamint a Tech Emerging Europe hálózat szakmai vezetője, és pár izgalmas bejelentéssel is készülünk. Ne hagyd ki ezt a remek alkalmat, vegyél részt a networking részen majd a beszélgetésen, és építsük együtt a hazai tech közösséget.

ℹ Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A helyek száma korlátozott.


MAXWHERE

A MaxWhere platformja a virtuális terek sokoldalú és élményszerű felhasználását teszi lehetővé. A fizikai tér illúziója támogatja a fokozott információfelvételt, így fokozza a munka, az oktatás vagy a prezentációk hatékonyságát, miközben tökéletesen kiegészíti a meglévő szoftvereket, hogy emlékezetes felhasználói élményt nyújtson. A MaxWhere virtuális valóság technológiájának lényege, hogy az emberi agy többdimenziós koncentrációs képességét serkenti a jobb információfeldolgozás érdekében, ami jobb döntéshozatalt, hatékonyabb munkát, élvezetesebb oktatást és sikeresebb kiállításokat eredményez. A MaxWhere segítségével felhasználóink intuitív módon integrálhatják és használhatják a már meglévő és bevált enteprise szoftvereiket, fejlett és inspiráló felhasználói élményt nyújtva.


STARTUP GRIND GLOBAL 2022

Több mint 15 000-en fognak összegyűlni élőben és online, hogy megismerjék és felfedezzék a web következő hullámát, áthidalják a web2 és web3 közötti szakadékot, emberközpontú termékeket építsenek, hatással legyenek a különböző közösségekre és egymásra. Akár a Szilícium-völgyben, akár a helyi Statup Grind közösségben, akár online, alig várjuk hogy találkozzunk veled. Legyél része a közösségünknek!


Check out what happened

Speaker

 • Mark Hetenyi

  MaxWhere

  Co-CEO and Investor at MaxWhere

When

When

Wednesday, April 6, 2022
3:30 PM – 6:00 PM UTC

Agenda

3:30 PMÉrkezés & Networking
4:30 AMFireside Chat
5:30 AMBejelentések és elköszönés

Organizers

 • Balazs Horvath

  Tech In The City

  Chapter Director

 • Gabor Zentai

  Express Innovation Agency

  Chapter Co-Director

About Startup Grind

This is Startup Grind. We are the world’s largest startup community.

Our Mission

To give startups everywhere the education and opportunities they need to build, grow, and scale their companies.

Our Values

We believe in making friends, not contacts. We believe in giving first, not taking. We believe in helping others before helping yourself.

Tools & Discounts for Startups

Take advantage of resources and offers provided by organizations we know and love, designed to help you navigate the startup journey.

Global Conference

Our annual flagship event in Silicon Valley brings together thousands of startup teams, investors and organizations from all over the world.

Join the Startup Membership

This membership gives you free access to networking, events, mentorship, office hours, and other exclusive opportunities curated by Startup Grind HQ.