SUPER SOCIAL AND SDGs

Sep 8, 2023, 3:30 – 7:00 PM

Roxy Rooftop Bár by Hard Rock Hotel Budapest, 38 Nagymező utca, Budapest, 1065

Érkezik a Tech In The City-vel közös, új eseménysorozat, a Super Social. Az első eseményen a Fenntarthatóság, és az SDGk kerülnek középpontba. A legkülönbözőbb szakmai szervezetek, és szereplők, valamint a terület iránt érdeklődök számára szolgál találkozási pontként. Tartsatok velünk pénteken munka után, ahol finom italok és lüktető dallamok gondoskodnak a remek hangulatról.

In-person event

About this event


📅 2023. 09.08. 17:30 | 📍 ROXY ROOFTOP - Bp., Nagymező u. 38, 1065


Szeptember 8-án érkezik a Tech In The City ‘Jó társaságban, a jó ügyekért’ eseményének a folytatása, a Super Social & SDGs. Új köntösben, és helyszínen, de változatlan hangulattal, immár egy eseménysorozat részeként tér vissza. Szeptemberben a Fenntarthatóság és a Sustainable Development Goals tematikák köré szervezzük az első Super Social programunkat, ami nevéhez hűen, a különböző iparágak, és szakterületek képviselőit kapcsolja össze, és szolgál találkozási pontként a területen tevékenykedő, vagy a területtel ismerkedő szakmabeliek, és érdeklődők számára. A hangulatról ezúttal az impozáns Hard Rock Hotel Budapest egyedi Roxy Rooftop Bárja fog gondoskodni. Az esemény ezúttal is több szervező erőfeszítésének eredménye, amelynek célja, hogy a különböző szakmai közösségek, szakemberek megismerjék egymást, és teret adjunk a közös gondolkodásnak, az együttműködéseknek.

A június végén megrendezett 'Jó társaságban, a jó ügyekért' eseményünk második felvonása új formában és helyszínen várja a Fenntarthatóság és az SDG témái iránt érdeklődő közösséget. Tarts velünk, a jó társaság ezúttal is garantált.

Időpont: 2023.09.08. Péntek 17:30 - 20:00 (19 órától DJ)

Helyszín: Roxy Rooftop Bár by Hard Rock Hotel

Regisztráció: Az oldalon az RSVP gombra kattintva tudod magad regisztrálni

⚠️ Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztrációhoz használd a meglévő Startup Grind fiókodat (Klikk az 'Ott leszek' mellett található Register gombra), vagy hozz létre egy újat.


Baráti üdvözlettel,

Az SG Budapest csapata

Check out what happened

When

When

Friday, September 8, 2023
3:30 PM – 7:00 PM UTC

Agenda

Érkezés & ismerkedés
Köszöntés & intrók
Networking

Organizers

  • Balazs Horvath

    Tech In The City

    Chapter Director

  • Gabor Zentai

    Express Innovation Agency

    Chapter Co-Director

About Startup Grind

This is Startup Grind. We are the world’s largest startup community.

Our Mission

To give startups everywhere the education and opportunities they need to build, grow, and scale their companies.

Our Values

We believe in making friends, not contacts. We believe in giving first, not taking. We believe in helping others before helping yourself.

Tools & Discounts for Startups

Take advantage of resources and offers provided by organizations we know and love, designed to help you navigate the startup journey.

Global Conference

Our annual flagship event in Silicon Valley brings together thousands of startup teams, investors and organizations from all over the world.

Join the Startup Membership

This membership gives you free access to networking, events, mentorship, office hours, and other exclusive opportunities curated by Startup Grind HQ.