TECH GENERATION & TECHLOVERS NETWORKING NIGHT - Powered by Tech In The City

Nov 16, 2022, 3:45 – 10:59 PM

HUB55, Üllői út 55., Budapest, 1091

Érdekel az innováció, a digitalizáció és a startupok világa? Szívesen részt vennél egy panelbeszélgetésekkel egybekötött networking eseményen? A Tech In The City és a Startup Grind Budapest 2022. november 16-án rendezi meg az első Future Forum Week keretében a tech és startup témákat felőlelő Tech Generation eseményt.

In-person event
Panel DiscussionParty

About this event


📅 2022. november 16. 17:00 | 📍 HUB55 - Budapest, Üllői út 55, 1091


A Tech In The City és a Startup Grind Budapest legújabb kezdeményezése a Future Forum Week, aminek az egyik állomása a november 16-i Tech Generation esemény. A rendezvény központi témái a kreatív és jövőformáló technológiák, a környezeti-, fenntarthatósági és társadalmi innovációk és szerepük, az új generációs vállalkozások, valamint egy formabontó programelem is debütál. A Tech Generation szakmai programját a TechLovers Networking Night követi, ahol a legkülönbözőbb szakterület képviselői, innovátorok, startupok és vállalkozók társaságában folytatódik az eszme- és névjegykártya csere.

A szakmai tartalom és a nagy beszélgetések támogatója a Tech In The City, a Startup Grind Budapest, a Startup Maffia és a HUB55.

🛈 Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztrációhoz használd a meglévő Startup Grind fiókodat (Klikk az Ott leszek mellett található Register gombra), vagy látogass el a következő oldalra, ahol a jobb felső sarokban lévő 'YES' gombra kattintva, a neved és az e-mail címed megadásával véglegesítheted a regisztrációt.

PROGRAM:

17:00 - Érkezés & networking

17:30 - Jövőformáló technológiák

18:00 - Greensider - Zöldítők és Bolygómentők

18:30 - Feltörekvő fiatalok a startup és az üzleti világban

19:00 - KreaTech & TechLovers Networking Night


Amennyiben kérdésed lenne az esemény kapcsán, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén.

Üdvözlettel,

Horváth Balázs

E: balazs@startupgrind.com
M: +36 70 94 57 175

Check out what happened

When

When

Wednesday, November 16, 2022
3:45 PM – 10:59 PM UTC

Organizers

  • Balazs Horvath

    Tech In The City

    Chapter Director

  • Gabor Zentai

    Express Innovation Agency

    Chapter Co-Director

About Startup Grind

This is Startup Grind. We are the world’s largest startup community.

Our Mission

To give startups everywhere the education and opportunities they need to build, grow, and scale their companies.

Our Values

We believe in making friends, not contacts. We believe in giving first, not taking. We believe in helping others before helping yourself.

Tools & Discounts for Startups

Take advantage of resources and offers provided by organizations we know and love, designed to help you navigate the startup journey.

Global Conference

Our annual flagship event in Silicon Valley brings together thousands of startup teams, investors and organizations from all over the world.

Join the Startup Membership

This membership gives you free access to networking, events, mentorship, office hours, and other exclusive opportunities curated by Startup Grind HQ.