Tények, tévhitek és tanulságok - A hazai startup szektor helyzete és lehetőségei

BIG FISH (Régi Skála Metró épülete) - Nyugati tér 1-2. Budapest, 1066 - View Map Budapest Tue, Jan 14, 6:00 PM (CET)

About this event

Kedves Startup Grind Közösség!

A Startup Grind Budapest elindulásával egy új rendezvénysorozat érkezik a városba. A Szilícium-völgyből indult nemzetközi startup közösség Barcelona, Berlin, London után Budapestre is megérkezett, így egy új szereplőt köszönthetünk a hazai startup világban. A Startup Grind alapértékei mentén, egy aktív közösséget szeretnénk építeni, ami egy új szemléletmóddal közelít a startup, vállalkozás, innováció és networking témákhoz.

Kezdd az új évet a Startup Grind Budapest rendezvényével és hangolódjunk rá együtt az előttünk álló feladatokra! A január 14-i évindító beszélgetés vendége, a Drukka Startup Stúdió alapítója és több sikeres hazai startup elindításában tevékenyen résztvevő Bohner Tamás, akit a legújabb szakmai újdonságokról fogunk kérdezni, illetve a hazai startup szektor elmúlt egy évtizede is terítéken lesz.

A Startup Grind események elsődleges célja, hogy mindenki kapjon valami értékeset - ehhez azonban a Te aktív közreműködésedre is szükség lesz. Amennyiben van valami, amire még keresed a választ, elakadtál, vagy csak szeretnéd megosztani valakivel az adott problémát, ne habozz és kérdezz Tőlünk bátran az esemény előtt, vagy után. Amennyiben kérdésedre mégsem kapnál választ az esemény alatt, úgy kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot és megpróbáljuk megválaszolni legjobb tudásunk szerint.

Speaker

 • Tamás Bohner

  Tamás Bohner

  Drukka

  CEO & Founder

  2007-től aktív angyal befektető, sorozatvállalkozó, több sikeres exittel és nemzetközi tapasztalattal. 2011-ben megalapítja a Drukka Kft-t, 2012-ben a Drukka Amerika-t, majd a Studio1 Zrt-t. Nevéhez számos nagyvállalati és egyetemi akcelrátor és inkubátor program, valamint több, karitatív jellegű, startup közösség építését és edukációját célzó kezdeményezés is kapcsolódik.

  Read More
 • When

  Tuesday, Jan 14
  6:00 PM - 8:30 PM (CET)

  Where

  BIG FISH (Régi Skála Metró épülete)
  Nyugati tér 1-2. Budapest1066

  Brought to you by

  • Balazs Horvath

   Balazs Horvath

   Chapter Director

  Partners