Tények, tévhitek és tanulságok - A hazai startup szektor helyzete és lehetőségei

Jan 14, 2020, 5:00 – 7:30 PM

BIG FISH (Régi Skála Metró épülete), Nyugati tér 1-2., Budapest, 1066

A Startup Grind Budapest első rendezvénye megérkezett! A január 14-i évindító beszélgetés vendége, a Drukka Startup Studio alapítója és több sikeres hazai startup elindításában tevékenyen résztvevő Bohner Tamás, akit a legújabb szakmai újdonságokról fogunk kérdezni, illetve a hazai startup szektor elmúlt egy évtizede is terítéken lesz.

In-person event

About this event

Kedves Startup Grind Közösség!

A Startup Grind Budapest elindulásával egy új rendezvénysorozat érkezik a városba. A Szilícium-völgyből indult nemzetközi startup közösség Barcelona, Berlin, London után Budapestre is megérkezett, így egy új szereplőt köszönthetünk a hazai startup világban. A Startup Grind alapértékei mentén, egy aktív közösséget szeretnénk építeni, ami egy új szemléletmóddal közelít a startup, vállalkozás, innováció és networking témákhoz.

Kezdd az új évet a Startup Grind Budapest rendezvényével és hangolódjunk rá együtt az előttünk álló feladatokra! A január 14-i évindító beszélgetés vendége, a Drukka Startup Stúdió alapítója és több sikeres hazai startup elindításában tevékenyen résztvevő Bohner Tamás, akit a legújabb szakmai újdonságokról fogunk kérdezni, illetve a hazai startup szektor elmúlt egy évtizede is terítéken lesz.

A Startup Grind események elsődleges célja, hogy mindenki kapjon valami értékeset - ehhez azonban a Te aktív közreműködésedre is szükség lesz. Amennyiben van valami, amire még keresed a választ, elakadtál, vagy csak szeretnéd megosztani valakivel az adott problémát, ne habozz és kérdezz Tőlünk bátran az esemény előtt, vagy után. Amennyiben kérdésedre mégsem kapnál választ az esemény alatt, úgy kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot és megpróbáljuk megválaszolni legjobb tudásunk szerint.

Check out what happened

Speaker

 • Tamás Bohner

  Drukka

  CEO & Founder

When

When

Tuesday, January 14, 2020
5:00 PM – 7:30 PM UTC

Agenda

Érkezés & Regisztráció
Beszélgetés Bohner Tamással
Drinks & Networking

Organizers

 • Balazs Horvath

  Tech In The City

  Chapter Director

 • Gabor Zentai

  Express Innovation Agency

  Chapter Co-Director

Partners

BIG FISH logo

BIG FISH

Eseményguru Marketing & Events logo

Eseményguru Marketing & Events

Happy Office logo

Happy Office

Kóstolónapok logo

Kóstolónapok

Gingerfield logo

Gingerfield

hübris logo

hübris

About Startup Grind

This is Startup Grind. We are the world’s largest startup community.

Our Mission

To give startups everywhere the education and opportunities they need to build, grow, and scale their companies.

Our Values

We believe in making friends, not contacts. We believe in giving first, not taking. We believe in helping others before helping yourself.

Tools & Discounts for Startups

Take advantage of resources and offers provided by organizations we know and love, designed to help you navigate the startup journey.

Global Conference

Our annual flagship event in Silicon Valley brings together thousands of startup teams, investors and organizations from all over the world.

Join the Startup Membership

This membership gives you free access to networking, events, mentorship, office hours, and other exclusive opportunities curated by Startup Grind HQ.