Tények, tévhitek és tanulságok - A hazai startup szektor helyzete és lehetőségei

Tuesday, January 14, 2020, 5:00 – 7:30 PM UTC

A Startup Grind Budapest első rendezvénye megérkezett! A január 14-i évindító beszélgetés vendége, a Drukka Startup Studio alapítója és több sikeres hazai startup elindításában tevékenyen résztvevő Bohner Tamás, akit a legújabb szakmai újdonságokról fogunk kérdezni, illetve a hazai startup szektor elmúlt egy évtizede is terítéken lesz.

About this event

Kedves Startup Grind Közösség!

A Startup Grind Budapest elindulásával egy új rendezvénysorozat érkezik a városba. A Szilícium-völgyből indult nemzetközi startup közösség Barcelona, Berlin, London után Budapestre is megérkezett, így egy új szereplőt köszönthetünk a hazai startup világban. A Startup Grind alapértékei mentén, egy aktív közösséget szeretnénk építeni, ami egy új szemléletmóddal közelít a startup, vállalkozás, innováció és networking témákhoz.

Kezdd az új évet a Startup Grind Budapest rendezvényével és hangolódjunk rá együtt az előttünk álló feladatokra! A január 14-i évindító beszélgetés vendége, a Drukka Startup Stúdió alapítója és több sikeres hazai startup elindításában tevékenyen résztvevő Bohner Tamás, akit a legújabb szakmai újdonságokról fogunk kérdezni, illetve a hazai startup szektor elmúlt egy évtizede is terítéken lesz.

A Startup Grind események elsődleges célja, hogy mindenki kapjon valami értékeset - ehhez azonban a Te aktív közreműködésedre is szükség lesz. Amennyiben van valami, amire még keresed a választ, elakadtál, vagy csak szeretnéd megosztani valakivel az adott problémát, ne habozz és kérdezz Tőlünk bátran az esemény előtt, vagy után. Amennyiben kérdésedre mégsem kapnál választ az esemény alatt, úgy kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot és megpróbáljuk megválaszolni legjobb tudásunk szerint.

Check out what happened

When

When

Tuesday, January 14, 2020
5:00 PM – 7:30 PM UTC

Venue map

Agenda

5:00 PMÉrkezés & Regisztráció
5:30 PMBeszélgetés Bohner Tamással
6:30 PMDrinks & Networking

Organizers

  • Balazs Horvath

    Tech In The City

    Chapter Director

  • Gabor Zentai

    Express Innovation Agency

    Chapter Co-Director