Vigyázz, kész, értékesíts - Sales stratégiák az új valóságban

Thursday, September 17, 2020, 4:30 – 5:30 PM UTC

A Startup Grind Budapest visszatérve a nyári szünetről új epizóddal jelentkezik. A jelenlegi gazdasági helyzetben az ügyfélszerzés, az értékesítés beindítása\helyreállítása első számú feladatod, így hát úgy gondoltuk beszélgessünk, arról milyen egy jó sales stratégia, mi működik a megváltozott helyzetben, miért fontos a lead generálás, és mindehhez milyen digitális megoldások állnak rendelkezésre.

Virtual event

About this event

A Startup Grind Budapest visszatérve a nyári szünetről egy új epizóddal jelentkezik. A visszamondott megrendelések, megválaszolatlan e-mailek, elérhetetlen ügyfelek eddig is problémát jelentettek, de most minden eddiginél nagyobb veszélyforrássá váltak. A vállalkozásod vagy a startupod számára most a legfontosabb, hogy új piacokat és lehetőségeket találj, és újra szervezd a működésedet. Az ügyfélszerzés, az értékesítés újbóli beindítása első számú feladatod, így hát úgy gondoltuk beszélgessünk, arról milyen egy jó sales stratégia, mi működik a megváltozott helyzetben, miért fontos a lead generálás, és mindehhez milyen digitális megoldások állnak rendelkezésre.

Két fiatal titánra esett a választásunk, akik többek között, egy új értékesítési szolgáltatás meghonosításán dolgoznak. Bíró Eliza több, mint 7 éves tapasztalat rendelkezik az értékesítésben, CRM bevezetésben, offline és online sales területek felépítésében. Társával, Zentai Gáborral, a hazai és a globális startup-ökoszisztémában jártás befektetési tanácsadóval közösen viszik a  Start House for Startups és a Presales nevű vállalkozásokat. Tarts velünk hétfő este, ahol Eliza és Gábor mesél nekünk az eddigi kihívásokról, illetve azokról a lehetőségekről, amik a te vállalkozásodat is előre mozdíthatják.

Check out what happened

Speakers

 • Gábor Iván Zentai

  Start House for Startups

  CEO

 • Eliza Bíró

  Presales.hu

  Founder

Organizers

 • Balazs Horvath

  Tech In The City

  Chapter Director

 • Gabor Zentai

  Express Innovation Agency

  Chapter Co-Director