Vigyázz, kész, értékesíts - Sales stratégiák az új valóságban

Sep 17, 2020, 4:30 – 5:30 PM

Budapest

A Startup Grind Budapest visszatérve a nyári szünetről új epizóddal jelentkezik. A jelenlegi gazdasági helyzetben az ügyfélszerzés, az értékesítés beindítása\helyreállítása első számú feladatod, így hát úgy gondoltuk beszélgessünk, arról milyen egy jó sales stratégia, mi működik a megváltozott helyzetben, miért fontos a lead generálás, és mindehhez milyen digitális megoldások állnak rendelkezésre.

Virtual event

RSVP

About this event

A Startup Grind Budapest visszatérve a nyári szünetről egy új epizóddal jelentkezik. A visszamondott megrendelések, megválaszolatlan e-mailek, elérhetetlen ügyfelek eddig is problémát jelentettek, de most minden eddiginél nagyobb veszélyforrássá váltak. A vállalkozásod vagy a startupod számára most a legfontosabb, hogy új piacokat és lehetőségeket találj, és újra szervezd a működésedet. Az ügyfélszerzés, az értékesítés újbóli beindítása első számú feladatod, így hát úgy gondoltuk beszélgessünk, arról milyen egy jó sales stratégia, mi működik a megváltozott helyzetben, miért fontos a lead generálás, és mindehhez milyen digitális megoldások állnak rendelkezésre.

Két fiatal titánra esett a választásunk, akik többek között, egy új értékesítési szolgáltatás meghonosításán dolgoznak. Bíró Eliza több, mint 7 éves tapasztalat rendelkezik az értékesítésben, CRM bevezetésben, offline és online sales területek felépítésében. Társával, Zentai Gáborral, a hazai és a globális startup-ökoszisztémában jártás befektetési tanácsadóval közösen viszik a  Start House for Startups és a Presales nevű vállalkozásokat. Tarts velünk hétfő este, ahol Eliza és Gábor mesél nekünk az eddigi kihívásokról, illetve azokról a lehetőségekről, amik a te vállalkozásodat is előre mozdíthatják.

Check out what happened

Speakers

 • Gábor Iván Zentai

  Start House for Startups

  CEO

 • Eliza Bíró

  Presales.hu

  Founder

Organizers

 • Balazs Horvath

  Tech In The City

  Chapter Director

 • Gabor Zentai

  Express Innovation Agency

  Chapter Co-Director

Partner

SalesTech Share logo

SalesTech Share

About Startup Grind

This is Startup Grind. We are the world’s largest startup community.

Our Mission

To give startups everywhere the education and opportunities they need to build, grow, and scale their companies.

Our Values

We believe in making friends, not contacts. We believe in giving first, not taking. We believe in helping others before helping yourself.

Tools & Discounts for Startups

Take advantage of resources and offers provided by organizations we know and love, designed to help you navigate the startup journey.

Global Conference

Our annual flagship event in Silicon Valley brings together thousands of startup teams, investors and organizations from all over the world.

Join the Startup Membership

This membership gives you free access to networking, events, mentorship, office hours, and other exclusive opportunities curated by Startup Grind HQ.