Virtuális Yaw2 Kickstarter Launch Party a Startup Grind Budapest szervezésében

Friday, April 23, 2021, 4:00 – 5:30 PM UTC

A Yaw VR hordozható virtuális valóság mozgásszimulátorral hírnevet szerző fejlesztő csapat ismét nagy dobásra készül és most a Startup Grind Budapest jóvoltából ott lehetsz az események középpontjában. Szigetlaki Zsolttal a termék megálmodójával együtt, egy izgalmas Launch Party keretében bemutatjuk a cég 2. generációs mozgásszimulátorát, valamint elstartol maga a Kickstarter kampányuk is.

About this event

A soron következő Startup Grind Budapest eseménye rendhagyónak ígérkezik: a Yaw VR fejlesztői új mozgásszimulátorral jelentkeznek és velük együtt fogjuk elindítani a Kickstarter kampányukat, valamint első kézből kaphattok betekintést a kulisszák mögé. Izgalmas estének ígérkezik az április 23-a, hiszen a 3 évvel ezelőtt szintén a Kickstarteren indult, rendkívül kis méretű, hordozható és egészen fura külsővel rendelkező mozgásszimulátoráról ismert startup egy teljesen új terméket fog bemutatni a közönségnek.

Szigetlaki Zsolt lesz a vendégünk, akivel átbeszéljük az idáig vezető utat, hogyan és miként lehet Magyarországról meghódítani a világpiacot, milyen kihívásokkal néztek szembe az új termék megtervezése során, mik a terveik és természetesen Ti is kérdezhettek a csapattól.

A Yaw VR immár nem csak a hard-core gamerekre gondolt, a cég termékét smart chair-ként is hirdeti, elmondásuk szerint az eszköz nem csak játékra, de munkára és akár relaxációra is alkalmas. Tény, hogy a szimulátor futurisztikus desingjával megállja a helyét bármelyik dolgozószobában vagy nappaliban.

Tartsatok velünk pénteken és ünnepeljük együtt a csapat legújabb mérföldkövét.

Check out what happened