Virtuális Yaw2 Kickstarter Launch Party a Startup Grind Budapest szervezésében

Apr 23, 2021, 4:00 – 5:30 PM

A Yaw VR hordozható virtuális valóság mozgásszimulátorral hírnevet szerző fejlesztő csapat ismét nagy dobásra készül és most a Startup Grind Budapest jóvoltából ott lehetsz az események középpontjában. Szigetlaki Zsolttal a termék megálmodójával együtt, egy izgalmas Launch Party keretében bemutatjuk a cég 2. generációs mozgásszimulátorát, valamint elstartol maga a Kickstarter kampányuk is.

Virtual event
Party

About this event

A soron következő Startup Grind Budapest eseménye rendhagyónak ígérkezik: a Yaw VR fejlesztői új mozgásszimulátorral jelentkeznek és velük együtt fogjuk elindítani a Kickstarter kampányukat, valamint első kézből kaphattok betekintést a kulisszák mögé. Izgalmas estének ígérkezik az április 23-a, hiszen a 3 évvel ezelőtt szintén a Kickstarteren indult, rendkívül kis méretű, hordozható és egészen fura külsővel rendelkező mozgásszimulátoráról ismert startup egy teljesen új terméket fog bemutatni a közönségnek.

Szigetlaki Zsolt lesz a vendégünk, akivel átbeszéljük az idáig vezető utat, hogyan és miként lehet Magyarországról meghódítani a világpiacot, milyen kihívásokkal néztek szembe az új termék megtervezése során, mik a terveik és természetesen Ti is kérdezhettek a csapattól.

A Yaw VR immár nem csak a hard-core gamerekre gondolt, a cég termékét smart chair-ként is hirdeti, elmondásuk szerint az eszköz nem csak játékra, de munkára és akár relaxációra is alkalmas. Tény, hogy a szimulátor futurisztikus desingjával megállja a helyét bármelyik dolgozószobában vagy nappaliban.

Tartsatok velünk pénteken és ünnepeljük együtt a csapat legújabb mérföldkövét.

Check out what happened

Speaker

 • Zsolt Szigetlaki

  JAWVR

  Founder and Angel investor

Organizers

 • Balazs Horvath

  Tech In The City

  Chapter Director

 • Gabor Zentai

  Express Innovation Agency

  Chapter Co-Director

About Startup Grind

This is Startup Grind. We are the world’s largest startup community.

Our Mission

To give startups everywhere the education and opportunities they need to build, grow, and scale their companies.

Our Values

We believe in making friends, not contacts. We believe in giving first, not taking. We believe in helping others before helping yourself.

Tools & Discounts for Startups

Take advantage of resources and offers provided by organizations we know and love, designed to help you navigate the startup journey.

Global Conference

Our annual flagship event in Silicon Valley brings together thousands of startup teams, investors and organizations from all over the world.

Join the Startup Membership

This membership gives you free access to networking, events, mentorship, office hours, and other exclusive opportunities curated by Startup Grind HQ.