Как брандът ни да привлича клиенти?

Monday, February 26, 2018, 4:00 – 7:00 PM UTC

Coaching Workshop за бизнес ентусиасти: • Какво кара клиентите да купуват? Какво би ги накарало да купят точно от нас? • Как да продаваме първо себе си и след това продуктите и услугите, които продаваме? • Какво е личен брандинг и как той продава? • Определяне на идеалния клиент • Създаване на завладяващо маркетингово послание на вашия бизнес, което ви откроява на пазара за вашия идеален клиент

About this event

Здравейте приятели! 

Каним ви на един страхотен много практически Coaching Workshop, на който ще научим най-важните стъпки по изграждане на работещ и привличащ клиентите бранд:


• Какво кара клиентите да купуват? Какво би ги накарало да купят точно от нас?

• Как да продаваме първо себе си и след това продуктите и услугите, които продаваме?

• Какво е личен брандинг и как той продава?

• Определяне на идеалния клиент

• Създаване на завладяващо маркетингово послание на вашия бизнес, което ви откроява на пазара за вашия идеален клиент


Наш специален гост ще бъде Иванина Захариева, която е приготвила за нас много практически съвети и техники, за да ни помогне в изграждането на нашите брандове.


Иванина Захариева е успешен предприемач на няколко различни бизнеса, както и основател, главен консултант и обучител в U Perform (http://www.uperform.eu/).

Тя е с изключително голям опит като бизнес психолог и консултант по организационно управление, дипломиран лайф и екзекютив коуч с международна акредитация, основател и водещ треньор на тренинг компания U Perform, президент на Sofia Coaching Support Group под егидата на Noble Manhattan Coaching от 2015 г до 2017 г, треньор по междукултурна комуникация към Colorful Cultures, Англия.

Провежда вътрешнофирмени и отворени тренинги (на теми като ефективна комуникация, лидерство и мениджърски умения, емоционална интелигентност в бизнеса, управление на екипи, личен брандинг, управление на времето и лична ефективност и др.), семинари за личностно развитие, водещ е на мастърмайнд групи за решаване на реални бизнес казуси.

Професионалното й портфолио включва опит в различни области - управление на човешки ресурси и подбор на персонал, коучинг на мениджъри за развитие на лидерски потенциал, психологическо консултиране и коучинг в областта на личната и екипна ефективност, организационното и личностното развитие. Занимава се с бутиково консултиране в развитието на лидерство, фокусирано към подобряване на резултатите, екзекютив и екипен коучинг за максимално ефективно представяне в бизнеса. 

Check out what happened

When

When

Monday, February 26, 2018
4:00 PM – 7:00 PM UTC

Agenda

4:30 PMWelcome Drink
5:00 PMКоучинг Уъркшоп
6:15 PMВъпроси и нетуъркинг