Как брандът ни да привлича клиенти?

CowOrKing Space Puzl - bul. Cherni Vrah 47, floors 4 and 5 Sofia, 1000 Sofia
Mon, Feb 26, 2018, 6:00 PM (EET)

About this event

Здравейте приятели! 

Каним ви на един страхотен много практически Coaching Workshop, на който ще научим най-важните стъпки по изграждане на работещ и привличащ клиентите бранд:


• Какво кара клиентите да купуват? Какво би ги накарало да купят точно от нас?

• Как да продаваме първо себе си и след това продуктите и услугите, които продаваме?

• Какво е личен брандинг и как той продава?

• Определяне на идеалния клиент

• Създаване на завладяващо маркетингово послание на вашия бизнес, което ви откроява на пазара за вашия идеален клиент


Наш специален гост ще бъде Иванина Захариева, която е приготвила за нас много практически съвети и техники, за да ни помогне в изграждането на нашите брандове.


Иванина Захариева е успешен предприемач на няколко различни бизнеса, както и основател, главен консултант и обучител в U Perform (http://www.uperform.eu/).

Тя е с изключително голям опит като бизнес психолог и консултант по организационно управление, дипломиран лайф и екзекютив коуч с международна акредитация, основател и водещ треньор на тренинг компания U Perform, президент на Sofia Coaching Support Group под егидата на Noble Manhattan Coaching от 2015 г до 2017 г, треньор по междукултурна комуникация към Colorful Cultures, Англия.

Провежда вътрешнофирмени и отворени тренинги (на теми като ефективна комуникация, лидерство и мениджърски умения, емоционална интелигентност в бизнеса, управление на екипи, личен брандинг, управление на времето и лична ефективност и др.), семинари за личностно развитие, водещ е на мастърмайнд групи за решаване на реални бизнес казуси.

Професионалното й портфолио включва опит в различни области - управление на човешки ресурси и подбор на персонал, коучинг на мениджъри за развитие на лидерски потенциал, психологическо консултиране и коучинг в областта на личната и екипна ефективност, организационното и личностното развитие. Занимава се с бутиково консултиране в развитието на лидерство, фокусирано към подобряване на резултатите, екзекютив и екипен коучинг за максимално ефективно представяне в бизнеса. 

Speaker

When

Monday, Feb 26
6:00 PM - 9:00 PM (EET)

Where

CowOrKing Space Puzl
bul. Cherni Vrah 47, floors 4 and 5 Sofia1000

Partners