Lubo Kabakchiev (Flexica)

Thursday, September 29, 2016, 3:00 – 6:00 PM UTC

Дигитален Маркетинг - Необходимост За Всеки Бизнес Как един онлайн предприемач на малък бизнес разраства бизнеса си повече от 3 пъти благодарение на онлайн маркетинг и реклама? Научете най-важното, от какви грешки да се пазите, как да се инвестира умно с малко средства? Как се постига успехът на големите? Научете за #GoogleAdWords ,#GoogleAnalytics, #Facebook и #Email маркетинга ?

About this event

Дигитален Маркетинг - Необходимост За Всеки Бизнес

Научете най-важните неща за дигиталния маркетинг, необходими за всеки малък и среден бизнес. Как да се инвестира умно, с малко инвестициии? Как се разработва успешна онлайн маркетинг стратегия?

Научете всичко това на 29 Септември от 18.00ч. Залата на Coworking Space by Puzl - Sofia със специалната подкрепа на Obecto - www.obecto.com

Участието е Безплатно. 

Събитието ще се проведе на български език и е подходящо за:

• Стартъпи и предприемачи

• Собственици на малък и среден бизнес

• Маркетинг специалисти

За гост-лектора: Любомир Кабакчиев

Развивайки своя собствен онлайн магазин и сблъсквайки се с трудностите, Любо разбира, че ще му е необходим силен онлайн маркетинг, за да направи бизнеса си успешен. В следващите 5 години той превръща онлайн маркетинга в негова старст и професия. Той е официално сертифициран партньор на Google AdWords. Успешно завършва и получава сертификат от престижната школа на AdVenture Media Group- New York - Google AdWords експерт. През 2015г. създава www.flexica.bg - дигитална агенция за онлайн маркетинг и реклама. 

Check out what happened

Agenda

3:00 PMЗапознаване с гостите и нетуркинг
3:30 PMИнтервю с Любо
4:00 PMДигиталният маркетинг – най-важното, което трябва да знаем
5:00 PMВъпроси към госта и нетуркинг