Multi-act или хитрини за успешен старт

Monday, December 18, 2017, 4:30 – 7:30 PM UTC

Няма такава Коледа! Ако обичате подаръци, то вземете нашия! Нека се съберем предпразнично, за да научим какво трябва и какво не трябва в начален стадий на всеки бизнес. Ще си хапнем коледни сладки и ще си кажем „Наздраве“ за Новогодишните успехи! А нашият гост Д-р Константинос Пагидас ще ни даде съвет как да действаме, когато сме в началото и как един бизнес може да подпомогне следващия.

About this event

Няма такава Коледа! Ако обичате подаръци, то вземете нашия! Нека се съберем предпразнично, за да научим какво трябва и какво не трябва в начален стадий на всеки бизнес.

Ще си хапнем вкусни коледни сладки и ще си кажем „Наздраве“ за Новогодишните успехи!

Оказва се, че е лесно да се регистрира фирма, но да се направи тя успешна са необходими много „хитрини“, които знаят само най-опитните. А нашият специален гост е създал много бизнеси в живота си, някои изключително успешни, други – не чак толкова. Но научените уроци са много и е важно да ги споделяме, за да бъде по-бързо и лесно за всички стартиращи ентусиасти.

Д-р Константинос Пагидас ще ни даде съвет как да действаме, когато сме в начален стадий на бизнеса и как един бизнес може да подпомогне следващия, така че да се създаде успешен мулти-бизнес.


Основните въпроси, на които ще наблегнем:

- Научени уроци и „хитрини“ за успех относно стратегия, маркетинг, парични потоци

- Как дигиталната агенция спомогна развитието на Derma-act?

- Multi-бизнес – как да съчетаем различните бизнес инициативи?


Дата: 18.12.17

Час: 18.30

Място: @Puzl Coworking


Повече за Костас:

Константинос Пагидас е избрал да бъде предпримач в България, защото хората тук са готови да дадат повече и са склонни да експериментират надскачайки възможностите си и излизат от рамките на кутията откривайки нови хоризонти, не само в професионален, но и в личен план.

Вече 11 години той успешно ръководи и развива една от водещите комуникационни агенции в България - e-act creative digits, a от 1 година е собственик и дерматолог в една от най-бързо развиващите се клиники за дерматология и естетика в София - Derma-Act.

Макар само на 35 год. Костас е човек извървял много дълъг житейски път, който го е научил да слуша и да надгражда. Той е персона с разнородни интереси и таланти, а неговите чувство за хумор и вродена интелигентност го правят изключително интересен събеседник и човек от когото можеш да научиш много.

Комуникационна агенция e-act creative digits:

E-act creative digits е комуникационна агенция оперираща на българския пазар вече 11 год. Това, с което агенцията се отличава от своите конкуренти е, че дава на партньорите си много висок процент авторско съдържание съобразено с техните нужди и цели. Различните комуникационни канали имат нужда от адекватно и качествено съдържание, за да се извлече максимума от тях, затова и част от съдържанието се реализира в собствено студио изградено в офисната среда. В e-act работят много млади хора, които са надскочили възможностите си и са се превърнали в специалисти в областта на маркетинга като цяло. Богатото протфолио от партньори като Acibadem, Power brands, Plesio, Eurobet, NuCrema, One dance week и много други позволява на агенцията да разширява мирогледа си и да бъде изключително ефективна в решения касаещи различни бизнеси, така например като комуникационна агенция, е-act създава и поддържа имиджа и маркетинговата комуникация на клиника за дерматология и естетика Derma-Act.

Клиника за дерматология и естетика Derma-Act:

Клиника за дерматология и естетика Derma-Act стартира своята дейност на 9.1.2017 г., но е блян на Константинос Пагидас години преди това. През дългите години на обучение по медицина Костас среща различни хора и пациенти и осъзнава, че това което липсва на пациента в България е внимание, грижа и образование в посока здраве.

Затова и създава Derma-Act, защото в нея се обединява екип от млади специалисти, който си е поставил амбициозната цел да промени изцяло представите за тази сфера, да даде по-широк достъп до качествени дерматологични услуги и да изгради навици за правилна грижа за кожата.

В Derma-Act работят водещи български дерматолози, като всеки месец гостува известен международен специалист, който провежда консултации в клиниката. Целта на екипа е повече хора да имат достъп до качествени грижи без това, че посещават една от най-високооборудваните и луксозни клиники да им създава притеснение или неудобство. Стремежът на екипа е всички пациенти да влизат и да излизат от клиниката с усещането, че са получили най-доброто, защото в крайна сметка, когато говорим за здраве, всеки от нас го заслужава. За целта са предвидени и часове за свободен достъп.

Check out what happened

When

When

Monday, December 18, 2017
4:30 PM – 7:30 PM UTC

Agenda

4:30 PMChristmas Drink
5:00 PMFireside chat
6:00 PMOpen questions and networking